Muusikoiden.net
21.05.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Radix- ja Shenglun -kitarakimppatilauksia huoneessa 834
1
Sensonic
22.08.2010 11:15:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huoneessa 834 (http://muusikoiden.net/huoneet/tiedot.php?id=834 ) olisi menossa Radix- ja Shenglun -kitaroiden ja bassojen kimppatilaus.
 
Radix on indonesialainen kitaravalmistaja (www.radixguitars.com ), jolta voi tilata itselleen perusmallista customoidun kitaran esim. joko Teslan tai Seymour Duncanin mikeillä. Kitaroiden hinta on noin 400-500 euroa riippuen kitaroihin tehdystä customoinnin määrästä. Suht kohtuuhintainen summa perusmallista oman maun mukaisesti modifioista kitarasta. Kitaroiden toimitusaika on noin 2 kuukautta.
 
Tällä hetkellä kimppatilauksessa on ainoastaan kourallinen tilaajia, joten lisää kaivattaisiin, jotta saataisiin pidettyä lentorahtikustannukset kohtuullisina kitaraa kohti.
 
Lisäksi kimppaa oltaisiin kasaamassa kiinalaisen Shenglun Musicin kitaroista ja bassoista (http://www.shenglunmusic.com/ ja http://www.shenglunnewstarmusical.com/ ). Kitaroiden ja bassojen FOB -hintojen haitari on 55-200 USD ja hinta-laatusuhde tuohon rahaan erinomainen.
 
Näistä molemmista enemmän juttua huoneessa 834.
 
Yngwie Malmsteen: "Some people say 'less is more'. That's bullshit. Less is less and more is more."
Sensonic
03.09.2010 13:10:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nostetaanpa tätä ylöspäin.
 
Shenglun -kitarakimpan deadline on 5.9., eli jos halvat (FOB -hinnat 55-200 USD / kitara) hinta-/laatusuhteeltaan hyvät kitarat ja bassot kiinnostavat, niin kannattaa tsekata nämä linkit ja niistä löytyvät kitarat ja bassot:
 
http://www.shenglunmusic.com/
http://www.shenglunnewstarmusical.com/
 
Kitarat ja bassot tilataan merkittöminä, eli lavassa tms. ei ole minkäänlaista logoa. Stratokopioiden FOB -hinnat alkavat 55 USD:stä, Telen 68 USD:sta. Kallein kataloogista löytyvä kitara on 200 USD:n seiskakielinen jatsari eebenpuuotelaudalla:
 
http://www.shenglunmusic.com/sdp/39 … coustic_Electric_Guitar_GSH-17.html
 
Mulla on itselläni tuollainen tummahko jatsari. Erittäin hyvä kitara hintaisekseen.
 
Näistä lisää huoneessa 834:
 
http://muusikoiden.net/huoneet/tiedot.php?id=834
 
Yngwie Malmsteen: "Some people say 'less is more'. That's bullshit. Less is less and more is more."
trih
03.09.2010 19:20:20 (muokattu 03.09.2010 19:23:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voiko näille lähettää runkojen, liitoskohtien ja lapojen oikeita muotoja? Ohjelmoidut koneethan näillä varnasti on käytössä. Voisi tehdä oikeanlaisen tribuuttikepin eikä vähän sinne päin. Ite oon vaan niin tarkka näissä kun on kuvataidetta tullut harrastettua. En siis puhu logoista tai muista merkeistä vaan ihan vaan tasapainoisesta ja perinteitä kunnioittavasta osien yhteen sovittelusta.
 
Edit
 
Esim joku ainoa laatuaan oleva Randy Rhoads tai Hetfield joka olisi jotain muuta kuin mitä markkinoilta löytyy mutta kauniisti tehty ja suunniteltu.
 
Rhythm In Jump, Dancing Close To You.
Tympee Huttunen
03.09.2010 19:54:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

trih: Voiko näille lähettää runkojen, liitoskohtien ja lapojen oikeita muotoja? Ohjelmoidut koneethan näillä varnasti on käytössä. Voisi tehdä oikeanlaisen tribuuttikepin eikä vähän sinne päin. Ite oon vaan niin tarkka näissä kun on kuvataidetta tullut harrastettua. En siis puhu logoista tai muista merkeistä vaan ihan vaan tasapainoisesta ja perinteitä kunnioittavasta osien yhteen sovittelusta.'
 
Radix on ihan kitaramerkki, jolla on omat mallit. Pienimuotoiset customoinnit on mahdollisia, mutta ihan omat mallit tuskin on.
aristoteles666
03.09.2010 21:57:50
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mäkrö: '
 
Radix on ihan kitaramerkki, jolla on omat mallit. Pienimuotoiset customoinnit on mahdollisia, mutta ihan omat mallit tuskin on.

 
sääli, sillä sitten olisi oma malli niilläkin.
 
Sensonic
04.09.2010 00:32:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aristoteles666: sääli, sillä sitten olisi oma malli niilläkin.
 
Kuinka monella kitaranvalmistajalla on itse asiassa ihan "omia malleja"? Suurin osa kitaroista on "variaatioita teemasta", oli niiden esikuva sitten Les Paul, SG, Stratocaster, tai tele. Lähes kaikki ovat tavalla tai toisella niistä väännettyjä.
 
Voin sohaista tällä kommentilla ampiaispesään, mutta esim. mielestäni ESP/LTD:llä ei juurikaan ole hirveämmin "omia malleja", vaan ne ovat juuri kopioita em. kitaramalleista. Sama juttu Charvelin kanssa. Ovat tavallaan "heavystratoja". Ei sen puoleen, diggaan omasta Charvelistani, vaikka se onkin juuri em. heavystrato.
 
Radixin kitarakimppa on edelleen auki, joten sinne voi käydä lisäämässä haluamansa kitaramallia + mahdolliset modifioinnit, mitä kitaraan haluaisi. Sen jälkeen tiedustelen hintaa modifioidulle kitaralle. Hinnat tosin ovat noin 400-500 euron väliltä riippuen käytetyistä mikeistä (Tesloilla halvempia, SD:eillä kalliimpia), joten hintataso ei ole normaalisti tilattujen kimppatilauskitaroiden tasolla, mutta noihin 150-250 euron kitaroihin kun ei sitten saa yksilöllisiä modifiointeja tyyliin ainoastaan 1 samanlainen kitara / tilaus.
 
Shenglunin kitara- & bassokimpan deadline koittaa pian. Niitä kitaroita ja bassoja ei ole mahdollista modifioida, mutta hinnat ovat halpoja & hintaansa nähden hyviä ja kitaroita on ainakin aiemmin voinut tilata tyyliin 1 kpl / tilaus.
 
Yngwie Malmsteen: "Some people say 'less is more'. That's bullshit. Less is less and more is more."
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti