Muusikoiden.net
20.04.2018
Musamaailma | Muutimme Kruununhakaan! 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Line6 M9 -potkulauta ja midi
1
JuSu
06.03.2011 16:19:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terve!
 
Hiukkasen kaipailisin selkeämpää vaihtoehtoa G-majorin valikkojen selaamiselle Lisäksi halajaisin tietynlaista joustavuutta, että yksi ja sama moulinexi soveltuu käyttööni eri setupeissa, tarkoittaen puhtaasti efektilaitteena putkivahvistimen kaverina vahvistimen normaalin jalkakytkimen seurana sekä myös midiohjatussa systeemissä ja vielä stand-alone tyyppisenä efektikattauksena, jolloin laitteesta otetaan myös säröt kulloinkin käytössä olevan vahvistimen puhtaalle kanavalle.
 
Alustavasti olen tutkaillut Line6 M9 potkulautaa. Kampe ominaisuuksiltaan sinänsä täyttää kevyesti vaatimukseni efektilaitteelle, mutta lähinnä midiominaisuuksiin kaipailisin varmennusta.
 
Yhden scenen sisällä olevat kuusi efektiä (3x2) voidaan kytkeä päälle ja pois cc komennoilla. Midilautani pystyy yhdellä polkaisulla lähettämään seitsemän cc komentoa, joten mun logiikka sanoisi, että pystyisin ohjelmoimaan kamppeet niin, että yhdellä polkaisulla saan käyttööni minkä tahansa mahdollisen efektiyhdistelmän scenen sisällä. Olenko ymmärtänyt oikein? Midilauta siis lähettää noita cc komentoja riittävästi, mutta onko jotenkin mahdollista, ettei M9 voisi ottaa niitä vastaan kaikkia kerrallaan? Lisääkö tuollainen mahdollisesti jotain prosessointiaikaa tms, joka aiheuttaisi kamppeiden tahmausta tai muita käytännön ongelmia?
 
Myös muita kokemuksia M9 laudasta ja erityisesti sen midiominaisuuksista ottaisin mieluusti vastaan!
 
Kiitos,
 
JuSu
 
RIP Gary Moore 6.2.2011
Marzi
06.03.2011 17:58:37 (muokattu 09.03.2011 00:01:09)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on M13 joka toimii itsessään controllerina G-Majorille. Homma on tosin setattu niin päin, että kun vaihdan M13:sta sceneä, se lähettää program change-komennon G-Majorille. Samalla polkaisulla vaihtuu kahden etuasteen kanava, M13 scene ja G-Major preset.
 
CC-hommia varten suosittelen tsekkaamaan Appendix A:n tuosta:
http://l6c.scdn.line6.net/data/l/0a … df/M9%20Advanced%20Guide%20(Rev%20A)%20-%20English.pdf
 
Oman setis esittely+soundeja (rallenglanti rules!):
http://www.youtube.com/user/Acidmov … NC?feature=mhum#p/a/u/0/pNTzn6norPY
 
Kysymykseesi tää ei toki vastaa. :) Ei oo kokemusta tuontyyppisestä CC-komentelusta, omalla laudalla kun ei yhtä enempää kerralla saa, ts. se on joko program change tai CC, ja CC-käskyjä ei saa kimpattua. Mikä midikontrolleri sulla on käytössä?
 
Tarpeeksi on aivan liian vähän.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti