Muusikoiden.net
22.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: onko line6 pod studio mistään kotosin?
1
warlock
18.05.2011 17:43:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ajattelin sellasen hommata. kannattaako? eipä o kovin kalliita mutta tekeekö niillä ylipäätään mitään?
 
juikkipuikki
18.05.2011 18:32:12
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

warlock: ajattelin sellasen hommata. kannattaako? eipä o kovin kalliita mutta tekeekö niillä ylipäätään mitään?
 
Ihan ok vehje, mulla on tuo ux2 malli käytössä. Käytän ulkoisena äänikorttina ja analog outputeista aktiivikajareihin. Äänityspuolta en ole vielä testannut niin ku ton oman mikkiväylän kautta mut pod farmilla saa vanhat kunnon muovisäröt aikaan. Suositten, hintalaatusuhde ok!
 
Annoin Ruokankaalle pikkusormen.. Se vei koko käden!
Tilutus
19.05.2011 12:41:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsellä tuo KB37, yhtälailla analog-outeista aktiiveihin. Ihan hyvin on palvellut, latenssikin siedettävä. Näemmä vaan tuolla hinta noussut, ainakin t-kaupassa. Lienee softapäivityksen syytä. Oon kyllä käyttäny enimmäkseen Guitar Rigin kanssa vaikka kyllä tuolla Pod Farmillakin ihan siedettävää ääntä saa aikaan. Ja edelliseen yhdyn, hinta/laatu-suhde noissa ihan kohdallaan.
 
Y3J
19.05.2011 13:01:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vanha Toneport UX1-malli on palvellut monta vuotta ilman ongelmia. Itsellänikin on aktiivikajareissa kiinni. Aluksi oli Windows 7:n kanssa ongelmia, mutta julkaisivat uudet ajurit siihenkin melko nopeaa. POD Farmin säröjä en oikeastaan käytä ollenkaan vaan lähinnä Guitar Rigiä sekä ilmaista Lecto VST:tä. Hinta-laatu suhde ollut siis itselläni monen vuoden käytön jälkeen enemmän kuin hyvä, ajattelin kyllä ostaa jonkun uudemman/monipuolisemman version että saisi enemmän kamaa nauhoitettua kuin yhtä linjaa kerrallaan.
 
Kaikki sulle nauraa, Liisakin taivaassa timantteineen.
Stone
15.09.2011 11:43:41 (muokattu 15.09.2011 11:46:18)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itseäni kiinnostaisi kitaran äänittämisen lisäksi, että voiko tuolla podilla äänittää myös laulua sekä esim. viulua mikitettynä (kun taloudestamme löytyisi noidenkin osa-alueiden taitajia)?
 
"If You Want The Last Laugh.....Join The Rolling Stones." -Keith Richards
Tawsky
15.09.2011 12:04:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Stone: Itseäni kiinnostaisi kitaran äänittämisen lisäksi, että voiko tuolla podilla äänittää myös laulua sekä esim. viulua mikitettynä (kun taloudestamme löytyisi noidenkin osa-alueiden taitajia)?
 
Mikseipä voisi? Kaippa sillä voi nauhoittaa vähän mitä vaan mitä nyt inputtiin saa törkättyä kiinni.
 
juikkipuikki
15.09.2011 12:40:49
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Y3J: Vanha Toneport UX1-malli on palvellut monta vuotta ilman ongelmia. Itsellänikin on aktiivikajareissa kiinni. Aluksi oli Windows 7:n kanssa ongelmia, mutta julkaisivat uudet ajurit siihenkin melko nopeaa. POD Farmin säröjä en oikeastaan käytä ollenkaan vaan lähinnä Guitar Rigiä sekä ilmaista Lecto VST:tä. Hinta-laatu suhde ollut siis itselläni monen vuoden käytön jälkeen enemmän kuin hyvä, ajattelin kyllä ostaa jonkun uudemman/monipuolisemman version että saisi enemmän kamaa nauhoitettua kuin yhtä linjaa kerrallaan.
 
Onko muuten paljonkin parempi tuo Guitar Rig verrattuna podin farmin muovisäröihin? Vois sitä ihan testimielessä kokeilla :)
 
Annoin Ruokankaalle pikkusormen.. Se vei koko käden, koska DTm...
Y3J
16.09.2011 13:25:12 (muokattu 16.09.2011 18:53:58)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

juikkipuikki: Onko muuten paljonkin parempi tuo Guitar Rig verrattuna podin farmin muovisäröihin? Vois sitä ihan testimielessä kokeilla :)
 
Testaamistani softista kyllä Guitar Rigista saa parhaimmat keskitason säröt. Marshall-mallinnoksissa on yllättävän hyvä soittotatsi ja dynamiikka. Hevisäröistä en osaa niinkään sanoa kun niitä ei paljoa tule käytettyä, niitä ei ilmeisesti ole ihan niin paljon kehuttu kuin tuommoista klassisempaa rock-säröpuolta ja Hendrix-tyyppistä twangia. Isoin sudenkuoppa näissä ohjelmissa on tietenkin se, että säätää voisi vaikka loputtomiin. Helposti tulee luotua niin erikoisia ja oikeassa maailmassa mahdottomia soundeja, että niiden matkiminen sitten treenikämpällä onkin vähän hankalampaa.
 
Kaikki sulle nauraa, Liisakin taivaassa timantteineen.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti