Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Gibson kutsuu teidät todistamaan vallankumousta
1 2 3 4 510 11 12 13 14
trih
27.10.2010 15:46:00 (muokattu 27.10.2010 15:50:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Gibson invites you to witness a revolution.
 
Henry Juszkiewicz, Chairman and CEO of Gibson Guitar Corp, will address members of the press, artists and fans, with an announcement that will change music forever. This is more than a press conference. More than an event. This is an uprising!
 
http://www.gibson.com/en-us/Lifesty … ents/Stories/gibson-event-nyc-1026/
 
Huomenna pitäisi selvitä mutta joku laittoi tällaisen:
 
Here it is folks (thank you anonymous internet):
 
Gibson is producing a new line of Les Paul. This model will be a cheeper version of the studio and will be produced in China, yet it will still carry the Gibson logo. The guitar comes with a usb port, and a genuine Gibson usb wire. Plug the guitar into your computer and you are greeted with a program that contains a dumbed down version of Amplitube, and basic recording/editing fuctions, and a program to help you learn songs, along with a store.
 
The big 'revolution' is Gibson will have an 'Itunes' like store. Songs will be downloaded as *.gpf files, which is a compsoite of .mp3 and Gibson's new tabulature format. The format makes learning the songs super easy. You can slow down the song, and there will even be videos for some of the most popular songs, which would require an additional purchase. This isn't like learning songs from youtube, or other tab sites. These songs will be accurate as Gibson is working with the Artists when possible, and life long musicians otherwise.
 
*edit: The price mark for the guitar is going to be $300 - $500. The $500 version will have better electronics, and finish.

 
Jos totta, niin eka aito kiinan Gibsoni :).
 
Rhythm In Jump, Dancing Close To You.
Vladi
27.10.2010 15:50:32
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Johan ny. En tiedä, onko tuo nyt sitten kuinka hyvä tai huono asia. Hyvä siinä mielessä, että kitaransoiton opetteleminen tehdään koko ajan helpommaksi. Huono siksi, että Gibson hoksasi Gibson-nimen myyvän paremmin kuin Epiphone ja laittaa logonsa jo todella halpoihin keppeihin.
 
Aikamoisia ylistyssanoja, että oikein vallankumous. :)
 
Kyllä se siitä.
LesPaul70
27.10.2010 15:51:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on kalenterissa jotain vikaa. Ei näytä huhtikuun ensimmäistä / maaliskuun viimeistä.
 
Laudoista takki päälle vaan, sitten sä kelpaat manalaan
McNulty
27.10.2010 15:51:37
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvä asia. Nyt miun kolmen Gibsonin arvo nousee potenssiin x. Ne ovat ajalta ennenkö Gibson meni Kiinaan. Sieltä ei meinaan pois tulla.
 
Ristus notta täälähän on väkiä ku rumihien tanssiis!
Vladi
27.10.2010 15:53:39
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

McNulty: Hyvä asia. Nyt miun kolmen Gibsonin arvo nousee potenssiin x. Ne ovat ajalta ennenkö Gibson meni Kiinaan. Sieltä ei meinaan pois tulla.
 
Paitsi sitten ku kaikki on Kiinassa, tuotanto siirtyy Intiaan tai Afrikkaan, ku siellä on halvempaa.
 
Kyllä se siitä.
munkero
27.10.2010 15:54:21 (muokattu 27.10.2010 15:55:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ennustan paskamyrskyn.
 
Mutta ei siinä, ihan mielenkiintonen värkki varmaan.
 
Jussi sanoo (17:00): afrikassa on lapsia, jotka ei oo ikinä saanu pillua, nyt joku roti tohon hommaan
Estranged
27.10.2010 15:56:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

munkero: Ennustan paskamyrskyn.
 
Mutta ei siinä, ihan mielenkiintonen värkki varmaan.

 
Jos(kun?) tuo pitää paikkansa niin näin. Olisivat johonkin Studioon/Fadediin vääntäneet systeemin mukaan, niin paskamyrsky oli varmasti huomattavasti miedompi.
 
"I only know two kinds of people; those who obey me and those who die." -Chuck Norris | "...Yks nuotti meni skaalasta ohi..." - Painamainen
trih
27.10.2010 15:57:28 (muokattu 27.10.2010 15:59:15)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuollahan yritetään saada ne aloittelijat heti Gibsonin leiriin. Siirtäisivät vaan sen koko tuotannon sinne kiinaan ku niillä on jo tehdaskin siellä ;). Mikäli siis totta...
 
Rhythm In Jump, Dancing Close To You.
Räbbänä
27.10.2010 16:08:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä nyt taitaisi Polfus kääntyä haudassaan pariinkin kertaan.
 
"50-luvun Telecasterin arvo ei ole soitettavuudessa tai äänen värissä vaan siinä, kuinka hyvältä se näyttää ripustettuna seinälle alkuperäisen Andy Warholin ja vähintään 30-vuotiailla mallasviskeillä täytetyn kokotammisen baarikaapin väliin."
aristoteles666
27.10.2010 16:23:42
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Räbbänä: Kyllä nyt taitaisi Polfus kääntyä haudassaan pariinkin kertaan.
 
niillä meni sukset ristiin jo kun tuli ensimmäiset sg:t ja gibson halusi ja myi niitä ensin las paul nimellä.
 
Wespa
27.10.2010 16:24:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Räbbänä: Kyllä nyt taitaisi Polfus kääntyä haudassaan pariinkin kertaan.
 
Niin, onhan tuosta jo 8vrk kun viimeks kirjautunu: http://muusikoiden.net/jasenet/11994
 
;)
 
"Malmsteen and I broke up over religious reasons... He thought he was God, and I didn't agree... Blackmore's God!" - Joe Lynn Turner
duc
27.10.2010 16:30:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Fenderikin on pitkään myynyt kaikken halvimpia aloittleijoiden settejä Fenderin nimellä Squierin sijaan. Kai se sitten kannattaa...
hallu
27.10.2010 16:30:24
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vai Gibsoneita kiinasta?!?!?
Onhan tuossa ilman muuta kyse vallankumouksesta. Itse kyllä pikkuisen surua tunnen siitä, että Gibsonkin viimeisenä suurista joutuu taipumaan markkinoiden paineessa. Toisaalta muut valmistajat ovat jo näyttäneet, että sinne voidaan mennä onnistuneesti. Nykyisinhän kiina ei enää merkitse huonoa laatua, mutta varmaan vielä joku vuosi voi mennä ennen kuin se nousee muusikoiden netin arvoasteikolla japanin tasolle (muistatte varmaan, että kaheksankytluvun alkupuolella ja varsinkin seitkytluvulla japani oli samanlainen halpamaa kuin kiina nykyisin ja japanin kitaroita kateltiin kovastikin nokan vartta pitkin).
 
Toisaalta on ymmärrettävää, että aasian markkinat ovat yksinkertaisesti niin suuret ja voimakkaasti kasvavat, että ei edes Gibson voi niihin suhtautua yliolkaisesti. Tuotannon siirtäminen kiinaan ei tarkoita pelkästään sitä, että haluttaisiin painaa tuotantokustannuksia (kiinalaisellekin kitarasepälle pitää nykyisin jo maksaa palkkaa eikä niitä gibsoneita kiinassakaan tulla teettämään tehtaisiin lukituilla lapsilla), vaan alentuneita logistiikkakuluja. Tulevaisuudessa maailman jokaisen pianokilpailun, laulukilpailun, vilukilpailun...etc. voittaja tulee olemaan kiinalainen, niin on selvää että myös tulevaisuuden tilupetterit tulee olemaan kiinalaisia (kun nuo ihmelapset siellä vähän kasvaa). Nimenomaa ne markkinat tulevat olemaan ja osittain varmasti jo ovatkin kiinassa ja kun energian hinta nousee kaiken aikaa eikä näillä näkymin ole laskemassa, niin on pitkän päälle järkevää siirtää tuotanto markkinoiden lähelle.
 
Jos ei ihmisoikeuksia oteta lukuun, niin kiina ei toki enää ole mikään kehitysmaa.
 
Kaikesta huolimatta jos Gibson vie tuotantoaa kiinaan, niin itse suren sitä erään aikakauden loppuna. Toisaalta Gibson kuolee, jos se jää poteroonsa yksin, pakko senkin on kehittyä.
 
Dropped C
27.10.2010 16:37:26 (muokattu 27.10.2010 16:37:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

McNulty: Hyvä asia. Nyt miun kolmen Gibsonin arvo nousee potenssiin x. Ne ovat ajalta ennenkö Gibson meni Kiinaan. Sieltä ei meinaan pois tulla.
 
Hyvä, hyvä! Kuka ostaa mun Gibson USA explorerin? Hinta vaan 2000€. Kannattaa olla nopia. Vastaavan basson saat 2500:lla.
 
Vitsi, vitsi.
 
yanera
27.10.2010 16:48:09
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tätä olen pelännyt!!
 
Onneksi itselläni on American Gibsoni ja Fenderi:)
 
Laatu tulee huononemaan, se on aivan varma asia.
 
Voi olla, että muutan itsekkin asumaan kiinaan, kun työpaikkakin saatta täältä siirtyä sinne.
Tosin Pohjois-Korea olisi ihmisoikeuksiltaan mukavampi vaihtoehto.
 
Toiset menee, toiset tulee, mutta minä tärisen.
Sensonic
27.10.2010 16:51:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vladi: Huono siksi, että Gibson hoksasi Gibson-nimen myyvän paremmin kuin Epiphone ja laittaa logonsa jo todella halpoihin keppeihin.
 
ESP:n olisi myös pitänyt hoksata se ja luopua tuosta LTD -nimestä. Esim. halpis Ibanezit ja Schecterit kantavat omia nimiään, ja sehän se tosiaan myy paremmin kuin joku "XXX by tunnetttu kitaramerkki". Vaikka onhan noita menneisyydessäkin ollut. Esim. Charvelin halpisversiota myytiin "Charvette" -merkillä.
 
Yngwie Malmsteen: "Some people say 'less is more'. That's bullshit. Less is less and more is more."
Karvamammutti
27.10.2010 16:56:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täällä on pojat jo näemmä yhden rölöspekulaation peruusteella päättäny, että Gibsoni on kiinalainen paska. Hienoa pojat, hienoa. Eiköhän myö nyt ootella ensin, että mitäkä ne amöriikan pojat meille kertoo.
 
Hoen geschoen voern de boern du Schoccolat Moose.
trih
27.10.2010 16:58:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Karvamammutti: Täällä on pojat jo näemmä yhden rölöspekulaation peruusteella päättäny, että Gibsoni on kiinalainen paska. Hienoa pojat, hienoa. Eiköhän myö nyt ootella ensin, että mitäkä ne amöriikan pojat meille kertoo.
 
Juuri näin. Tuossa netistä löytyneessä jutussa mainitaan vain kaksi versiota halvasta LP:stä eikä koko tuotannon siirtoa ja muutenkin idea on kokonaisvaltaisesta paketista eikä pelkästä kitarasta. Mutta ennenku varmistuu...
 
Rhythm In Jump, Dancing Close To You.
jra
27.10.2010 17:25:47 (muokattu 27.10.2010 17:27:01)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Veikaanpa että kiinangibsonit tulevat olemaan viimeistelyltään laadukkaampia kuin nykyiset alle tonnin amerikanmallit, ellei sitten lähdetä tekemään aivan ankeimpia halpiksia. Onhan tämä melkoisen radikaali muutos, ja kuten sanottua paluuta tuskin on. Toivottavasti ei tehdä vain Epiphoneja Gibsonin lavalla, vaan esim. faded ym. tyyppisiä Gibsoneita, mutta paremmalla viimeistelyllä ja laaduntarkkailulla kuin mihin ameriikan palkoilla on ollut viime vuosina mahdollista.
 
E: hieman spekulaatiot etuajassa, mutta jos logo kerran pistetään muualla kuin USA:ssa tehtyy peliin, niin se on menoa sitten.
 
- Kaukolähettimen Klassista Värähtelyä jo vuodesta 2008 -
McNulty
27.10.2010 17:29:10
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

trih: Juuri näin. Tuossa netistä löytyneessä jutussa mainitaan vain kaksi versiota halvasta LP:stä eikä koko tuotannon siirtoa ja muutenkin idea on kokonaisvaltaisesta paketista eikä pelkästä kitarasta. Mutta ennenku varmistuu...
 
Juu, huhujahan nämä ovat. Henkka vaan lupailee, että tämä mullistaisi koko musiikin... saas ny nährä mitä sieltä oikeasti tulee. Tuo China-Gibson huhuhan saattaa olla ihan tarkoituksella laitettu liikkeelle Gibsonin omien toimesta :)
 
Ristus notta täälähän on väkiä ku rumihien tanssiis!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 510 11 12 13 14

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti