Muusikoiden.net
27.04.2018
 

Muut soittimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Behringer VT911
1
Voxauttaja
22.12.2010 19:31:22 (muokattu 22.12.2010 19:34:39)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

911.. hmm.. vähän jo arveluttava numerokoodi ja tuollainen tuli ostettua ja se taitaa olla susikappale. Nimittäin kohina on niinkuin olisi 10 nauhakaikua peräkkäin, tai vaihtoehtoisesti LA-puhelin päällä vieressä, ja lisäksi kuuluu vinkuna, joka toisaalta palautti vähän uskoa omaan korkeiden taajuuksien kuulemiseen :(
 
Näin teknisesti arvellen luulisin että pedaali oskilloi itsestään ultraäänitaajuuksilla, niinkuin putkivehkeillä voi joskus olla tapana. Jos kitaravahvistin menee siihen itseoskillointiin, niin se käy hemmetin kuumana, voi vinkua, tehoa tuntuu puuttuvan ja soundi on paska.
Sama tuntuisi olevan tämän pedaaliyksilön kanssa.
 
Onko muilla vastaavia kokemuksia? Sain tämän pedaalin halvalla, niin aion itse selvittää, miksi se oskilloi. Olen nimittäin ammattilainen tällä sektorilla. Se on halvempi ja pienemmän vaivan takana selvittää itse, mitä käydä vaihtamassa laite liikkeessä.
Olisi vaan mukava kuulla, että onko tuo pedaali edes sen vaivan arvoinen?
 
Muusia muusikolle, ei ranskanperunoita! Soittakaa se mikä se nyt on se poni ja ämmä, se on hyvä kappale!
Antti1
23.12.2010 13:27:08 (muokattu 23.12.2010 13:28:43)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, on se sen vian selvittelyn arvoinen. Eikö tossa ollut ihan tuubi sisällä ja jopa oikeasti signaalitiellä? Jos näin, niin katsopa sen kunto vaikka ensialkuun.
 
E: Kannattais kokeilla kitarapalstaa muuten kitarakamojen kanssa. Painelen varoitusta ja toivon moden siirtävän.
 
PYÖRII! TÄÄ ON KUTSU SULLE!
Voxauttaja
23.12.2010 21:41:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: Joo, on se sen vian selvittelyn arvoinen. Eikö tossa ollut ihan tuubi sisällä ja jopa oikeasti signaalitiellä? Jos näin, niin katsopa sen kunto vaikka ensialkuun.
 
E: Kannattais kokeilla kitarapalstaa muuten kitarakamojen kanssa. Painelen varoitusta ja toivon moden siirtävän.

 
Juu, no hyvä kyllä siirtää aiheketju siinä tapauksessa. Yleensä olen täällä enemmän jutellut tuolla tanssimusiikkipuolella, niin tuli tavallaan vähän tällainen nyybieongelma :)
 
Joulukiireiltä en ole vielä ehtinyt laitetta avaamaan, mutta putki on epäilyksenalla, mutta samaten myös putken kanta, sen juotokset ja jos putken kanta on kytketty piirilevyyn johdoilla, niin niiden kulkema reitti voi vaikuttaa. Näitten kiinalaisten laitteitten kanssa kylläkin ensimmäisenä käyn piirilevyn ja muut juotokset läpi, koska sieltä voi löytyä ihan mitä vaan kylmäjuotoksista tinasiltoihin, ja vielä pitemmälle mennen, jopa on joku pointti jäänyt kokonaan juottamatta (!) tai sitten tinaa on ollut yhtä hyödyllinen määrä, mitä vain fingerporillinen vodkaa julmetussa krapulassa olevalle muusikolle aamulla auttaa asiaa...
 
Behringerin tietäen, on mielenkiintoista nähdä avatessa, että onko laite mitenkään valmistajan uniikkia suunnittelua, vai onko kenties sisuskaluiltaan kopio esim. Ibanezin TubeKing pedaalista...
 
Muusia muusikolle, ei ranskanperunoita! Soittakaa se mikä se nyt on se poni ja ämmä, se on hyvä kappale!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti