Muusikoiden.net
21.06.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Käytettyjä kitarakamoja ulkomailta?
1
Snapo
19.11.2009 23:50:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tätä muusinetin toria selaillessa tuli mieleen, että mistäs muualta olette hommailleet kitararomppeitanne, pääasiassa kitaroita? Käytettyjen tarjontaa olis tarkoitus kartoittaa ja m.netin torin lisäksi olen selaillut sevenstring.orgin myyntipalstaa sekä hieman Ebayta. Pääosin Eurooppalaisia sivuja haen, mielellään vielä sellaisia, joista ymmärtäisi jotain. Tai ehkäpä niille achtung achtungeille voisi yrittää tyrkyttää lontoon murretta.
Mistä yleensäkin löytyvät Eurooppalaiset käytetyt kitarat? Meneekö ne Ebayhyn, vai sattuisiko jostain löytymään hieman miellyttävämpi, kenties foorumipohjainen kauppapaikka, jossa ei tarvitse juosta kellon kanssa? Jostain syystä vähän vierastan tuota Ebayta..
 
Onko yleensäkään mielekästä hommata kitaraa ulkomailta, jos ei ole kyse aikuistenoikeestiharvinaisistavintagekitarakamoista kyse? Mihin luokkaan postikulut sijoittuvat, jos kitara tulee esimerkiksi Saksasta, Briteistä tai Ruotsista?
 
Economy on köyhille.
Midrange
20.11.2009 00:16:28 (muokattu 20.11.2009 00:17:40)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ei ole kokemusta kitaroiden tilaamisesta ebayn kautta, mutta kaikki kitarankielet tulee ostettua Brittien saarilta pilkkahintaan. Pirun kätevää kun kolmen päivän päästä ne kilahtaa postiluukusta ja hinta on usein halvempi kuin thomannilla.
 
Ebayssa tulee muistaa se että nykyään jotkut hyvän palautteen omaavat ihmiset myyvät tilinsä huijareille jotka sitten sen avulla tekevät yhden ison kaupan ja rahat katoaa sen sileän tein. Onneksi on paypalin ostoturva joka tuon silti korvaa. En vaan muista että mihin summaan saakka, riippuu tietysti vähän myyjän palautteesta millaisen ostoturvan paypal antaa.
 
Jucciz
20.11.2009 02:27:59
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Saksasta kitara tulee noin viidelläkympillä. Ruotsista vielä halvemmalla, jos pistää bussirahtina. Englannista 50-100 erolla, riippuu vähän kuljetusfirmasta. Mut karkeesti noin.
 
Mandarax
21.11.2009 10:01:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Midrange: .....kaikki kitarankielet tulee ostettua Brittien saarilta pilkkahintaan. Pirun kätevää kun kolmen päivän päästä ne kilahtaa postiluukusta ja hinta on usein halvempi kuin thomannilla.
 
Mistäs puljusta olet tilannut noita kieliä?
 
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. -Groucho Marx-
Jii-Gee
05.09.2010 14:20:47 (muokattu 05.09.2010 14:21:19)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pannaans nostaen wanhaa ketjua..eli tästä on kyse;
 
mistäs muualta olette hommailleet kitararomppeitanne, pääasiassa kitaroita? Käytettyjen tarjontaa olis tarkoitus kartoittaa
 
Pääosin Eurooppalaisia sivuja haen, mielellään vielä sellaisia, joista ymmärtäisi jotain. Tai ehkäpä niille achtung achtungeille voisi yrittää tyrkyttää lontoon murretta.
Mistä yleensäkin löytyvät Eurooppalaiset käytetyt kitarat?

 
Eli second hand -guitarshoppeja hakusessa Euroopan alueelta.
Ruotsi on jo hanskassa,mutta siittä eteenpäin..esim Saksa,Hollanti,Englanti jne yms ??
 
" You Are The Chief..You Are The King Of The Circus Clowns "
reverend
05.09.2010 14:49:45 (muokattu 05.09.2010 14:52:04)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jii-Gee: Pannaans nostaen wanhaa ketjua..eli tästä on kyse;
 
Eli second hand -guitarshoppeja hakusessa Euroopan alueelta.
Ruotsi on jo hanskassa,mutta siittä eteenpäin..esim Saksa,Hollanti,Englanti jne yms ??

 
Onko Coda Music tuttu?: www.coda-music.com
 
ibnz
06.09.2010 09:23:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.promusictools.com/ myös. Saksalainen nettikauppa, joka myy pääasiassa high-end kitaroita. Myös uusia myyvät.
 
Numb
06.09.2010 10:32:58
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

reverend: Onko Coda Music tuttu?: www.coda-music.com
 
On tuttu, sieltä tuli mulle käytetty Hiwatt. Kuljetus oli muistaakseni 50€. Saavuttuaan laite poltti sulakkeet ja vaikeni. Otin yhteyttä Codaan, ja sieltä vastasivat nopeasti, että on kaksi vaihtoehtoa: jos lähettyvillä on laitekorjaaja, vie sinne ja he hyvittävät Visalle. Jos ei ole, niin lähettää takaisin britteihin. Vein paikalliseen. Vehkeen bias oli aivan törkeän kuuma, ja ohmikytkin sökö. Laitoin Codalle liikkeen kustannusarvion, he vastasivat että korjataan ja hyvittivät. Hyvä ja nopea palvelu.
 
Kun minä kuolen, vaadin, että kuolinilmoitus laitetaan Myydään: Veneet ja Moottorikelkat -osastolle. -Sir Härö
Vetehinen
06.09.2010 11:10:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

eBay on ihan jees. Siellä vaan pitää ottaa tyystin erilainen taktiikka kuin Huuto.netin huutokaupoissa. Jos haluaa jotain sieltä oikeasti hankkia, niin etukäteen kannattaa miettiä mikä on se suurin hinta millä tuotteen omaksi lunastaa (plus toimituskulut), ja viimeisen minuutin aikana ennen kohteen sulkeutumista käy iskemässä sen hinnan sisään. Joskus voi löytyä kamaa kohtuuhalvalla, esim. Saksasta ENGLejä, Framuksia, Hughes&Kettnereitä jne.
 
Hughes&Kettner Triampin hankin Saksan eBaysta ja Schecter Ultra-III:n jenkki-eBaysta. Molemmat tosin olivat "osta heti"-kauppoja.
 
Nykyiset bändit: Auringon Hauta, Virvatuli, Vuolla & Weimar.
darrell
07.09.2010 12:40:30 (muokattu 08.09.2010 23:42:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

beliel: eBay ... ja viimeisen minuutin aikana ennen kohteen sulkeutumista käy iskemässä sen hinnan sisään.
 
Tosiaan, ei kannata paljastaa kortteja liian aikaisin. Niin myöhään kuin mahdollista huomioiden internet-yhteyden viiveet yms sivun päivitykset.
 
Jos huudon jälkeen aikaa on vaikka vain muutamia minuutteja, niin siinä ehtii joku vielä muuttamaan vaikkapa korotusautomaattiaan suuremmaksi, kun näyttää siltä että muitakin kiinnostuneita on.
 
Tämä viimehetken snaippaus on enemmän sääntö kuin poikkeus, joten kannattaa varautua olemaan koneen ääressä, kun huuto loppuu. Todella harvoin menee mitään "löytöä" alihintaan läpi.
 
Antaa kaikkien kitaroiden soida. Kielten värähtely yleinen ja yhtäläinen.
thejmh
07.09.2010 13:16:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.hugeracksinc.com/forum/ Tuolta on tullut osteltua kamaa.
 
Sotahippi
08.09.2010 16:37:51
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Caparison Forumilta löysin ruåttalaisen jampan, joka suosiolla luopui Dellingeristään. Kyseinen forum on kanadalainen, mutta porukkaa pyörii muualtakin.
 
Vain paras on liian hyvää.
baba o riley
08.09.2010 20:02:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mä on melkein kaikki vintagekamani hommannut ulkomailta, jonkinverran ebaystä ja jonkinverran hakenut ihan itse paikanpäältä yksityisiltä myyjiltä ennemmin kuin lafkoista. Silleen pääsee hinnoissa fiksuihin lukemiin ja matkatkin kuittaantuu. Täytyy vaan tietää mitä ostaa, koska palautuoikeutta ei useimmiten ole, eikä muutenkaan takeita, joten kaikki jää oman ammattitaidon varaan.
 
Twinkle
09.09.2010 00:51:00 (muokattu 09.09.2010 00:52:37)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

darrell: Tämä viimehetken snaippaus on enemmän sääntö kuin poikkeus, joten kannattaa varautua olemaan koneen ääressä, kun huuto loppuu. Todella harvoin menee mitään "löytöä" alihintaan läpi.
 
Minen ole vieläkään ymmärtänyt mikä pointti moisessa snaippauksessa on, nimittäin jos laittaa heti suoraan maksimihinnan mitä siitä korkeintaan suostuu maksaamaan niin se sitten automaatti korottaa korkeintaan siihen, jos joku ei tarjonnut enemmän. Jos tuote ei kiinnosta ketään, sen saa halvemmalla mutta jos se kiinnostaa niin maksiminsa voi määritellä sellaiseksi kuin haluaa. Jos joku tarjoaa lopultakin enemmän niin sitten se on huono homma, jäi tuote saamatta mutta maksimisummat on ostajalle täysin ennustettavissa.
 
Sillä snaippaamisella kolahtaa korkeintaan jonkun automaattiin, joten se on ihan turhaa vaivaa jos siinä tuotteessa on jo huutoja.
 
Midrange
09.09.2010 01:32:36 (muokattu 09.09.2010 01:35:41)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Twinkle: Minen ole vieläkään ymmärtänyt mikä pointti moisessa snaippauksessa on, nimittäin jos laittaa heti suoraan maksimihinnan mitä siitä korkeintaan suostuu maksaamaan niin se sitten automaatti korottaa korkeintaan siihen, jos joku ei tarjonnut enemmän. Jos tuote ei kiinnosta ketään, sen saa halvemmalla mutta jos se kiinnostaa niin maksiminsa voi määritellä sellaiseksi kuin haluaa. Jos joku tarjoaa lopultakin enemmän niin sitten se on huono homma, jäi tuote saamatta mutta maksimisummat on ostajalle täysin ennustettavissa.
 
Sillä snaippaamisella kolahtaa korkeintaan jonkun automaattiin, joten se on ihan turhaa vaivaa jos siinä tuotteessa on jo huutoja.

 
Idea on siinä, että jos joku huomaa että toisella on korotusautomaatti käytössä lähes alusta asti, sitä helposti ryhtyy kokeilemaan mihin asti toinen on laittanut sen, hinta nousee ja tuotteesta tulee entistä halutumpi joidenkin silmissä. Ja tuossa syntyy helposti semmonen järjetön 'perkele minähän tuon voitan' skenario jossa sitten huudetaan järjettömästi ihan vain sen voitontunteen takia. Kaikista paras strategia tosiaan on käyttäytyä niin kuin ei olisi kiinnostunut lainkaan tuotteesta, viime hetkellä sitten pistää sen oman korkeimman tarjouksen kehiin.
 
Tuolla strategialla on tullut saatua jotakin tavaraa pilkkahintaan jotka yleensä menee kovin hinnoin.
 
"rikoksen tunnusmerkit täyttynevät siinä kohtaa, kun viimoisen ruuvin boksiisi ruuvaat" - Klapp pedaalin kloonaamisesta.
darrell
09.09.2010 10:16:08 (muokattu 09.09.2010 10:18:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Midrange:
 
Kaikista paras strategia tosiaan on käyttäytyä niin kuin ei olisi kiinnostunut lainkaan tuotteesta, viime hetkellä sitten pistää sen oman korkeimman tarjouksen kehiin.

 
Just tätä tarkoitin. Kiinnostusta ei kannata osoittaa, eli huuda korotusautomaattia käyttäen viimehetkellä. Silloin saat sen halvimmalla, ja eipä itsekään ehdi innostua himoissaan korottelemaan yli suunnittelemansa maksimihinnan, jos korotusautomaatti jäi vajaaksi. Lisäksi ei kannata jättää korotusautomaattia johonkin tasasummaan, vaan laittaa vähän yli pyöreiden numeroiden.
 
Tämä on osoittautunut parhaaksi tavaksi, ja snaippauksen yleisyydestä päätellen muutkin on sen huomanneet.
 
Antaa kaikkien kitaroiden soida. Kielten värähtely yleinen ja yhtäläinen.
jpousi
09.09.2010 12:22:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämä on kiva kitarapaikka Düsseldorfissa:
 
http://www.wutzdog-guitars.de/
 
On vanhoja Gibsoneita, Fenkkuja ja surf-kitaroita, Watkinseja, Dynacordeja, Höfnereitä, japseja jne.
 
Jopas lähti!
Midrange
09.09.2010 19:31:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

darrell: Just tätä tarkoitin. Kiinnostusta ei kannata osoittaa, eli huuda korotusautomaattia käyttäen viimehetkellä. Silloin saat sen halvimmalla, ja eipä itsekään ehdi innostua himoissaan korottelemaan yli suunnittelemansa maksimihinnan, jos korotusautomaatti jäi vajaaksi. Lisäksi ei kannata jättää korotusautomaattia johonkin tasasummaan, vaan laittaa vähän yli pyöreiden numeroiden.
 
Tämä on osoittautunut parhaaksi tavaksi, ja snaippauksen yleisyydestä päätellen muutkin on sen huomanneet.

 
Jep. Usein se viimeinen tarjous tulee viimeisellä sekunnilla joko normaalisti tai korotusautomaatin myötä. Se on tullut huomattua että ebayssa on hyvin paljon loppuhinnoissa vaihtelua samojen tuotteiden osalta, eikä tuota pysty ennustamaan juuri mitenkään. Joskus saattaa saada jonkun tuotteen aivan pilkkahintaan, ja seuraavana päivänä joku saattaa huutaa samanlaisesta tuotteesta yhtä kovan hinnan kuin mitä se maksaisi uutena kaupassa. Osa näistä varmasti selittyy sillä 'perkele minä tuon voitan' skenariolla, osa tietämättömyydestä ja osa kuun asennosta taivaalla.
 
"rikoksen tunnusmerkit täyttynevät siinä kohtaa, kun viimoisen ruuvin boksiisi ruuvaat" - Klapp pedaalin kloonaamisesta.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti