Muusikoiden.net
28.09.2016
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Oletko saanut kenkää bändistä?
1 2 3 4 57 8 9 10 11
firecane
22.12.2012 19:56:20
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

burdon: Tää on kyl niin perus ja niin vittumaista jota saanu kokea niin bändien kuin naisten toimesta, en tajua et miten voi olla ettei oo selkärankaa soittaa tai ees helvetti tekstata, vähimmillään lähettää netissä viesti! Ihme selkärangattomii käärmeitä tuntuu vaa aina riittävän :/
 
Mun edellinen bändi erotti sillai et tekivät oharit kun oli sovittu bänditapaaminen eivätkä vastanneet puhelimeen, laulajattarelta tuli kryptinen haukkumaviesti ja sitte Facebookin kautta huomasin et mut oli potkittu pois bändin ryhmästä.

 
Joo, nyt kävi yhden ryhmän kanssa näin. Rumpaliin törmäsin baarissa ja ilmoitti, että juuri tuli ko.poppoon keikalta :-DDD
 
Pikkasen hymyilytti. Odotettavissa olikin, kun ei mitn kuulunutkaan pariin kuukauteen. No jelppaamaan meninkin alunperinkin, mutta korrektia olisi ollut ilmoittaa pestin päättyneen. But no hard feelings...
 
"Mulle brenkku ei ole koskaan ollut ongelma. Ei silti, toisinaan tykkään yhä rakentaa ranskalaistyylisen seitinohuen iltapäiväkännin." - Pentti Matikainen
Speedking
22.01.2013 02:29:40
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, tuos lokakuus tuli potkut, ihmettelen sitä kyl vieläki suuresti. Tilanne oli tämä että alkuvuodesta 2012 meijän alkuperäne basisti päätti muuttaa Thaimaaha muijan kans ja meil oli äänitykset ees ja jouduttii hommaamaa uus basisti. Se löyty, mut ei oikee ollu meikän mielee, siin suhtees et se ei oikee käyny reeneis.."joo olin nukkumas, oho kello oliko jo viis, en jaksa kävellä, ei oo autoo, en ehi yms." ni alko vähä vituttamaa kuse lompsii sit paikalle ja alkaa lätisemää sen bassosa kanssa niitä kappaleita iha vituilleen, reenasitko kotona....öö..kkyylllmiekatoin.. juu anyway.
 
En ollu mielissäni tost jätkästä, se sit oli sanonu mei laulajalle siitä ja seku on iha virranvietävissä ni soitti miule että homma on tää et basisti sano et hää lähtee jos sie jatkat, ja vice versa.
 
Pari pvää meni ja laulaja soittaa et tulee hakee meikän reeneihi, ku päästii kämpille ni sielt tulee et: joo myö nyt ollaa päädytty siihe tulokseen et sie et oo enää mukana. Hetki piti miettii et oliks tää totta vai kusetus, kuiteki säveltäny kaikki biisit sekä hommannu 90% keikoista, mainonnasta yms. vastaan basisti kuka ei ikinä reenaa, käy reeneis, ja on muuteki vähä pihalla. Otetaan toi jälkimmäine.
 
Näin tätä laulajaa vielä marraskuussa HeviMestassa ja kysyin syytä, ni kuulemma musiikilliset erimielisyydet. Ja siis mitkä? Oon kuulemma enempi sellane perus rock-tyyppi ja se olis halunnu enempi heavya. Mikä siin on ristiriidassa siihen et ehotan coveriks Megadethia, Sabbathia, Purplee, Rainbowta yms. ja tää ehottaa Bon Jovia, Backyard Babiesia, noeimikään.
 
Kuiteki kaikki meikän tekemät valmiit sekä työn alla olleet biisit lähti miun mukaan, vetäkää vittu päähän :DD
 
"Playing acoustic is like havin' sex with your clothes on, you know how to do it, but it's fucking difficult"
MikaHekkanen
25.01.2013 00:11:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen aina ehtinyt potkia hankalimmat tapaukset pois ennen kuin minua on potkittu.
Joissain tapauksissa olen kyllä potkinut itteni mäelle.
 
Päiväni murmelina? burgerina? hurmurina?
baron
25.01.2013 00:36:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ainahan se vituttaa kun saat fudat bändistä mutta vähemmän se kun se kerrotaan sulle päin naamaa verrattuna siihen että kaverit kertoo että teillä näyttää olevan keikka siellä ja siellä silloin ja silloin ja sä sanot että ei voi olla, sä et tiedä siitä mitään ja sitten se kuitenkin on, ilman sua!
 
You can play any note on any chord. If it sounds "right", then it is (Mark Levine)
tepeh
25.01.2013 17:43:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

baron: Ainahan se vituttaa kun saat fudat bändistä mutta vähemmän se kun se kerrotaan sulle päin naamaa verrattuna siihen että kaverit kertoo että teillä näyttää olevan keikka siellä ja siellä silloin ja silloin ja sä sanot että ei voi olla, sä et tiedä siitä mitään ja sitten se kuitenkin on, ilman sua!
 
Lisäksi jos vielä saa jotkin perustelut. On kyllä aika lapsellistä ja typerää vaan lakata pitämästä yhteyttä.
 
Musiikin takia tänne tultiin, rölöjen takia tänne jäätiin.
Somnium
23.04.2013 17:54:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tavallaan sain kenkää bändistä kun minulla todettiin vakava mielenterveyden häiriö. En kyennyt tulemaan treeneihin kuntoutuksen takia. Viikonloppuisin olisi toki käynyt, mutta silloin muut bändin jäsenet olivat ryyppäämässä ja krapulassa treenaminen ei tietenkään käynyt päinsä. Itseasiassa koko bändi kuoli kun minä en kyennyt enää treenaamaan. Nykyään olen suhtkoht tolkuissani ja pystyisin milloin vain treenaamaan.
 
Juzpe
27.04.2013 10:53:03
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ne kaksi kertaa kun olen jonkun bändin kanssa ikävämmissä merkeissä yhteistyöni lopettanut ovat molemmat olleet hyvin samanlaisia. Molemmat bändit ovat olleet säännöllisesti keikkailevia ja rahaakin on joitain pennosia niistä välillä tipahtanut. Molemmissa tilanteissa on ollut myös sama ongelma. Bändin "keulahahmo" on ollut sitä mieltä, että esitettävän musiikin treenaaminen ja laatu ovat toisarvoisia seikkoja kaikenlaiseen starbailuun ja oheistoimintaan verrattuna ja tämä on luonnollisesti näkynyt erityisesti ko. henkilöiden omissa suorituksissa. Kun taas oma lähtökohtani bänditoimintaan on se, että musiikillinen ulosanti on se tärkein asia. Elvistelyn ja mimmien perseiden puristelun voi sitten hoitaa kunhan ensi huolehtii tästä perusasiasta. Soittaminen onkin sitten lopulta em. asenne-eron takia varsinkin livetilanteissa ollut lähinnä hermoja raastavaa. Toki samoilta henkilöiltä olen myös kuullut sellaisia "valistuneita" henkilöarviointeja omasta persoonastani ja toiminnastani, joihin en ole muissa yhteyksissä koskaan törmännyt. Myös joitain pieniä viitteitä arkipäivän realismin, kritiikin vastaanottokyvyn ja omien kykyjen arvioinnin puutteesta olen ollut vastapuolilla havaitsevinani. Mielestäni on aivan eri asia, tuleeko soitosta palautetta bändikaverilta (vaikkakin tylyä, mutta asiallista ja perusteltua) vai Jaskalta ("haista vittu ette edes kuurankukkaa soittanu", 2,8 promillea, yleisöstä). Omasta mielestäni bänditovereilta tulevaan palautteeseen pitää kuitenkin suhtautua niin, että se annetaan yhteisen hyvän takia (eli bändin soundin, soiton tai muun sellaisen parantamiseksi). Kovin usein hälläväliäasenne, huono palautteensieto- ja -antokyky, sekä kyseenalainen motivaatio treenaamiseen ja itsensä kehittämiseen soittajana kulkevat käsi kädessä.
 
"Nuori vihainen tosi cool rockmies" - Big Papa
Misiu
25.04.2016 11:23:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kenkää en ole saanut mutta yksi koesoitto meni huonosti, ja silloin todettiin ko. bändin sekä minun kans niinku yhdestä suusta että ehkä meidän tiet ei kohtaa :)
 
Meillä oli kuitenkin lystiä soittaa yhdessä, harmi vaan että kaverit oli huomattavasti kovempitasoisia kuin ite olin silloin.
 
Vieläkin vaan nolottaa se koesoitto, kun löysin mnetistä haun rumpaliksi ja osaamistaso oli jossain ykkösen ja kolmosen välimaastossa mutta halu ja into paukkui kympissä :D
 
Harmi ku ei muista enää bändin nimeä, olis mukava katella miten jätkillä on mennyt :)
 
Voiko pieleen mennyttä koesoittoa sanoa fuduiksi? Ei varmaan mut loppui ainaki ennen ku ehti alkaakaan :D Ja syystä :D
 
"Ei mitään hätää! Kyllä se ehitään soundcheckissä harjotella!"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 57 8 9 10 11

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti