Muusikoiden.net
27.05.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Spotify "followers"
1
Enigmatic
21.03.2013 09:26:07 (muokattu 27.03.2013 10:32:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia, miten olette saaneet musiikinkuuntelijoita seuraamaan bändiänne Spotifyssa? Itse en ole Spotifya paljoakaan käyttänyt mutta nyt ensimmäinen levymme tuli ulos digitaalisesti näin aluksi ja laitoimme sen Spotifyyn pari viikkoa sitten. Palaute on ollut ihan (yllättävänkin) positiivista, mutta seuraajia ei ole tullut.
 
http://open.spotify.com/album/1eAt9mWvco5WaE7eirVlQ2
 
Ainakin YouTubessa homma toimii niin, että videoiden loppuun voi laittaa "subscribe" -linkin, josta voi klikata jos musiikki miellyttää. Seuraajia onkin tullut ihan mukavasti, mutta Spotifyssa tällaista vaihtoehtoa ei ole.
 
Enkä nyt hae vastauksia tyyliin "pyydä kaikkia kavereita seuraamaan" sillä en aio sitä tehdä. =D Eli miten olette promonneet bändiänne Spotifyssa?
 
ps. sorry jos tällainen ketju jo on, itse en ainakaan löytänyt.
 
Mysteria
25.03.2013 16:15:01
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Enigmatic: Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia, miten olette saaneet musiikinkuuntelijoita seuraamaan bändiänne Spotifyssa? ...
 
Tuli mieleen sellainen, että mainostaa sitä Spotifyn seuraamista muualla, siellä missä porukkan on enemmän läsnä, esim. Facebookissa tai Twitterissä. Ehkä näin vois tulla seuraajia myös sinne Spotifyn puolelle? Sulla ei oo muuten tuossa postauksessa linkkiä millekään sun bändin sivulle. Mielenkiinnosta olisin tsekannut, että kuin isosta porukasta on kyse.
 
http://maihinnousu.net/a/2585
Enigmatic
27.03.2013 10:34:29 (muokattu 27.03.2013 10:35:37)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mysteria: Tuli mieleen sellainen, että mainostaa sitä Spotifyn seuraamista muualla, siellä missä porukkan on enemmän läsnä, esim. Facebookissa tai Twitterissä. Ehkä näin vois tulla seuraajia myös sinne Spotifyn puolelle? Sulla ei oo muuten tuossa postauksessa linkkiä millekään sun bändin sivulle. Mielenkiinnosta olisin tsekannut, että kuin isosta porukasta on kyse.
 
Kuulostaa hyvältä ajatukselta. Ja linkkejä ei tosiaan tullut mukaan, nyt asia korjattu.
 
http://www.facebook.com/StarCloudMusic
 
Meillä on kolmisen sataa seuraajaa Facebookissa ja kolmisen kymmentä YouTubessa. Spotify seuraajiakin tulee pikkuhiljaa mutta todella hitaasti. Nyt kun radiosoittoa on ilmeisesti tiedossa niin ehkä tulee enemmän. Twitteriä en ole käyttänyt, mutta kuulin että jenkeissä oli twiitattu ja laitettu Pinterestiin joitain biisejä. Täytynee ehkä liittyä niihinkin jossain vaiheessa :)
 
Enigmatic
21.09.2013 18:41:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pientä päivitystä aiheeseen, nyt on plätty tullut myös fyysisenä CD:nä ja radiosoittoakin ollut jonkin verran. Mukavasti Facebookiin tullut n. sata seuraajaa lisää ja YouTubessakin jonkin verran mutta Spotifyn puolella hyvin verkkaisesti. Eli ilmeisesti ainakaan omalla kohdalla Spotifyn seuraajat eivät tule kovin nopeasti.
 
Minkälaisia kokemuksia muilla on ollut Spotifysta?
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti