Muusikoiden.net
19.06.2018
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Autonkäyttö korvaus.
1
musatuukka
14.11.2012 16:50:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi!
 
Soitamme keikkoja bändillämme ja käytämme minun autoa kärryn vetämiseen. Minkälaista korvausta olette auton omistajat ottaneet muilta auton käytöstä? Oletteko ottaneet eri hintaa talvella?
 
Vaikeanmusiikinammattilaiset.com
Vilhelmus
14.11.2012 17:21:59 (muokattu 15.11.2012 19:18:03)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Semmoista, ettei jää tappiolle.
 
e:
tarkennetaan, että mitä oon laskeskellu, auton kulut on itellä jotain 25-30senttiä kilsalta. Sen verran maksetaan ns. bändin kuluina mulle.
 
Jäätävä mänkkinen.
JudeJude
14.11.2012 20:28:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Milloin autolla mennään, laskutetaan liksan päälle matkakorvaus (40 snt/km suunnilleen), joka sitten menee auton omistavalle bänditoverille. Näin me ollaan tehty, tässä on toki edellytyksenä että on maksava taho jolta laskuttaa.
 
"Kaikki jotka soittavat bassoviulua tai pasuunaa, ovat useimmiten neuvottomia." -Anton Tsehov, Romaani bassoviulusta http://soundcloud.com/hohka
markus16
15.11.2012 16:49:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JudeJude: Milloin autolla mennään, laskutetaan liksan päälle matkakorvaus (40 snt/km suunnilleen), joka sitten menee auton omistavalle bänditoverille. Näin me ollaan tehty, tässä on toki edellytyksenä että on maksava taho jolta laskuttaa.
 
Matkakorvaustahan tietysti laskutetaan juuri sen mukaan kuin säännöt määräävät. Perus kilometrihinnan päälle siis tulee lisäsentit kyytiläisten, mahd. peräkärryn ja muiden romujen mukaan.
 
http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/ … ovapaa-kilometrikorvaus-vuonna-2012
 
Kirka saatana!
Niq
15.11.2012 17:23:16
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Me ollaan toimittu ihan simppelisti sillä perusteella että bensat ja vähän päälle. Jos menovettä menee vaikka 35 eurolla niin sitten auton haltijalle se viiskymppinen käteen. Keikkaliksat menee siis kuluihin ja loput bändin kassaan, josta sitten rahoitetaan harrastusvälineistöä ja ajoittain myös yhteistä hauskanpitoa. En oo kolmentoista vuoden soittouran aikana tienannut soittamalla yhteensä kuin ehkä viisisataa euroa omaan taskuun. Mutta olenkin amatööri joka nautiskelee soittamisesta ja bändikavereiden kanssa hengailusta. :)
 
JudeJude
15.11.2012 21:41:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

markus16: Matkakorvaustahan tietysti laskutetaan juuri sen mukaan kuin säännöt määräävät. Perus kilometrihinnan päälle siis tulee lisäsentit kyytiläisten, mahd. peräkärryn ja muiden romujen mukaan.
 
http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/ … ovapaa-kilometrikorvaus-vuonna-2012

 
Joo, just näin. Mä en hoida meidän bändin rahoja, ja hyvä vissiin niin :)
 
"Kaikki jotka soittavat bassoviulua tai pasuunaa, ovat useimmiten neuvottomia." -Anton Tsehov, Romaani bassoviulusta http://soundcloud.com/hohka
PJS
16.11.2012 09:27:28
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niq: Me ollaan toimittu ihan simppelisti sillä perusteella että bensat ja vähän päälle. Jos menovettä menee vaikka 35 eurolla niin sitten auton haltijalle se viiskymppinen käteen. Keikkaliksat menee siis kuluihin ja loput bändin kassaan, josta sitten rahoitetaan harrastusvälineistöä ja ajoittain myös yhteistä hauskanpitoa. En oo kolmentoista vuoden soittouran aikana tienannut soittamalla yhteensä kuin ehkä viisisataa euroa omaan taskuun. Mutta olenkin amatööri joka nautiskelee soittamisesta ja bändikavereiden kanssa hengailusta. :)
 
Sama juttu meillä.
 
Peace!
nisumaka
28.11.2012 09:14:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo ei näillä keikkaliksoilla meikäläinenkään ole koskaan rikastunut, soittamisen ilosta soitan. Pari esimerkkiä. Keikka Porissa, matka Helsinki-Pori-Helsinki. Matkalaskulla otettiin ulos koko palkkio, koska kilsoja oli jo noin paljon (about 500 km). Annettiin auton omistajalle 150e, loput bändin kassaan. Ei suostunut ottamaan, kuin 100e, joten hyvässä hengessä vaan mentiin. Laitteina oli mun omistamat PA-kamat, joista en ole koskaan laskuttanut mitään.
 
1000 km rundi tehtiin täysin mun äänikamoillani ja autollani. Kokonaisuutena sain siitä retkestä 300 e. Tästä jouduin maksamaan yhden yöpymisen, joka maksoi 50 e. Autolle jäi siis 25 snt per kilsa about. Sen lisäksi, että soitin duossa, hoidin kaiken äänentoiston, siis puheet yms. Keikkoja oli 4 kpl, ja rundi siis vei 4 vrk.
 
Jos äänimiehenä lähtisin tällaiselle rundille, tai alan firma hoitaisi tällaisen homman, niin mielestäni me puhuttaisiin about 2.000 e minimi laskutuksesta.
 
Objectif Lune
01.12.2012 11:33:45
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Me juuri sovittiin, että 0,20€/km. Sitä käytetään muuan kansalaisjärjestössä vapaaehtoistyöntekijöillekin. Korvaa bensat ja ehkä snadisti päälle jotain, jos auto ei paljoa syö.
 
Hopeakala: https://www.facebook.com/Hopeakala // http://hopeakala.bandcamp.com/
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti