Muusikoiden.net
26.03.2019
 

Muut soittimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: behringer UB2442FX-PRO EURORACK
1
Uforomeo
01.09.2003 13:24:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kukaan käyttänyt näitä Behringerin FX-PRO miksereitä? Kokemuksia, onko mistään kotoisin? Tiedän kyllä nämä mahdolliset B-ongelmat mutta budjetti on tätä ja 10 mic imputtia tarttis niin onko tästä vehkeestä mihinkään harrastelija käytössä? Vai tuleeko jotain parempia vaihtoehtoja mieleen?
 
URL: http://www.netzmarkt.de/thomann/tho … sn=d1fa85d814caaf419691f476d63c7c9d
 
Candyass hairboy out to get me it’s the year of payin’ back
fox
01.09.2003 13:31:49
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kukaan käyttänyt näitä Behringerin FX-PRO miksereitä? Kokemuksia, onko mistään kotoisin? Tiedän kyllä nämä mahdolliset B-ongelmat mutta budjetti on tätä ja 10 mic imputtia tarttis niin onko tästä vehkeestä mihinkään harrastelija käytössä? Vai tuleeko jotain parempia vaihtoehtoja mieleen?
 
Varsin hyvä vaihtoehtohan tuo hintaluokassaan, tosin jotkut saavat tuosta nimestäkin jo näppylöitä.. Jälleen kerran huonona dissaajana täytyy todeta, että "mahdolliset B-ongelmat" on mahdollisia kaikissa muissakin laitteissa, ja tuossa hintaluokassa B on varmasti toimiva. Omia kokemuksiakin B-laitteista on sen verran. Mielestäni harrastelijalle ihan käypänen peli, jos jotain trabelia on niin käyttäös takuuaikaa huolella hyväksi..=)
Uforomeo
01.09.2003 14:32:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jälleen kerran huonona dissaajana täytyy todeta, että "mahdolliset B-ongelmat" on mahdollisia kaikissa muissakin laitteissa, ja tuossa hintaluokassa B on varmasti toimiva. Omia kokemuksiakin B-laitteista on sen verran. Mielestäni harrastelijalle ihan käypänen peli, jos jotain trabelia on niin käyttäös takuuaikaa huolella hyväksi..=)
 
Niin siis minullahan ei itselläni ole ollut mitään B-ongelmia minkään B-laitteen kanssa mutta laitoin tuon lauseen tuohon ettei tähän tule taas niitä perus selityksiä että "joo no B-laitteissa nyt on aina nää ja nää ongelmat". :)
 
ennaltaehkäisyä.
 
Candyass hairboy out to get me it’s the year of payin’ back
shotgun
04.09.2003 17:43:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Teen ammatikseni audiohuoltoa,(mm.Thomann takuuhuoltoja...) enkä näe Behringer laatua hintaluokassaan yhtään huonommaksi kuin muidenkaan.Pikemminkin päivastoin!Työjälki on aivan vertailukelpoista ns.merkkituotteisiin.Totuushan on että kaikki halvemman sarjan laitteet merkistä riippumatta tehdään kaukoidässä.Ja on väärin verrata tyylin:mä tiedän ainaski kaks Peerinkerin mikseriä jokka on menny rikki ja kaverilla on Midas ja se ei oo menny rikki viä kertaakaan!!!On aivan selvää että jos Behringeriä myydään vaikka sata kappaletta ja Midasta tms.
kaksi kappaletta, niin suurempi toden-näköisyys on muutamaan Behkuun tulee vika tai että jompikumpi noista Midaksista hajoo.Pitää aina muistaa hinta/laatu ja käyttötarkoitus.Oma mielipiteeni (ei thomanin) on,että Behringer valmistaa kohtúuhintaisia tuotteita harrastajille.
Ja myös sinne mahtuu hyviä ja huonoja tuotteita.
 
Daunt
04.09.2003 21:30:12
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

UB1622FX-PRO löytyy aktiivisesta treenikäytöstä. Ensimmäinen meni takuuvaihtoon, kun ei tullut virtaa. Korjauksen jälkeen kaikki on kuitenkin toiminut mainiosti ja voin suositella mikseriä. Efektit on ainakin meille ihan riittävää tasoa. Mikkietustenkaan suhteen ei ole valittamista.
 
Kannattaa pitää sisäisten efektien mastervolume aika pienellä, koska muuten tulee ihan sietämätön kohina!
Hannu H.
04.09.2003 23:16:08
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aattelin nyt laittaa joukonjatkoksi kun jotenkin sivuaa aihetta...
http://www.behringer.com/02_product … /prodindex_ub.cfm?id=UB502&lang=eng
Toimisko tuo kun tarttis saada mikin ja tietokoneen väliin joku vehje jolla sais lisää volyymiä sisään menevään ääneen (ja ehkä myös äänen laatua paremmaksi kun tuohon saisi "kunnon" mikin kiinni vanhan marketti mikin sijaan).
 
vieraile kotisivuillani
lare
05.09.2003 20:14:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kylhän toi varmasti himahommissa menee, mut todennäkösesti saat aikamoiset kohinat kaupanpäälle. Joku muu tommone pikkubehringeri anto mulle ainakin aikamoiset ultralow noiset=)
 
Sähkörummut on kivat lelut
T-luu
11.09.2003 12:46:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meillä on keikkakäytössä pyörinyt pienempi UB2222FX. Hintaansa nähden kyllä oikein jees. Takuuhuollossa kävi tämäkin yksilö juuri nimenomaisen virta-ja phantomkytkimen vian vuoksi.
 
Efekteistä tosiaan löytyy tota kohinaa ja aika vähän niissä on säätömahdollisuuksia, mutta kaikkea ei voi saada.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti