Muusikoiden.net
22.05.2018
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Treeneistä myöhästyminen
1 2
jannek
29.05.2014 21:44:18
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitä mieltä olette jäsenistä ketkä myöhästyy toistuvasti treeneistä? Vai onko muilla vastaavia kokemuksia ollenkaan? Minusta se on helvetin ärsyttävää. Tuhlataan ajoissa olevien jäsenten aikaa. Olenkohan liian tiukkapipoinen jos tämmöinen jurpii..
 
Funkånaut
29.05.2014 21:47:14
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jannek: Mitä mieltä olette jäsenistä ketkä myöhästyy toistuvasti treeneistä? Vai onko muilla vastaavia kokemuksia ollenkaan? Minusta se on helvetin ärsyttävää. Tuhlataan ajoissa olevien jäsenten aikaa. Olenkohan liian tiukkapipoinen jos tämmöinen jurpii..
 
Riippuu täysin siitä, onko keskimääräinen myöhästyminen viisi minuuttia, vartti vai tunti.
 
Odotellessahan voi pistellä omat kamat soittokuntoon, jottei siihen enää tuhlaannu aikaa.
 
Vain kolme kertaa olen joutunut käyttämään ehkäisyä, eikä kertaakaan ole tullut minkäänlaista sukupuolitautia. Minä olen koirilta oppinut, että ensin pitää haistaa ennen kuin saa maistaa. - Pekka Siitoin
teukka
30.05.2014 08:09:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Enemmän vituttaa se ettei tule paikalle. Mut onhan siinä sellainen pieni oma säätö olemassa jos ehtii jo alotella ja joku tulee hetken päästä vaiheessa.
 
Siis onko muita kuin V-mäisiä kitaroita?
Kailis
30.05.2014 14:51:31
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Basistille piti antaa joskus kenkää kun se toistuvasti jäi pois treeneistä. Meillä sunnuntaina treenit, ja aina sillä oli joku tyttöystävän vanhempien päivällinen tai blaa blaa. Itse menen aina tuntia sovittua aikaisemmin kun haluan lämmitellä, rumpali kun olen. Jos on demon miksaussessio, laitan kamat kasaan valmiiksi. Kitaristi yleensä 15-30 min. myöhässä, ja tietenkin se on meidän tech master, eli joudutaan odottamaan että voidaan jatkaa.
 
markkuliini: Itse melkein näkisin että tilastollisesti on todennäköisempää saada pornoteollisuudelta moraalisesti puhdastaustaista rahaa kuin musiikkiteollisuudelta. jazzmies: Minua aina ahdistaa arvailu ja spekulointi asioista mitä ei voi kuin arvailla
Dropped C
30.05.2014 18:20:56 (muokattu 30.05.2014 18:21:49)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vartinhan nyt on kaikki aina myöhässä. Joku tunti tai skippaaminen on sit jo huono. Huono on kanssa, jos reeniaikaa käytetään tarpeettomaan kamojen räpläämiseen. (Monen kitaristin "ammattitauti"). Onneksi ei näin nykyään. Reeneissä on kaikki ja soitetaan.
 
elon arska
30.05.2014 18:28:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eniten vituttaa se, että myöhästytään huomattavasti ilmoitetusta. Eli esim. treenit kuudelta, ilmoittaa myöhästyvänsä ja pääsevän paikalle vasta puoli seiska. Tämä ok, mutta kun todellisuudessa treenikämpän ovi aukeaa ilmoittajan toimesta vasta seiskan jälkeen. Miten voi jumalauta yli tunnin olla ennalta sovitusta treeniajasta myöhässä ja vielä reilusti yli puoli tuntia omasta ilmoituksesta myöhässä? Miten tällaiset ihmiset pärjäävät mitenkään missään, jossa täytyy ottaa minkäänlaisia aikatauluja huomioon?
 
Haista jätkä vittu ja mee veivaa Volgaas.
JudeJude
30.05.2014 19:53:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä oon tänä keväänä alkanut myöhästyä treeneistä aika usein, koska elämässä on kaikkea hankalaa. Ennen en ikinä ollut myöhässä ja myöhästelijät ärsytti. Nyt kun itse myöhästelen enkä edes voi just nyt sille mitään, hävettää vaan kauheesti. Onneksi tiedän että bändikaverit sanoo heti kun niitä rupeaa ärsyttämään. Kannattaa muutenkin sanoa treeneissä asioita jotka ärsyttää bändikavereissa, suoraan niille. Jos ne vaikka korjaisivat tapojaan. Muutenkin dynamiikka paranee kun ei pidetä kaikki vitutuksia sisällä.
 
"Kaikki jotka soittavat bassoviulua tai pasuunaa, ovat useimmiten neuvottomia." -Anton Tsehov, Romaani bassoviulusta http://soundcloud.com/hohka
freakingenius
30.05.2014 21:44:51 (muokattu 30.05.2014 21:49:42)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei mua ikinä se haitannu että jengi myöhästy. Päinvastoin, sain viilata soundia ja kamoja kasaan. Se ärsytti kun aina löytyi "hyviä" syitä jäädä pois treeneistä, joiden takia toiset olivat tehneet uhrauksia. Esimerkki tilanne: Yksi bändin jäsen kävi inttiä ja teki yö-toitä viikonloppuisin, järjesti treenit, teki biisit yms. ja saapui nukkumatta kahteen päivään treeneihin. Treenejä edeltävänä yönä pari toista bändin jäsentä kertoo olevansa ryyppäämässä, eikä mieluusti tulisi treeneihin, koska aamulla on darra. Vikat treenit menikin siihen, että kaikki tais ryypätä. Ei tällanen haittais jos harvoin ois, mutta jos joka kerta on joku uus syy, eikä edes yritetä kerran viikossa päästä soittelemaan... ihan naurettavia syitä on kuultu ja niihin verrattuna oisin ollu todella tyytyväinen jos ois saatu treenit vaikka kaikki oiskin ollu sen puol tuntia myöhässä.
 
atheos
30.05.2014 22:26:20
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos myöhästely haittaa toimintaa niin sitten se on perseestä eikä sitä pidä kattella yhtään sanomatta ja jos ei sanominen auta niin sitten ukkoja vaihtoon. Jos koko bändi on niin boheemia ettei ketään haittaa niin eihän siinä sitten mitään. Jos vain yhtä haittaa niin ehkä se yksi on väärässä bändissä eikä ne muut.
 
Mutta ihan vinkkinä kaikille ketkä tähtäävät huipulle: ammattilaiset eivät myöhästele. Vähenee/loppuu hommat äkkiä jos bändi/artisti aiheuttaa toistuvasti harmia keikkajärjestäjille, muille bändeille ja yleisölle. Axl Rose voi myöhästyä koska sillä on helvetisti rahaa ja se on Axl Rose. Yleisöä kyllä vituttaa silti mutta heti kun se tulee lavalle wooooooo Axl Rose.
 
Joku Jakke McMuna Crimson Tears -yhtyeestä Kempeleeltä ei voi myöhästyä koska se on nobody ja nobodyja on pitkä jono josta voi surutta töniä pois kaikki ketkä eivät osaa soittohommia tai elämää tai kenen kanssa ei ole kivaa tehdä hommia.
 
Laulaja on lyömäsoitin.
Jeszse
30.05.2014 22:57:36
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vartin myöhästymisen annan heittämällä anteeks, 20 minuutin kohdalla kaivan puhelimen taskusta ja alan pommittaa ukkoja. Toisen bändin kans homma toimii, kaikki on ajoissa paikalla, ja toisen bändin kans tuntuu olevan normaalia että mä oon ainoo joka on mestoilla just sillon ku on sovittu. Ehkä mun pitäis alkaa kantaa sitä treeniksen avainta?
 
Hipelius: Olet hieno mies, mutta sulla on aivan ällistyttävän huono maku. || The Jasser Arafats || Crimson Day
jannek
31.05.2014 19:39:41
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo ei passaa turhista valittaa. Kuitenki kiva soitella ja kyllä peruutukset ilmoitetaan ajoissa :)
 
Pearl92
04.06.2014 10:58:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meillä päin menee niin, että minä ja rumpali ollaan liiankin "ajoissa". Toinen kitaristi tulee sovittuun aikaan ja yllättäen basisti vähintään. 30 min myöhässä. Näin tapahtuu lähes joka kerta vaikka ollaan jätkien kanssa siitä hänelle sanottu.. Ei taida vain upota järki sinne kupoliin.
 
Ei vaan viitsis hyvää basistia heittää pois poppoosta!
 
Rock & Roll Is Dead, but We don't care!
firecane
04.06.2014 13:33:33
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pearl92: Meillä päin menee niin, että minä ja rumpali ollaan liiankin "ajoissa". Toinen kitaristi tulee sovittuun aikaan ja yllättäen basisti vähintään. 30 min myöhässä. Näin tapahtuu lähes joka kerta vaikka ollaan jätkien kanssa siitä hänelle sanottu.. Ei taida vain upota järki sinne kupoliin.
 
Ei vaan viitsis hyvää basistia heittää pois poppoosta!

 
sanokaa pasistille aikaisempi aloitusaika treeneistä ;-)
 
"Mulle brenkku ei ole koskaan ollut ongelma. Ei silti, toisinaan tykkään yhä rakentaa ranskalaistyylisen seitinohuen iltapäiväkännin." - Pentti Matikainen
Vessajono
04.06.2014 14:05:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jeszse: Vartin myöhästymisen annan heittämällä anteeks, 20 minuutin kohdalla kaivan puhelimen taskusta ja alan pommittaa ukkoja.
 
Meidän pumpussa on aika sama meininki. Ennakkovaroituksen arvoinen myöhästyminen on yli 15 minuuttia.
 
Funkånaut: enemmän NYT LÄHTEE SAATANAA!
Niq
04.06.2014 16:34:00
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Treenikämppä sijaitsee omakotitaloni alakerrassa, joten on vaikea myöhästyä treeneistä. Olen silti yleensä myöhässä siitäkin huolimatta. Lisäksi treenimäärä on pudonnut puoleen siitä kun treenikämppä oli vielä 5km päässä kotoani. Opetus? Älä rakenna treenikämppää asuinrakennukseesi, että voisit olla ajoissa paikalla ja treenailla useammin, koska se loppujen lopuksi vähentää treenien määrää etkä siltikään ole koskaan ajoissa treeneissä. Prkl.
 
Vessajono
04.06.2014 21:21:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niq: Opetus? Älä rakenna treenikämppää asuinrakennukseesi, että voisit olla ajoissa paikalla ja treenailla useammin, koska se loppujen lopuksi vähentää treenien määrää etkä siltikään ole koskaan ajoissa treeneissä. Prkl.
 
Sama ilmiö on havaittu kotikaupungin keikkojen kanssa. Jos tsekki on päivällä niin kaikki tulee omin konsteinsa kotoa suoraan keikkapaikalle ja lähtee tsekin jälkeen takaisin. Sovitaan aika, jolloin ollaan paikalla ja kaikki tulee vähintään tunnin myöhässä.
 
Funkånaut: enemmän NYT LÄHTEE SAATANAA!
Berzerkowitz
09.06.2014 01:03:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli aiheesta mieleen että meikäläisen ekan bändin kanssa kävi vissiin silloin ja tällöin että myöhästyin treeneistä. Mutta. Muut jampat bändistä eivät siitä mitään sanoneet, sain kuulla koko jutusta vasta kolmansien osapuolien kautta.
 
Tosin puolustuksekseni on sanottava että treenis sijaitsi n. kivenheiton päästä mestasta missä asuin joten aiempien viestien perusteella lusmuilu tuossa tilanteessa kai luonnollista... jotenkin paremmin onnistuin ajoituksen kanssa eräässä toisessa bändissä, sekä himasta että duunista oli jotain x km treenikselle ja duunista tuli treeneihin hosuttua. Yleensä olin paikalla puolta tuntia muita ennen odottelemassa että joko jo tulisi rumpali avaamaan ovet.
 
Jeszse
09.06.2014 13:24:32
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Berzerkowitz: Tosin puolustuksekseni on sanottava että treenis sijaitsi n. kivenheiton päästä mestasta missä asuin joten aiempien viestien perusteella lusmuilu tuossa tilanteessa kai luonnollista... .
 
Ei menis kyl mulle läpi. Vanhassa bändissä se 30-90 minuuttia myöhästelevä basisti asu joku puolen kilsan päässä reenikseltä.
 
Mun mielestä semmonen nyrkkisääntö mikä kaikkien pitäis bändissä tajuta erikseen selittämättä on se, että jos reenit sovitaan viideks, ni sillon ollaan reeniksellä viideltä, eikä lähetä himasta klo 17:02 tms.
 
Hipelius: Olet hieno mies, mutta sulla on aivan ällistyttävän huono maku. || The Jasser Arafats || Crimson Day
Dirtyh
09.06.2014 14:20:58
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Matkalla tuntuisi olevan vaikutusta. Kitaristilla on treenikselle matkaa n. 70km ja se on aina ajoissa. Viime viikolla se tuli jostain 250km päästä niin se oli 1,5h etukäteen paikalla. Keulahahmolla on sama matka mutta se myöhästelee toisinaan n.10min (tosin ilmoittaa aina jos niin käy). Mutta se onkin nainen.
 
Kokemusta on myös siitä kuinka toiset aina myöhästelee treeneistä. Olen sitä mieltä että kissa pöydälle ja sanoo että se vituttaa ankarasti. Ja jos se ei sillä ratkea niin sitten miettii onko itse oikeassa paikassa. Myöhästelyä enemmän mua vituttaa jos treeneissä ei treenata vaan istutaan tupakilla tai muuten vaan hösätään jotain ihan muuta.
 
Jokapaikanapina
10.06.2014 12:22:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ilman ilmotusta on kesällä 10 min ok, kun reeniksen rappusilla on kiva istuskella, talvella 5.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti