Muusikoiden.net
22.04.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kirjoituksiin vastauksista.
1 2 3 4 5 6
loner
11.12.2009 19:55:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miksei tämä palsta voisi olla ihan kunnollinen, asiallinen keskustelupalsta?
Tämän palstan tekee sietämättömäksi sekä kysyjät, että vastaajat.
Ensin kysyjät: Täytyykö varta vasten miettiä jonninjoutavia kysymyksiä tyyliin:"onko floikka-tallani 0.1 astetta liian pystyssä kulmassa?" tai "mitkä mikit olisi sopivat humpasta heviin?"
Ja sitten se pahin eli typerät, täysin turhat vastaukset asiaan , josta ei tiedetä yhtään mitään. Eli: "ei ole kokemusta mutta mutu tuntumalta voisin sanoa.."..
 
Jos ei ole oikeasti mitään sanottavaa, niin miksi pitäisi päteä asissa, josta ei tiedä mitään.
 
Eli, pointtini on , että tämä voisi olla asiallinen keskustelupalsta, jossa voisi vaihtaa tietoja ja yms juttuja laitteista ja soitosta, mutta kun keskustelun asiantuntioina ovat nykyään 13-17 v "asiantuntijat" "hevikirveineen" ja "shreddingeineen" niin arvatkaa, kuinka moni ihan kaljaa kaupasta saava viitsii ottaa osaa keskusteluun?
ehkä pitäisi Juccizen tyyliin perustaa "aikuisten "osio.
 
Aikaisemmin mianitsin monen jo lopettaneen koko pastan lukemisen em seikkojen takia, eikä tosiaan ole ihme.Se johon kalikka kolahta varmaan älähtää, mutta luulen että aina monta on myös samaa mieltä.
-kiitos-
 
Fenton
11.12.2009 20:04:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen täysin samaa mieltä. Eihän täällä voi kohta esittää asiallisiakaan kysymyksiä. Vastaukset ovat tosiaan luokkaa "itellä ei ole asiasta kokemuksia, mutta" tai aletaan suoraan vit....emaan kysyjälle. Aloittelija saa asiallisia vastauksia vain joskus aloittelijat palstalta. Osa aloituksistakin on selviä provoja, joiden tarkoitus on vain laskea foorumin tasoa.
 
Kivijalka
11.12.2009 20:08:02 (muokattu 11.12.2009 20:08:41)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meikäläistä ärsyttävät eniten nämä "nettipoliisit" joita koko palsta tuntuu nykyään olevan väärällään. Ei se ole keneltäkään pois jos joku kysyy mikä on paras mikki heviin ja ehkä jopa tekee kirjoitusvirheen kysyessään. Jos pääsee itku moisten ketjujen lukemisesta niin eihän niihin tarvitse vastata.
 
Mutta eipä tämä keskustelualue valittamalla parane... Eikä millään muullakaan keinolla. En minäkään täällä aikaa viettäisi ellei maan paras soittokamojen osto- ja myyntipalsta sattuisi olemaan saman sivuston yhteydessä.
 
A million miles from nowhere, Dragon Lance burns hot. By the fire of a horse's ghost, a minnow would be lost... Cha-cha-changes... Tits... A fish... A fish with tits. Titty fish.
tracyjacks
11.12.2009 20:09:17 (muokattu 11.12.2009 20:10:40)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Turhat kirjoitukset on turhia se on selvä. Kyllä sitä mun mielestä jokainen sais ensin käyttää sitä hakua, ennenkuin alkaa kyselemään. Ja vaikka ei käyttäisi hakua, niin ainakin kirjoittaa jo johonkin valmiiseen ketjuun ne kysymykset, esim. "Jelppikerho".
 
"Aikuisten osio" on kyllä ihan hyvä idea, ihan oikeastaan sen takia, että enemmän omalla kohdalla menee hermot siihen, kun aikuiset kinastelee. Sitä täällä näkyy paljon enemmän, kuin sitä, että teinit kyselee tyhmiä. Ja aikuisilta tähän mennessä ne tyhmimmät kommentit ovat keskustelupalstalle tulleet.
 
Meikäläistä ärsyttävät eniten nämä "nettipoliisit" joita koko palsta tuntuu nykyään olevan väärällään. Hyvin sanottu. Plussaa.
 
Son, your ego is writing checks your body can't cash!
apenaattori
11.12.2009 20:13:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse olen aina saanut kysymyksiini asiallisia vastauksia, ja moni ongelma on ratkennut mnetistä saatujen vinkkejen kautta. Jos joku ketju näyttää jo ulospäin heikkotasoiselta shitiltä (mikä kitara paras hewiin max400e), niin tarvitseeko sitä sitten edes lukea? Tosiaan, täältä löytyy kovaa asiantuntemusta jota ainakin omien kokemuksieni mukaan myös tarvittaessa auliisti jaetaan.
 
http://img439.imageshack.us/img439/1020/vrjohtoptsqi7.jpg
Väsykäsi
11.12.2009 20:15:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tracyjacks: "Aikuisten osio" on kyllä ihan hyvä idea, ihan oikeastaan sen takia, että enemmän omalla kohdalla menee hermot siihen, kun aikuiset kinastelee. Sitä täällä näkyy paljon enemmän, kuin sitä, että teinit kyselee tyhmiä. Ja aikuisilta tähän mennessä ne tyhmimmät kommentit ovat keskustelupalstalle tulleet.
 
Tuo on kyllä totta. Silloin kun teinit kyselee tyhmiä, ja tekstissä on kirotus- ja yhdys sana virheitä, joku aina älähtää.
 
Hyvin sanottu. Plussaa.
 
Jep, plussaa kivelle.
 
Hiukan enemmän toivoisi nyrkkiä naamaan saavansa. -Räbbänä
Kivijalka
11.12.2009 20:18:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tracyjacks: Turhat kirjoitukset on turhia se on selvä. Kyllä sitä mun mielestä jokainen sais ensin käyttää sitä hakua, ennenkuin alkaa kyselemään. Ja vaikka ei käyttäisi hakua, niin ainakin kirjoittaa jo johonkin valmiiseen ketjuun ne kysymykset, esim. "Jelppikerho".
 
Haun käyttämisen kehottamisessakin on se ongelma, että yleensä kysyjä on kyllä hakenut haulla ehkä useaankin kertaan mutta hakukoneisto ei tapansa mukaan ole onnistunut löytämään yhtään mitään. Toimivan hakukoneen luominen varmasti lievittäisi tätä ongelmaa erittäin paljon. On enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että kun yritän etsiä haulla ketjua jonka olemassaolosta olen täysin varma, ei hakukone onnistu löytämään yhtään mitään asiaan viittaavaa. Onneksi googlen kautta löytää sentään jotain kunhan käyttää "site:muusikoiden.net" hakutermiä.
 
A million miles from nowhere, Dragon Lance burns hot. By the fire of a horse's ghost, a minnow would be lost... Cha-cha-changes... Tits... A fish... A fish with tits. Titty fish.
tracyjacks
11.12.2009 20:20:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kivijalka: Haun käyttämisen kehottamisessakin on se ongelma, että yleensä kysyjä on kyllä hakenut haulla ehkä useaankin kertaan mutta hakukoneisto ei tapansa mukaan ole onnistunut löytämään yhtään mitään.
 
Näinhän se kyllä valitettavasti on juu. Noh, sitä toimivaa hakukonetta odotellessa...
 
Son, your ego is writing checks your body can't cash!
Ziggy Bubba
11.12.2009 20:23:30
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kivijalka: Meikäläistä ärsyttävät eniten nämä "nettipoliisit" joita koko palsta tuntuu nykyään olevan väärällään. Ei se ole keneltäkään pois jos joku kysyy mikä on paras mikki heviin ja ehkä jopa tekee kirjoitusvirheen kysyessään. Jos pääsee itku moisten ketjujen lukemisesta niin eihän niihin tarvitse vastata.
 
Niinpä (plussalla paukautan). Jos ei huvita jeesata sitä kehnosti äidinkieltään osaavaa aloittelijaa, niin miksei anna mennä sen thriidin suosiolla pois etusivulta? Turha nillittäminen muotoseikoista ei varmasti sitä nuorta, epävarmaa kitaristin alkua ainakaan auta. Pahimmillaan kukaan ei edes vastaa niihin aloittajan kysymyksiin, vaan jauhaa pelkästään jostain täysin epäolennaisesta.
 
Näitä "nillittäjiä" kohtaan en siis halua mitään eripuraa kylvää, totean vain näkemykseni näistä keskusteluista.
 
The Crookmachine Project
Väsykäsi
11.12.2009 20:25:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tracyjacks: Näinhän se kyllä valitettavasti on juu. Noh, sitä toimivaa hakukonetta odotellessa...
 
Sellanen hakuhan vois olla toimiva, mikä on monilla muillakin sivuilla. Elikkä sellanen missä pystyy googlettaan sivun sisältä esim. keskusteluja, vaikea selittää. Tällästä on muuten kiva viljellä ketjuihin, kun tuntuu ettei googlea olla edes jaksettu kokeilla: http://lmgtfy.com/
 
Hiukan enemmän toivoisi nyrkkiä naamaan saavansa. -Räbbänä
Väsykäsi
11.12.2009 20:25:55 (muokattu 11.12.2009 20:26:18)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuplapotti
 
Hiukan enemmän toivoisi nyrkkiä naamaan saavansa. -Räbbänä
Ptlepha
11.12.2009 20:31:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Väsykäsi95: Sellanen hakuhan vois olla toimiva, mikä on monilla muillakin sivuilla. Elikkä sellanen missä pystyy googlettaan sivun sisältä esim. keskusteluja, vaikea selittää. Tällästä on muuten kiva viljellä ketjuihin, kun tuntuu ettei googlea olla edes jaksettu kokeilla: http://lmgtfy.com/
 
Tällainenhan on jo tuossa haun yhteydessä: http://muusikoiden.net/extra/haku.php Tuosta vaan tuohon googleen hakusanat ja valinnaksi mnet. Tuo osoite vaikka pikavalintoihin, niin ei luulisi olevan vaikeaa. Itse olen ainakin huomannut tuon toimivammaksi kuin mnetin normihaku.
 
En tietenkään sano, että keskustelun avaajalla olisi jugurttitehtaan tuki takanaan, mutta voisi ihan hyvin olla. -Moderaattori
Väsykäsi
11.12.2009 20:32:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sikki-six: Niinpä (plussalla paukautan). Jos ei huvita jeesata sitä kehnosti äidinkieltään osaavaa aloittelijaa, niin miksei anna mennä sen thriidin suosiolla pois etusivulta? Turha nillittäminen muotoseikoista ei varmasti sitä nuorta, epävarmaa kitaristin alkua ainakaan auta. Pahimmillaan kukaan ei edes vastaa niihin aloittajan kysymyksiin, vaan jauhaa pelkästään jostain täysin epäolennaisesta.
 
Näitä "nillittäjiä" kohtaan en siis halua mitään eripuraa kylvää, totean vain näkemykseni näistä keskusteluista.

 
Mutta onko se nyt välttämättä reilua alkaa itkemään huonosta äidinkielestä (itsekin pari kertaa siihen sortunut huonoina päivinä), ja antaa ketjun valua pois etusivulta? Siitä ei hyödy kukaan, aloittaja ei saa vastausta ja tekee toisen ketjun. Vaikka kyllä siten on niitäkin ****reikiä jotka tekee 5 ketjua, ja niistä yksikään ei tuota tulosta, koska aloittaja ei tiedä mitä oikeasti haluaa.
 
Hiukan enemmän toivoisi nyrkkiä naamaan saavansa. -Räbbänä
loner
11.12.2009 20:34:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eli vielä kerran: Jos en tiedä ko.asiasta oikeasti mitään , niin miksi ihmeessä minun tarvitsisi siihen mitään kommentoida.Nämä kommentit lähes aina vievät keskustelun pois alkuperäisestä aiheesta ja sitten väitellään jostain "nonsensestä"
 
Väsykäsi
11.12.2009 20:36:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kitaratyyppi96: Tällainenhan on jo tuossa haun yhteydessä: http://muusikoiden.net/extra/haku.php Tuosta vaan tuohon googleen hakusanat ja valinnaksi mnet. Tuo osoite vaikka pikavalintoihin, niin ei luulisi olevan vaikeaa. Itse olen ainakin huomannut tuon toimivammaksi kuin mnetin normihaku.
 
Oho, tuoltakin löytyy haku en ole ennen huomannutkaan; johtunee siitä että suurimman osan ajastani muusinetissä vietän täällä kitarakamapalstalla. Ja haku ei ole niin suurella käytöllä, kun google yleensä löytää kaiken tarvittavan tiedon.
 
Hiukan enemmän toivoisi nyrkkiä naamaan saavansa. -Räbbänä
Ptlepha
11.12.2009 20:39:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Väsykäsi95: Oho, tuoltakin löytyy haku en ole ennen huomannutkaan; johtunee siitä että suurimman osan ajastani muusinetissä vietän täällä kitarakamapalstalla. Ja haku ei ole niin suurella käytöllä, kun google yleensä löytää kaiken tarvittavan tiedon.
 
Itse huomasin tuon yleisemmin käytettävän keskustelupalstojen haun vasta eilen. :) Tuon googlen kun saisi vielä sinnekin.
 
En tietenkään sano, että keskustelun avaajalla olisi jugurttitehtaan tuki takanaan, mutta voisi ihan hyvin olla. -Moderaattori
Väsykäsi
11.12.2009 20:43:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kitaratyyppi96: Itse huomasin tuon yleisemmin käytettävän keskustelupalstojen haun vasta eilen. :) Tuon googlen kun saisi vielä sinnekin.
 
Olikos muuten semmonen pedaali olemassa kun Boss Ha-6? Mietinkö nyt ihan omiani. =D
 
Juu ja sori OT
 
Hiukan enemmän toivoisi nyrkkiä naamaan saavansa. -Räbbänä
mickey76
11.12.2009 20:44:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kitaratyyppi96: Tällainenhan on jo tuossa haun yhteydessä: http://muusikoiden.net/extra/haku.php
 
Tästä en tiennyt mitään! Offtopic, mutta plussa paukahti! nimim. "Monesti haulla yrittänyt"
 
-Miikka G.
 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." - Albert Einstein
Ziggy Bubba
11.12.2009 20:45:25
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Väsykäsi95: Mutta onko se nyt välttämättä reilua alkaa itkemään huonosta äidinkielestä (itsekin pari kertaa siihen sortunut huonoina päivinä), ja antaa ketjun valua pois etusivulta? Siitä ei hyödy kukaan, aloittaja ei saa vastausta ja tekee toisen ketjun. Vaikka kyllä siten on niitäkin ****reikiä jotka tekee 5 ketjua, ja niistä yksikään ei tuota tulosta, koska aloittaja ei tiedä mitä oikeasti haluaa.
 
Tähän tuli lonerilta pätevä vastaus heti seuraavassa viestissä:
Eli vielä kerran: Jos en tiedä ko.asiasta oikeasti mitään , niin miksi ihmeessä minun tarvitsisi siihen mitään kommentoida.Nämä kommentit lähes aina vievät keskustelun pois alkuperäisestä aiheesta ja sitten väitellään jostain "nonsensestä"
 
The Crookmachine Project
Terry Pantheras
11.12.2009 21:07:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ottaen huomioon palstan käyttäjämäärän ja perisuomalaisen - välillä saatanan ärsyttävän - vittuilumentaliteetin, niin tämä on suhteellisen asiallinen palsta.
 
Mulla on jonkinlainen viha-rakkaus-suhde m.netiin: asiallisiin kysymyksiin saa asiallisia ja asiantuntevia vastauksia nopeastikin, mutta tietynlainen besserwisserimäinen mentaliteetti tiettyjen jäsenien taholta on helvetin raivostuttavaa; takerrutaan epäolennaisiin sivuseikkoihin, joihin koko keskustelun aihe saattaa uomiutua ja pääpointti unohtuu. Toisaalta moiset keskustelut saattaavat olla juuri sitä mehevintä viihdettä ja perjantai-iltojen rattoa - mikäli ei muuta tekemistä ole - ja täällä on monia helvetin taitavia kieliakrobaatteja, joiden tarinointia on pirun viihdyttävää lukea..
 
Ihmettelen vaan miten jotkut jaksaa vuodesta toiseen junnata itsestäänselvyyksiä tismalleen samalla tyylillä: voi arvata mitä tietyt jäsenet kommentoivat tietyn tyyppisiin aiheisiin melkein minuutin tarkkuudella. Ilmeisesti siitä saa jotain hekumallisia kiksejä...
 
Mutta toisaalta paskanpuhujat lytätään heti asiantuntevampien taholta, kun puhutaan esim. teknisistä spekseistä.
 
Ainutlaatuinen palsta kaiken kaikkiaan...
 
einzweidreivier MASTEROID ~~ stoner rock - doom - heavy - death metal ~~
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 6

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti