Muusikoiden.net
31.10.2020
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Varoitus! Kalastajankatu 1, Turku studio-/treenitila
1
Vic Firth
13.08.2018 14:01:03
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi, koen tarpeelliseksi jakaa negatiivisen kokemuksemme treenitiloista Turussa. Toivottavasti muut eivät tähän halpaan mene.
 
Kiinteistöyhtymä Lahtonen vuokraa Turussa Kalastajankatu 1:ssä aivan huikean hienoa 100m2 studiotilaa. Tila on soittokäyttöön rakennettu ja siellä on hienot soittotilat ja kaksi isoa tarkkaamoa. Kuulostaa hyvältä, eikö? Kyllä.
 
Vuokranantajan edustajan kanssa käytiin sujuvat ja mukavat neuvottelut. Korostin tässä vaiheessa, että ymmärtävät varmasti kuinka paljon bändistä lähtee melua, vaikka aloittaisimme hiljaakin. Asia oli ehdottoman ymmärretty ja sovimme, että tilaa saa käyttää ympärivuorokautisesti soittotarkoituksessa.
 
Kun paperihommat oli tehty, mainitsivat, että kiinteistössä vaikuttaa myös joku taideporukka ja joskus he toivovat hiljaisuutta esitystensä ajaksi. Heh, joo.
 
Kamat sisään ja soittamaan. Ensimmäisen kuukauden sisällä ilmeistyi jo pari kertaa ulko-oveen lappu, jossa toivottiin täyttä hiljaisuutta käytännössä jokaisena lauantai-iltana. Ajattelimme, että ehkäpä tämä on kausiluontoista. Ei ollut.
 
Parhaimmillaan pyyntöjä tuli kuusi viikkoon. Neuvottelin lappuja jättäneen Ehkä-tuotannon kanssa. Siellä ei ymmärretty kuin oman navan päälle. Meillä oli voimassa kuitenkin sopimus käyttää tilaa kaikkina viikonpäivinä kaikkiin aikoihin. Kaikkia pyyntöjä emme omien aikataulujemme puitteissa pystyneet kunnioittamaan ja Ehkä valitti asiasta suoraan isännöitsijälle.
 
Kierre jatkui, bändillä oli keikkaa ja treenatakin pitäisi. Ehkällä oli omia juttujaan ja he vihasivat musiikkia. Loppujenlopuksi vuokranantaja päätti vain irtisanoa meidän sopimuksemme. Vuokrasopimuksessa oli kahden kuukauden irtisanomisaika ja sitä kunnioitettiin.
 
Jostain syystä tässä kiinteistössä Ehkä neuvottelee sen, mitä muut saa tehdä. Isännöitsijä/vuokranantaja ei kunnioita muita vuokralaisia. Älkää hyvät ihmiset ainakaan bändikämpäksi tätä vuokratko. Ihmettelen suuresti, kuinka joku on voinut pitää tuossa tilassa studioa. Ehkä siellä on nauhoitettu ilmakitaraa.
 
Skeletor_
22.08.2018 12:39:31 (muokattu 22.08.2018 12:41:01)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vic Firth:Kun paperihommat oli tehty, mainitsivat, että kiinteistössä vaikuttaa myös joku taideporukka ja joskus he toivovat hiljaisuutta esitystensä ajaksi. Heh, joo.}
 
Siis mitä vittua!! Treenis on pyhä paikka. Ainut paikka jossa maailmassa pitäisis pystyä soittamaan vapaasti.
 
Paperihommien jälkeen on hyvä mainita asiasta.. Helvete.
 
Skeletor_. Matalien vireiden fanittaja. Joskin välillä pitää ottaa maisteluja muustakin musasta.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti