Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Räkki-infoa?
1
giaman
10.04.2011 15:10:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kattelen täs parhaillaan thomannilla noit räkkejä. Kun tässä tuotteessa --> http://www.thomann.de/fi/gator_gr2l.htm lukee perässä toi 19''/2U, niin tarkoittaako se että siihen mahtuu 2 19 tuumasta rääkki-laitetta kuten tämä ---> http://www.thomann.de/fi/rocktron_velocity_300.htm
 
kiitos vastauksista!
 
Borlag
10.04.2011 15:12:03
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

giaman: Kattelen täs parhaillaan thomannilla noit räkkejä. Kun tässä tuotteessa --> http://www.thomann.de/fi/gator_gr2l.htm lukee perässä toi 19''/2U, niin tarkoittaako se että siihen mahtuu 2 19 tuumasta rääkki-laitetta kuten tämä ---> http://www.thomann.de/fi/rocktron_velocity_300.htm
 
kiitos vastauksista!

 
Kaksi tuon kokoista, eli 1U laitetta mahtuu kyllä. Räkkilaitteita on eri kokoisia, jotkut korkeampia, jotkut matalampia. Rocktronin kohdalla tosiaan linkissäkin jo mainitaan että 1U paikan vie.
 
giaman
10.04.2011 15:13:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Borlag: Kaksi tuon kokoista, eli 1U laitetta mahtuu kyllä. Räkkilaitteita on eri kokoisia, jotkut korkeampia, jotkut matalampia. Rocktronin kohdalla tosiaan linkissäkin jo mainitaan että 1U paikan vie.
 
Jees! Kiitoksii!
 
fox
10.04.2011 21:44:17
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

giaman: Jees! Kiitoksii!
 
Sen verran vielä, että mikäli siihen räkkiin nyt meinaat laittaa esim. juur tuollasen 300-wattisen Velon päättärin, (todennäkösesti myös jonkun etuvahvistinlootan) kannattaa ehkä ostaa 3 unitin (3U) räkki, ja jättää väliä päättärin ympärille. Ihan vaan jäähdytyksellinen/ilmankiertonäkökohta. Kovasti luukutettaessa tai pitkään soittaessa voi muuten käydä niin, että se päättärin lämpösuoja laukeaa, eikä soitto soi.
Räkkilaitteissa ja -lootissa käytetään tuota laitteen "korkeuden" ilmaisevaa "unit" eli vaan U-määrettä. Useimmiten nykyiset etuvahvistimet, ja monet modernit päättäritkin, on tuon yhden "unitin" korkuisia.
 
welcome to the twilight zone "A fox is a wolf who sends flowers." relic #1
giaman
11.04.2011 15:19:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

fox: Sen verran vielä, että mikäli siihen räkkiin nyt meinaat laittaa esim. juur tuollasen 300-wattisen Velon päättärin, (todennäkösesti myös jonkun etuvahvistinlootan) kannattaa ehkä ostaa 3 unitin (3U) räkki, ja jättää väliä päättärin ympärille. Ihan vaan jäähdytyksellinen/ilmankiertonäkökohta. Kovasti luukutettaessa tai pitkään soittaessa voi muuten käydä niin, että se päättärin lämpösuoja laukeaa, eikä soitto soi.
Räkkilaitteissa ja -lootissa käytetään tuota laitteen "korkeuden" ilmaisevaa "unit" eli vaan U-määrettä. Useimmiten nykyiset etuvahvistimet, ja monet modernit päättäritkin, on tuon yhden "unitin" korkuisia.

 
Kiitos tiedosta, just olin tilaas thomannilt 2U rackkii ni luin tän .)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti