Muusikoiden.net
22.02.2019
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: whosale
1 2 3 4 5
jii69
03.04.2011 10:20:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toisilla ei ole varaa Ac-Cobraan, he tekevät sen replican. Itselläni ei ole varaa custom lespaan joten tilasin kopion kiinasta, eipä ole gibsonilta penniäkään pois koska originelliä en olisi kuitenkaan ostanut.
 
Hi-Power
03.04.2011 10:33:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jii69: Toisilla ei ole varaa Ac-Cobraan, he tekevät sen replican. Itselläni ei ole varaa custom lespaan joten tilasin kopion kiinasta, eipä ole gibsonilta penniäkään pois koska originelliä en olisi kuitenkaan ostanut.
 
Hei mutta jos se kopio alkaakin tuntua niin hyvältä että joudut pian ostaakki se aidon...vähän sama juttu kuin imuroi netistä jonkin piraatti kappaleen ja toteaa että se on niin hyvä että haluaa hankkia alkuperäisen levyn...
 
Wradlin
03.04.2011 10:49:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

eppu63: Heh heh. on sinulla ainakin erikoinen tulkinta laista. Kyllä musiikin laiton lataaminen on rikos siinä missä plektran tai saunakiulun varastaminen. Eikä se muuksi muutu vaikka kuinka asiaan koitata väännellä. Ei silloinkaan vaikka omaisit levyn ostettuna tai koneesi kärsisi laitevauriosta. Aivan samanlaista varastamista se on.
 
Ja sot sot. En minä ole varastanut mitään. Sehän jo kai käsiteltiin. Ja iste myös sen myönsit. Mutta miten on taas sinun laitasi. Ja miksi sellaista henkilöä kutsutaan joka on syyllistynyt varastamiseen,kansankielessä?
 
Jos tässä jollain on lanka hukassa olet se kyllä sinä. Joka väittää varastamista lailliseksi toiminnaksi. Kunhan tuote ei ole kiinteässä muodossa,kunhan se on virtuaalinen. No asiahan on helppo tarkistaa;)
 
Tuo "bla bla" on ehkä parasta tekstiä jota olet tuottanut. Ja kertoo sen että argumenttisi alkavat olla kovin vähissä. Enkä sitä yhtään ihmettele. Varastamisen puolustamiseen kun on kovin vähän argumennttejä,D

 
Olisit voinut edes lukea ton mun viestin ennen lainausta.
 
Hauskaa jatkoa.
 
jii69
03.04.2011 11:15:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hi-Power: Hei mutta jos se kopio alkaakin tuntua niin hyvältä että joudut pian ostaakki se aidon...vähän sama juttu kuin imuroi netistä jonkin piraatti kappaleen ja toteaa että se on niin hyvä että haluaa hankkia alkuperäisen levyn...
 
Näinkin voi käydä.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti