Muusikoiden.net
22.06.2018
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Bändihaku Helsinki Rock Academyyn käynnistyy 1.7.2015
1
hevilucia
01.07.2015 12:35:50
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rock Academy -valmennus käynnistyy pääkaupunkiseudulla syksyllä 2015 bändihaku Helsinki Rock Academyyn alkaa 1.7.
 
Nuorille muusikoille suunnattu Rock Academy -hanke alkaa pääkaupunkiseudulla syksyllä 2015. Helsingin, Espoon ja Vantaan yhteisessä Rock Academy -valmennushankkeessa valitaan yhteensä kymmenkunta nuorten bändiä kahden vuoden pituiseen monipuoliseen ja maksuttomaan koulutukseen, jossa paneudutaan esimerkiksi studiotyöskentelyyn, keikkailuun ja markkinointiin. Valitut yhtyeet ja sooloesiintyjät saavat musiikkialan ammattilaisten ohjaamaa opastusta bänditoiminnan lukuisilla eri osa-alueilla. Rock Academy on alun perin Turun nuorisoasiainkeskuksen luoma malli.
 
Bändihaku Helsinki Rock Academyyn käynnistyy keskiviikkona 1.7.2015 ja jatkuu 16. elokuuta asti. Espoo ja Vantaa järjestivät omat bändihaut keväällä 2015. Helsingissä musiikkialan ammattilaisista muodostuva raati valitsee enintään neljä bändiä tai sooloartistia syksyllä 2015 alkavaan valmennukseen. Tämä on arvokas mahdollisuus nuorille musiikinharrastajille. Rock Academyn tavoitteina on jakaa bändeille tietotaitoa ja auttaa bändejä kehittymään ammattimaisemmiksi.
 
Hakuohjeet löytyvät osoitteesta rockacademy.munstadi.fi. Hakijoilta edellytetään motivaatiota, halua kehittyä ja valmiutta sitoutua valmennukseen vuoteen 2017 saakka. Musiikin tyylilaji on vapaa: pop, rap, metalli, EDM kaikki käyvät. Yhtyeiden tulee esittää omaa materiaaliaan.
 
Rock Academy -hanke käynnistyy täydellä teholla syksyllä 10. syyskuuta avajaistapahtumalla Kulttuuriareena Gloriassa. Ohjelmassa on musaseminaareja, keikkoja ja pääkaupunkiseudun Rock Academy -bändien julkistaminen. Rock Academy järjestää myös kuukausittain kaikille avoimia seminaareja ja klinikoita. Lokakuun klinikassa hiotaan esiintymistaitoja, ja marraskuun studio- ja äänitystyöpajassa perehdytään muun muassa editoinnin, miksaamisen ja masteroinnin saloihin. Kouluttajina toimii paikallisten osaajien lisäksi maan eturivin ammattilaisia. Syksy huipentuu joulukuussa Helsingissä järjestettävään yhteiskonserttiin.
 
Pääkaupunkiseudun Rock Academy on osa valtakunnallista Rock Academy Finland -hanketta. Turun lisäksi toimintaa on Joensuussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Raumalla. Pääkaupunkiseudun Rock Academy -hanke jatkuu 1.8.2017 asti, ja hanketta toteuttavat pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuritoimet yhteistyössä Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n kanssa.
 
Lisätiedot:
 
rockacademy.munstadi.fi
 
Helsinki:
Tuottaja Tiina Toivonen, 041 512 1706, tiina.toivonen@hel.fi
Tiedottaja Katri Pehkonen, 040 334 6430, katri.pehkonen@hel.fi
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti