Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Fender Mustang V
1
cuzter
15.04.2011 21:18:01
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joko on kokemuksia? Vaikuttais ihan asialliselle pelille tuo nuppi+kaappiyhdistelmä. Oisko tuossa kitaristinalulle treeniin ynnä ekoille keikoille kampetta? Onhan siinä ainakin näköä, vois sitte ne dual rectifierit ja jcm:mmät ostaa pojalle vaikka harrastuksen vakiinnuttua :D
 
Tyhjä lato ei kattoa kaipaa..
von spets
18.04.2011 00:15:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

cuzter: Joko on kokemuksia? Vaikuttais ihan asialliselle pelille tuo nuppi+kaappiyhdistelmä. Oisko tuossa kitaristinalulle treeniin ynnä ekoille keikoille kampetta? Onhan siinä ainakin näköä, vois sitte ne dual rectifierit ja jcm:mmät ostaa pojalle vaikka harrastuksen vakiinnuttua :D
 
On kokemusta muutamista treeneistä ja yhdestä keikasta Mustang V:llä ja Bugeran 2x12" kaapilla. Putkivahvistinfanina tiedän oikean maailman vertailukohdat mita on mallinnettu ja lyhyesti sanottuna ihan hyvä lopputulos ajatellen vehkeen hintaa, noin 250€. On sille summalle mainiosti vastinetta.
Ongelmana kutenkin on nettipalstoilla keskustelua herättänyt tail end fizz, eli äänen kuoleutuessa esiin tulee rumaa digitaalista rutinaa joissakin ykslöissä. Fender duunaa siihen korjausta.
Aloittelijalle ja bilebändisoittajalle ihan hyvä vehje!!
 
Marzi
18.04.2011 02:15:54
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

+ muokattavissa koneella aika rutkasti.
 
Tarpeeksi on aivan liian vähän.
rock ankka
03.06.2011 09:35:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisko tämä Mustang V (nuppi ja kaappi) parempi valinta kuin toi Mustan IV. V maksaisi enemmän, joten olisko se sitten myös sen hinnan arvoinen?
 
Elämä on, sullakin toivottavasti :-P
Antti1
03.06.2011 09:39:14 (muokattu 03.06.2011 09:42:10)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rock ankka: Olisko tämä Mustang V (nuppi ja kaappi) parempi valinta kuin toi Mustan IV. V maksaisi enemmän, joten olisko se sitten myös sen hinnan arvoinen?
 
Hinnan mukanaan tuoma lisäarvo on kovin suhteellista. Millä tahansa pärjää, jos on pakko ja ei halua itselleen perustella kalliimpaa laitetta. Valintakysymys, joka loppupeleissä jää sun päätettäväksi kuitenkin.
 
Sen mä kuitenkin sanon, että 2x12" combo on kyllä ihan vihoviimeinen vehje roudattavuudeltaan. Myöskään se Fenderin oma kaappi ei välttämättä ole kaikkein paras, joten kannattaa ehkä testata jotain muutakin siinä ohessa.
 
E: Pikaisella combojen ominaisuuslistojen katsastuksella mä sijoittaisin ehdottomasti rahani kolmoseen nelosen sijaan. Jos erillissetti on paras vaihtoehto, niin sitten toi vitonen on ainoa tie.
 
Listen motherfucker you're about to pay your dues!
von spets
03.06.2011 15:02:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

V on hyvä vaihtoehto keikkailevalle ja bänditreeneissä tehoja tarvitsevalle. Siinä on 2 x 75W jonka pitäisi riittää aika pitkälle. Ja V nuppi on todella kevyt roudata!!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti