Muusikoiden.net
25.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Räkkisetupin viilausapua?
1 2 3 4 5
VIPMetal
06.11.2010 22:30:14
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vuh!
 
Tarvisin hieman vinkkiä/ajatuksia räkkiaiheesta.
 
Eli multa löytyy nuo profiilissa mainitut romut tällä hetkellä:
 
Mesan Recto etunen
G-major
Mesa 2:50 pääte
 
Ja pedaaleja:
 
BB Preamp (sooloihin)
Nano booster (komppisärö)
 
6 unitin räkissä..
 
Tavoitteena olis laajentaa räkkiä Roctronin Loop Patchmate 8:lla ja siirtää nuo särö/boosterit räkkihyllyyn. Sitä oon tässä jo kauan aikaa pähkäillyt, että 8 unitin räkkiin mahtuis sit koko roska ja ois varmaan vielä aivan yhden miehen kannettava, mutta tarvisin yhden "lisä"kanavan clean kanavan päälle polkaistavaksi.
 
Eli hommaisko esim:
- 10 unitin räkin ja siihen vielä Mesan Studio etusen? (Tää tulis kalliiks ja painavaks?? Pitäis kuitenkin yhden miehen kannettava olla keikoilla yms..)
- 10 unitin räkin ja jonku muun etusen, minkä?
- 8 unitin räkin ja jonku pedaalimallisen etuasteen? Tällöinhän ton Recto etusen vois jättää loopperilla kokonaan pois välistä? Tämä vaihtoehto vois olla ehkä mielenkiintoisin, koska sit pysyis räkki vielä suht mukavana roudata..
- Jonku säröpedaalin Recton clean kanavan päälle? Minkä?
 
Tavoitteena on saada semmonen välimallin särö, jota ei nyt irtoa Rectosta (tai irtoaishan se, mutta ku pitää saada sitä möykkäosastoa). Ei välttämättä just joku "marshall" tai yms. kunhan ois semmonen kiva vähän erimoinen "kanava". Heitä ajatuksia ja ehdotuksia! Varsinkin jos olis kokemusta kahden etusen käytöstä samassa räkissä tai sitten noista pedaalimallisista etuasteista..
 
Kiitos!
 
Tähänkö se nimi laitetaan?
pekurides
06.11.2010 22:47:01
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hmm. räkkivermeiden filosofia voi myös olla että päästään eroon ylimääräisistä pedaaleista ja MIDIn avulla laitetaan monet erilaiset asiat tapahtumaan ennalta suunnitellulla tavalla yhdellä potikan polkaisulla.
 
Ehdotan että vaihdat recton etusen Triaxiksen, siitä yhdestä mööbelistä pitäisi löytyä kaikki tarvitsemasi saundit jos mesa -saundi muutenkin lähellä rintaa.
 
ps. mulla on myös Studio preamp itellä ja rouhea pelihän se on (ehkäpä jopa tiukempi kuin recto) mutta livenä hiukan kinkkinen käyttää, eli se nimi "studio" ei ole ihan tuulesta temmattu:=)
 
ps.2 yritä pitää räkki mahdollisimman kevyenä, on nimittäin todella vittumainen roudattava.
 
-p-
 
They see me rollin, they hatin.
kimurantti1
06.11.2010 22:55:29
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä myös näkisin Pekurideksen idean ehkäpä parhaana ja käytännön kannalta ehdottomasti helpoimpana vaihtoehtona, eli Recto Preamp -> Triaxis. Ne ei käytettynä ole kuitenkaan kovin paljoa Recto Preampia kalliimpia, eikä tarvi, ainakaan todennäköisesti, pelata säröpedaalien ja loopperien kanssa. Kakkosversiosta löytyy Recto-moodi, joka on varmaan aika lähellä tota sun nykyistä etuastetta, jos se soundi on saatava.
 
http://www.piecemakerband.com
"Practice cures most tone issues." -John Suhr
VIPMetal
06.11.2010 23:27:50 (muokattu 06.11.2010 23:40:51)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oon tota Triaxista kuullu Recton kanssa treenikämpällä ja täytyy sanoa, etten kyllä viitsi siihen vaihtaa. Mielestäni paremmat kliinit ja murinat lähtee tosta Rectosta, tämä tietenkin vain oma fiilis. Vanhalla bändikaverilla on tosiaan tuo Triaxis/2:90 setti... Tuo Triaxis V2.0 recto board on ilmeisesti melko heikko versio Rectifier soundista ainakin boogie boardin mukaan. On ne keskenään melko eri soundisia nuo Recto preamp ja Triaxis. Eli olen tyytyväinen nykyisiin soundeihin ja haluan pitää ne, mutta vielä yhden/kahden lisäsoundin kaipaisin. Ja siihen lähinnä tämä pedaali vs. räkkietunen taistelu.
 
Onhan noita looppereita aika paljon käytössä noilla kovilla hemmoilla ja sen se vaatii, et saa MIDIn taakse koko homman ton Recto etusen kanssa. -> ja nupin kanssa. Aiemmin räkissä oli Marsun JMP-1 jossa oli MIDI ja sehän oli kätevä, mutta soundi ei sitten aivan ollut. Hitsi ku torilla olis ENGL SE etunen, siitähän sais oivan kakkosetuasteen... noh alkaa hieman budjetti kasvaa kohtuuttomasti.. =) Enpäs tiedä tosta Studiosta sais sen Mark soundin, niin ois best of both worlds ikäänkuin Mesalta.
 
Ehkä tuo 10 unittia on tosiaan liian raskas kannettava paikasta toiseen? Kiitos kommenteista ja lisää vaan tulemaan.. tässä yövuoroissa aikaa miettiä eri vaihtoehtoja.. Ääh.. auttakaa nyt miestä. =D
 
Tähänkö se nimi laitetaan?
pekurides
06.11.2010 23:39:37 (muokattu 09.11.2010 01:35:36)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

heh, arvaa kenellä on ENGL Se e570 etunen ja Mesa studio preamp?
 
No , juu mullakin oli ajatuksena että otan rässit englistä ja rosot sekä kliinit mesasta mutta tuo engli yksinään niin simppeli ja helppo midipedaalin kanssa ohjailla että se jäi ihan ykköspeliksi.
 
tuossa englissä tosin se vika että kliinit aika paskoja ja crunchikanava pelkkä vitsi.. mutta se rähinäosasto jättää useimmat taakse kun puhutaan tiukasta ja nopeasta rifittelystä.
 
They see me rollin, they hatin.
VIPMetal
06.11.2010 23:42:54 (muokattu 06.11.2010 23:52:39)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pekurides: Myy mulle tuo sun Studio pre? Että saako tässä rauhaa ennen ku sen hommaa... =) Kantaa sitte vaikka porukalla räkkiä.. =D
 
Edit: Mitenkähän nuo Blackstarin purkit toimis kliinin päälle?
 
Tähänkö se nimi laitetaan?
pekurides
07.11.2010 00:18:21
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ei kyllä pystyisi luopua kun sen verran legendarinen laitos mutta jäsen. mrezzye vai kuka se oli jostain kuopiosta niin sillä oli noita usempi kipale myynnissäkin
ainakin joku aika sitten vielä.....
 
They see me rollin, they hatin.
oiva tumpeloinen
07.11.2010 00:45:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos räkkiä pitää kannella itse, niin en kyllä tekisi 10U kasaa, missä on vielä päätekin mukana tuomassa painoa sille. On todella vittumainen roudata yksinään. Kaksistaan menee kyllä. Kokemusta on 10U räkin kantamisesta ilman päätteitäkin yksinään, eikä oo kovin herkullista hommaa portaissa. Tasaisellahan sitä saa sitten työnnettyä renkaiden päällä kylläkin.
 
Jos mun pitäisi nyt lähteä uudelleen kasaamaan isompaa räkkisettiä, niin ihan perusjuttuna mä pitäisin, etten ottaisi ainakaan yhtään yli 6U räkkiä. Jos kaipaa isompaa settiä, niin sitten jakaisin romut kahteen eri askiin.
 
Seuraavaksi miettisin loopswitcherin tarvetta. Tuossa aloittajan miettimässä Rocktronissa on 8 looppia, mistä tarvitaan käytännössä neljä. Yksi saattaa mahdollisesti mennä vielä johonkin releohjaukseen, mutta käytännössä tuo on turhan iso laitos tuohon kasaan. Ja kyllä, ihan omasta kokemuksesta voin sanoa, ettei ajatus siitä jatkolaajentamisesta tule yleensä tapahtumaan. Niitä purkkeja/etusia voi kasata räkin perälle ihan tolkuttomat määrät, mutta aika vähän niitä tulee loppupeleissä käytettyä. Jos ollenkaan. Kaikkia looppeja käyttää käytännössä ainoastaan ne, jotka tekee soundinsa purkeilla.
 
Sen sijaan mä katsoisin ennemminkin jotain pienempää (4-5 loopin) switcheriä, minkä voisi laittaa joko samalle räkkihyllylle pedaalien kanssa tai lautaan purkkien viereen. Riippuen siitä, haluaako sen tarvitun soundin tehdä toisella etusella vai purkilla. Tuolla pienemmällä switcherillä kuitenkin säästää heti yhden unitin verran tilaa räkistä. Tilan suhteen muutenkin kannattaa katsoa räkkinsä ylin unit. Bossinkin spedu (mikä on MXR-kokoa korkeampi) menee 1½ unitin kokoon, ja kovin usein tuommoinen jotakuinkin ½ unitin ylimääräinen tila löytyy korkeimman räkkiunitin ja katon välistä. Tämä tosin tarkoittaa sitä, että jos vedettävää hyllyä meinataan laittaa, se pitää laittaa sekä edestä, että takaa kiinni. Joka tapauksessa näin hyllyn saa (räkistä riippuen) käytännössä yhden U:n kokoiseen tilaan.
 
Pienellä suunnittelulla saat hyvin mahtumaan koko etupään parilla etusella ja muljuttimilla/purkeilla/switchereillä ahdettua 6U:n räkkiin. Päätteelle hommaisin oman pikkuräkin. On kuitenkin huomattavasti pienempi homma vetää pari vähän pidempää kaapelia räkkien väliin kuin kantaa yhtä tolkutonta vaneriaskia.
 
Tämä yhtenä ehdotuksena. Ja näin pikkaisen ohi aiheen....Triaxiksesta ei tosiaankaan saa 1:1 Rectoa ulos. Ei lähellekään sitä. Hyviä metallisoundeja siitä kyllä irtoaa, mutta ei rectumia. Tai ei ainakaan phat modilla olevasta 3A:sta.
 
oiva tumpeloinen
07.11.2010 01:03:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sen verran pitikin vielä lisätä tähän, että mun mielestä tässä mennään vähän perse edellä puuhun. Tällä hetkellä mietitään switcherivaihtoehtoja sen sijaan, että mietittäisiin ensimmäisenä oleellisin. Eli millä saadaan haluttu soundi. Sen jälkeen, kun tarvittavat soundit on kasattu, on huomattavasti helpompi miettiä niille ohjaussysteemit.
 
VIPMetal
07.11.2010 02:05:53
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitos Oiva kommenteista!
 
Ehkä mä tosiaan jätän sen 2 unitin toisen etusen hankinnan toteuttamatta. 10 unittia olis aivan turhan iso kannettavaks ja kaapin päällä pidettäväks.
 
Ton Rocktronin kasin loopin hommaan sen tähden, että jos vaikka jonain päivänä X päättäis myydä räkkiromut pois (etusen ja päätteen), niin siitä sais sitte rakennettua ohjauksen ja efektit yhä siihenkin hommaan. Kyllähän siinä varmaan jää muutama looppi käyttämättä, mutta toisaalta tekis mieli kokeilla jotain Bossin AC-3, MXR Phase90 yms. säröjen/boostien kanssa siellä loopissa eikä tarvis ainakaan mietiskellä loopperin riittävyyttä hommaan. Oon mää miettiny noita pienempiäkin looppereita, mutta tossa on tuo ohjelmoitavuus, et saa tolla Behkun laudalla sitä ohjattua. GCX jäi sen takia pois laskuista..
 
Et kun ne vie sen 1 unittia nuo pedaalit, niin 8 unitin räkkiin sopii sitte (mieluiten kannan kuitenki yhtä boksia kuin kahta):
 
Rectum etunen 2U
2:50 2U
G-major 1U
Rocktron Patchmate 1U
räkkihylly +pedaalit 2U
 
Ei tuosta loopperista ja pedaaleista kuitenkaan painoa enää hirveän paljoa lisää tule.. vaikka kyllähän tuo jo olemassa oleva setti painaa ihan hyvin..
 
Eli kysymys kuuluukin mitä pedaalimallisia etuasteita on, jotta vois suoraan vetää päättäriin?
Mesa V-twin?
Radial Tonebone?
 
Tähänkö se nimi laitetaan?
aristoteles666
07.11.2010 02:39:57 (muokattu 07.11.2010 02:40:46)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

lisää yksi tyhjä unit päätteen ja muiden väliin. se kaipaa jäähdytystä kuitenkin.
 
VIPMetal
07.11.2010 02:49:19
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tota oon miettiny, et pitääkö siinä olla välissä tyhjää? Ei ole kyllä tähänkään asti ollut, mutta vaatisko se sitte sitä? Kyllähän nuo melko kuumana käy pitkässä sessiossa... Tossa päätteessä (kuin myös etusessa) ne putket on siellä perseessä ja siinä on ritilä, josta se saa kyllä happea..
 
Tähänkö se nimi laitetaan?
oiva tumpeloinen
07.11.2010 15:52:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

VIPMetal: Ei tuosta loopperista ja pedaaleista kuitenkaan painoa enää hirveän paljoa lisää tule.. vaikka kyllähän tuo jo olemassa oleva setti painaa ihan hyvin..
 
Kysymys ei olekaan pelkästä painosta. 8U räkki on huomattavasti ikävämpi roudata kuin 6U. Mutta jos asia on päätetty jo, ei siitä sen enempää. Ei mulla ole varaa puhua aiheesta, kun aikanaan kannoin 10U räkkiä, nuppia ja 4x12" komeroa keikoille. Mut sen jälkeen ainoa juttu on ollut jatkuvasti kasan pienentäminen roudauksen helpottamiseksi. Mut se on vain mun mielipide asiaan.
 
Eli kysymys kuuluukin mitä pedaalimallisia etuasteita on, jotta vois suoraan vetää päättäriin?
Mesa V-twin?
Radial Tonebone?

 
Tässä kohtaa kuitenkin vielä kehottaisin miettimään. Ennen switcherin ostoa sun kannattaa ihan oikeasti kokeilla erilaisia kombinaatioita etusten ja purkkien kanssa. Voi olla, ettet sä välttämättä tarvitse toista etusta, vaan jokin sopiva purkki ratkaisee ongelman.
 
Ja vielä kerran tilaongelmien suhteen. Yksi vedettävä räkkihylly ei vedä tolkuttomasti tavaraa. Varsinkin, jos tarkoitus on työntää sinne jokin V-Twin tai vastaava, ei sinne enää tolkuttomasti mene purkkeja perään (puhumattakaan kaikkien purkkien virtatarpeista ja piuhasotkuista). V-Twiniä ei muutenkaan muistaakseni pysty ohjailemaan muuten kuin painamalla nappeja purkin kannesta, niin siinä menee aika paljon hukkaan. Tahtoo siis sanoa, että jokin toinen vaihtoehto voipi toimia halvemmalla.
 
aristoteles666: lisää yksi tyhjä unit päätteen ja muiden väliin. se kaipaa jäähdytystä kuitenkin.
 
Periaatteessa näin. Tosin, kun tuo kasa on toiminut aiemminkin moitteettomasti ilman välitilaa, en näe syytä, miksi se kaipaisi moista nyt. Ja tuonkin ongelman pystyy halutessaan ratkaisemaan vähän miettimällä, mihin järjestykseen romuja laittaa räkkiin. Esim. G-Major ei ole kovin syvä, joten jos sen laittaa päätteen päälle, siihen jää kohtuullisen kivasti tilaa päätteelle vaihtaa ilmaa. Toinen vaihtoehto on laittaa vetohylly päätteen päälle, ja nostaa sitä ½U:n verran, jos vain purkit hyllyllä antaa myöden. Suurin osa antaa.
 
pekurides
07.11.2010 16:58:39
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

juu,ja toiset räkkivimpaimet on jopa niin "lyhyitä" että niitä saapi vaikka kaksi samaan tilaan, eli etupuolelle ja takapuolelle kunhan vaan keksii reitin piuhoille ja räkissä on takanakin kiskot.
 
They see me rollin, they hatin.
Metalrock
07.11.2010 17:08:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

VIPMetal: Kiitos Oiva kommenteista!
 
Ehkä mä tosiaan jätän sen 2 unitin toisen etusen hankinnan toteuttamatta. 10 unittia olis aivan turhan iso kannettavaks ja kaapin päällä pidettäväks.
 
Ton Rocktronin kasin loopin hommaan sen tähden, että jos vaikka jonain päivänä X päättäis myydä räkkiromut pois (etusen ja päätteen), niin siitä sais sitte rakennettua ohjauksen ja efektit yhä siihenkin hommaan. Kyllähän siinä varmaan jää muutama looppi käyttämättä, mutta toisaalta tekis mieli kokeilla jotain Bossin AC-3, MXR Phase90 yms. säröjen/boostien kanssa siellä loopissa eikä tarvis ainakaan mietiskellä loopperin riittävyyttä hommaan. Oon mää miettiny noita pienempiäkin looppereita, mutta tossa on tuo ohjelmoitavuus, et saa tolla Behkun laudalla sitä ohjattua. GCX jäi sen takia pois laskuista..
 
Et kun ne vie sen 1 unittia nuo pedaalit, niin 8 unitin räkkiin sopii sitte (mieluiten kannan kuitenki yhtä boksia kuin kahta):
 
Rectum etunen 2U
2:50 2U
G-major 1U
Rocktron Patchmate 1U
räkkihylly +pedaalit 2U
 
Ei tuosta loopperista ja pedaaleista kuitenkaan painoa enää hirveän paljoa lisää tule.. vaikka kyllähän tuo jo olemassa oleva setti painaa ihan hyvin..
 
Eli kysymys kuuluukin mitä pedaalimallisia etuasteita on, jotta vois suoraan vetää päättäriin?
Mesa V-twin?
Radial Tonebone?

 
Olis vielä sellainen mahdollisuus että käyttäisit mesoille oma 4 unitin ja sitten loput toisen 4 unitin räkkiin niin olis helpompi roudata!
 
maxillaris
07.11.2010 19:43:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

pekurides: ei kyllä pystyisi luopua kun sen verran legendarinen laitos mutta jäsen. mrezzye vai kuka se oli jostain kuopiosta niin sillä oli noita usempi kipale myynnissäkin
ainakin joku aika sitten vielä.....

 
Oli, vai mitenkä se nyt meni:)?
 
pekurides
07.11.2010 20:41:32
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

maxillaris: Oli, vai mitenkä se nyt meni:)?
 
No,... jos nyt kaupunki edes meni oikein:)
 
They see me rollin, they hatin.
lavaamo
07.11.2010 21:17:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ehdotan taas samaa kuin aina, mutta minulla ainakin toimii.
 
Eli jos tahdot purkkeja etusen eteen, niin hanki GSC-2, Itse ohjaan sillä räkissä G-majoria, JMP-1:tä ja Eleven Rackia.
 
GSC majailee Pedaltrain 2:ssa, ja samaan lautaan menee pari purkkiakin ja ne voi laittaa näppärästi GSC:n looppeihin.
 
Roudattava tavara ei lisäänny jos nykyinenkin ohjauslauta on jonkinlaisessa casessa?
 
Huonoja juttuja jo vuodesta 1981
VIPMetal
07.11.2010 23:53:03 (muokattu 08.11.2010 00:12:36)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nuo Mesan etunen ja pääte ovat majailleet räkin pohjalla, kun niillä on sitä painoa ja kokoa eniten. Johdot on saanu sitten kätevästi sinne räkin sisään yläosaan tungettua, kun siellä noita pienempiä laitteita. Jotenkin hirvittää ajatella, että niiden välissä ois jotain pedaalia yms. En tiedä miks? =D Varmaan kun ajetaan keikkareissulla yhdestä töyssystä, niin pedaaleista ei ois mitään jäljellä.. en tiedä onko tuo edes järjellinen scenaario.
 
Enivei.
 
Tuo GSC-2 maksaa saman verran kuin se Rocktronin loopperi, et kun mulla on jo tuo midilauta ja tarkoitus olis nimenomaan saada niitä värkkejä pois siitä jaloista, jos vaikka sais hieman pienempään pedaalilautaan ton FCB1010:n.. ja tarkoitus on saada purkkeja tarvittaessa myös etusen taakse.
 
Se on varmasti totta, että 6 unittia on mukavampi kantaa kuin 8. Onpa siitä kokemustakin muiden kamojen osalta.. Jotenki tuo kahden räkin politiikka ei innosta, oishan siinä kevyempi roudata, mutta matka ois sitte tuplat! =)
 
Muuten tossa, kun nukahtamisen rajamailla asiaa mietin, niin ehkä tosiaan pärjään jo melko pitkälle noilla BB Preampilla ja EH:n Nano Boosterilla. Kun niitä sais sitte molempia yhtä aikaa päälle clean-kanavalle tolla loopperilla. Et varmasti jollain "pikku" säröpurkilla hoitais sen tarpeen mikä siinä vielä tulee. Onhan siinä sitte vielä vaihtoehtona Recton Vintage/Modern -mode ilman boostia. Joten alan päätyä seuraavaan vaihtoehtoon:
 
Kaksi kysymystä:
 
Mikä olisi mahdollisimman transparentti boosti pedaali ton Nano Boosterin tilalle? Xotic RC booster?
Tubescreamer leikkas liikaa alapäätä...
 
Mikä olis stand-alone säröpedaali, jolla sais Mesan clean-kanavan päälle hyvää särösoundia? Kotoa löytyy Marsun Guv'nor, mutta en aivan vakuuttunut, kun kerran pikaisesti sitä testasin siihen tarkoitukseen. Kotona Blackheartin kanssa se toimii hyvin, tuo Mesan Clean kanava on aika paljon scoopimpi..
 
Blackstar HT DistX?
Fulltone OCD?
 
Tähänkö se nimi laitetaan?
evilock
08.11.2010 00:11:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Räkkien kokoa miettiessä kannattaa ehkä miettiä uudestaan onko oikeasti tarvetta että se räkki on yhden ihmisen roudattava. Jos yksin käyt soolokeikoilla, asia on tietysti selkeä.
 
Vaihdoin hiljattain itse räkin 6U:sta 12U-caseen ja olen todennut että asia ei ihan yksioikoisesti ole niin että isompi räkki olisi automaattisesti se ikävämpi roudattava.
Ei se kuuden unitin loota noilla Mesoilla paina myöskään sen verran että kukaan yksin sitä ilokseen roudaa. 10-12 unitin räkeissä on pyörät alla, mikä luultavasti rokkibändiä roudatessa auttaa muidenkin kamojen liikuttelussa (ellei nyt sitten satu olemaan treenikämpällä jyrkkiä portaikkoja eikä hissiä tms.. klubi- tai isommissa keikkapaikoissa tuskin tulee isompia vastaan).
Sen lisäksi siitä saa oivan virvokepöydän lavan sivuun, siihen mahtuu räkkilaatikko korvaamaan erillisiä piuha- ym.tarvikelaukkuja jne. :)
 
Kokoero on myös psykologinen, kuuden unitin loota näyttää semmoiselta kompaktilta paketilta että tulee nostettua yksin, sen sijaan kookkaammat kamat "automaattisesti" usein jakautuvat kahdelle ihmiselle ja painomäärä per kantaja saattaa olla vähäisempi jos et sitä nyt täyteen putkipäättäreitä tunge.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti