Muusikoiden.net
21.06.2018
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Tekniikkaopas myös muusikolle
1
Henri93
18.06.2013 23:52:01
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mietin et täällä varmaan on paljon myös muusikoita jotka roudaavat ja auttavat teknikoita. Tein oppaan joka avaa hieman teknikon perspektiivistä kasaus osiota joten lukaskaa ihmeessä läpi :). http://valobisnes.blogspot.fi/2013/06/formaatti-keikasta-opas.html?m=1
 
http://valobisnes.blogspot.fi/
tepeh
20.06.2013 00:11:31 (muokattu 20.06.2013 00:39:17)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvä blogi! Mielenkiintoista asiaa, tuli luettua muutama muukin artikkeli. Välillä vaan yhdys sanat hyppäävät silmille ;) Mutta muuten on oikein hyvää tekstiä!
 
Musiikin takia tänne tultiin, rölöjen takia tänne jäätiin.
viny
20.06.2013 09:58:29 (muokattu 20.06.2013 09:58:48)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Asia oli ihan hyvää alottelijalle, mutta siellä ei tainnut olla yhtään sivua missä ei olisi ollut yhdyssanavirheitä. Ne korjaukseen, jotta saat oppaasta vakavasti otettavan.
 
Janus
20.06.2013 10:57:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Asia on hyvää, mutta kieliasun korjaamisen lisäksi "kuvitus" tekee tuosta vähän yläasteen atk-työn näköisen Google Imagesista ratsattuine kuvineen. Selittäviä piirroksia (kaavioita yms.) saa käsittääkseni kopioida vapaasti, ja liitinten kuvat on tietty hyvä olla, vaikka semisti harmaalla alueella niidenkin kanssa liikutaan: sen sijaan turhat kuvat böönasta, rekasta, aasian elviksestä jne. poistaisin ainakin toistaiseksi (eikö "omilta keikoilta" löydy asiallista kuvamateriaalia esim. valotilanteista niin, että luvat olisi kunnossa?).
 
Sanon tämän vain siksi, että mielelläni näkisin tuon laajemmaltikin jaossa, mutta noi (periaattellisetkin) tekijänoikeusasiat kannattaa edes tiedostaa - omalla vastuulla sitten, miten toimia. Yhdenmukainen "originaalikuvitus" (käsintehtyjä piirroksia, tms.) olisi tietty paras ja tyylikkäin vaihtoehto.
 
Henri93
22.06.2013 23:38:36
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitoksia hyvistä ajatuksista. Yksi syy miksi julkaisin jo nyt oppaan oli se, että saisin ideoita joita voisi juurikin kehittää. Tuliko sisältöön liittyen kellekkään epäselvyyksiä tai "väärin kirjoitettuja" asioita?
 
Pitää kehittää opasta eteenpäin. Itselläni äidinkielen tunnit on aikalailla jääneet tuonne ylä-asteelle joten siksi heikko ulkoasu. Järkevin vaihtoehtohan tähän olisi ottaa mukaan kaveri joka osaa kuvittaa ja fiksata kieliasun. Monet kuvat vois olla vielä paljon havainnollistavempia. Mikäli täältä innokkaita löytyy niin ottakaa ihmeessä yhteyttä!
 
Omia kuvia löytyy kyllä paljonkin. Valitettavasti harvoin on aikaa kuitenkaan ottaa oikeasti hyviä kuvia joita kehtais julkaista. Siihen tarvittais myös hyvä kamera, harva kuitenkaan jaksaa katsella iphonen laatu tuotantoa :).
 
Kiitos teille!
 
http://valobisnes.blogspot.fi/
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti