Muusikoiden.net
20.06.2018
Soittajasta muusikoksi | Kymen Konservatorio 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ulkomaille skeban kanssa?
1
HraPerkele
08.03.2011 18:52:08
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tässä olis seuraavanlainen skenaario tuloillaan, eli Japaniin keikalle pitäis mennä mutta epätietoisuus jäytää jotta pääseekö skeba ehjänä perille?
 
Kestääkö tavallinen kova laukku ruumakuljetuksen vai kannattaako ehottomasti hommata lentolaukku? Ja mistä kannattaisi aloittaa moisen metsästys?maksaako maltaita? Mitenkäs pitkän lentomatkan ajaksi..pitäisikö kielien jännitystä laskea tai poistaa kokonaan?
 
morgga
08.03.2011 19:06:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Riffissä oli vähän aikaa sitten kirjoitus vastaavasta aiheesta. Neuvottiin ottamaan sekä kova ja pehmeä laukku, lentokentällä sai aina tietää saako kumpaakaan viedä käsimatkatavarana. Jos sai esimerkiksi pehmeän laukun mukaan, pakattiin vaatteet kovaan laukkuun ja ruumaan vaan.
 
Uskoisin että hyvä ABS-case kestää lentomatkan, kunhan laittaa vähän ekstra pehmikettä sisälle.
 
wänkkään sitä bluesskaalaa jonkun massateinibluesin päälle.
darrell
08.03.2011 19:43:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kannattaa koittaa hakua. Taajaan keskusteltu aihe, niin taatusti löytyy kokemuksia ja vinkkejä.
 
Antaa kaikkien kitaroiden soida. Kielten värähtely yleinen ja yhtäläinen.
oamkbonor
08.03.2011 20:20:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse kuljetin kitaran kielet löysättynä matkustamon päällysvaatekaapissa. Sopi lentoyhtiölle kun muuta käsimatkatavaraakaan ei ollut. Kannattaa kuitenkin mennä ajoissa kentälle niin tämmöinen erikoisjärjestely onnistuu helpommin. Viime kädessä nämä riippuvat lentoyhtiöistä ja kentän työntekijöiden biorytmeistä joten mitään ei voi etukäteen luvata.
Kysy etukäteen lentoyhtiöstä laukun mittojen kanssa eri vaihtoehdot.
 
Ziggy Bubba
08.03.2011 20:35:07
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joku halpisyhtiö (olikohan Blue1) ois halunnut pari kymppiä kitaran roudauksesta, oli se sitten ruumassa tai matkustamossa. Pyh, sanoin - Telestä kaula irti ja osat matkalaukkuun :)
 
Muhevaa ja melodista postmetalsludgejyystöä: Burweed
slapvete
09.03.2011 00:30:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Herra ostaa asiallisen flight casen ja asia kunnossa. Eli ei mitn thomannin kolmen markan kiinaviritystä, vaan puhelu JS-Caseen, Viking Caseen tai Transit Caseen ja tilaus vetämään. Kirpaiseehan se kuin korttikuittien katsominen baari-illan jälkeen, mutta skebacasen saa verovähennyksiin jos yhdestäkään keikasta on tullut tuloa. Keppana on aina ns. uponnut kustannus. Noiden firmojen tekeleillä on keppejä lennätetty ja ehjinä on pysyneet.
 
"There's something both hysterically funny and totally great about SUCKING at something and REFUSING TO GIVE UP... It really irritates the fuck outta some people." - Slipperman
Räbbänä
09.03.2011 01:22:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Keväällä Japanissa käydessä kitara kulki kotimatkan omassa softbagissään ykkösluokan vaatekomerossa. Taisi melkein kitaralla olla mukavammat oltavat kuin minulla turistiluokassa, kun viereen sattui joku hapan brittitantta istumaan tuolla samalal paluulennolla. Ehjänä kitara säilyi, eivätkä kyllä mitään erillistä maksuakaan tuosta perineet, vaikka käsimatkatavoissa oli jo pientä lentolaukkua ja läppärilaukkua ennestään mukana.
 
"Siut pitäs kyllä survoo turkinhihhaan ja nussii ulos uuvelleen. Jottain on pahasti miehessä pielessä. Vai liekkö vaan miun mualimankahtomus suppea. Voi se olla sitäkin, mie oon mualta." - Karvamammutti
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti