Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Muutama kysymys Ernie Ball Music Man Luke:n tallasta
1
MusikMan
24.05.2011 15:15:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys EBMM Luken omistajat!
 
Musarin webbisivuilla kerrotaan tallasta seuraavaa: "Standard - Music Man_ floating vintage tremolo of chrome plated plated, hardened steel with bent steel saddles". Voisiko joku kitaran omistava kommentoida seuraavia itseäni askarruttavia asioita:
 
- Mitä tuo "floating" tuossa käytännössä tarkoittaa? Saako kammettua OFR/johdannaisten tai EBMM Petrucci-mallin tyyliin sekä alas- että ylöspäin (a'la Brad Gillis, Steve Vai, etc.)?
- Miten kommentoisit yleistä vireen pitävyyttä kammen aktiivikäytössä?
- Kestävyys käytössä -> säätötarve, varaosat ja niiden saatavuus, yms.
- Jotain erityistä käytössä huomaamaasi?
 
Joo, DLX Musichan tuota täällä Stadissa myy, mutta kun ei ole koko keväänä roikkunut pistäytyessäni yhtään kpl:tta seinällä edes lyhyttä koeajoa varten. Sain tänään testattua Albertinkadulla kuitenkin lyhyesti EBMM perus-Petruccia, ja olipa vakuuttavan, luotettavan ja helpposoittoisen tuntuinen talla. Musareiden laatu on hyvä ja soittotuntuma erinomainen (Morsen perusmalli roikkuu jo seinällä). Haluaisin kuitenkin HSS-mallisen, ja tuon Luken olen valmis jopa ostamaan "testaamatta", mutta tuon tallan toiminnallisuus vielä askarruttaa.
 
Lyhyetkin kommentit otetaan kiitollisuudella vastaan :-)
 
Antti1
24.05.2011 15:22:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Floating tarkoittaa juurikin sitä, että talla ei lepää kitaran kantta vasten. Periaatteessahan vaikka stratonkin talla voi olla tuollainen, säätökysymys lähinnä.
 
Listen motherfucker you're about to pay your dues!
duc
24.05.2011 15:51:05 (muokattu 24.05.2011 15:57:45)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, musarin talla on melko samanlainen kuin Fenderin uudempi vibratallaversio. Tämä "moderni vintagetalla" pitää vireen kohtuullisen hyvin, etenkin kunnon satulan ja lukkovirittimien kanssa, ja näyttää vähemmän kasarilta kuin floikka. Ihan yhtä paljon ei ole liikkumavaraa kumpaankaan suuntaan kuin floikassa, mutta tarpeeksi oli ainakin itelle...
thejmh
25.05.2011 10:28:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo tallan säädöstä se on kiinni kuinka paljon kelluu. Mulla oli säädetty kelluvaksi ja vireen piti loistavasti kovallakin kampeamisella. Säädöt pysyi hyvin eikä niihin tavinnut koskea. Todella hyvä talla. Lukessa vaan pidemmän päälle alkoi puuduttamaan se emg saundi, muuten kyllä hyvä keppi.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti