Muusikoiden.net
22.04.2018
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Huonoimmat keikka kokemukset
1
mr-brownstone
14.10.2011 12:14:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tänne vaan kertoomaan kaikki paskiten mennet keikat ,mitenkä tykititte päin persettä! :D
 
oamkbonor
14.10.2011 13:33:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mr-brownstone: Tänne vaan kertoomaan kaikki paskiten mennet keikat ,mitenkä tykititte päin persettä! :D
 
Ei oo tullu soitettua kun v**un hyviä keikkoja.
 
guitaristiman
17.10.2011 14:55:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yksi yhden biisin mittainen minikeikka ryssittiin kun komppikitaristi pyysi virittämään kitaransa sillä väin kun itse touhusi jotain muuta.
Otin kitaran käteen ja totesin että tämähän on vireessä ja eiku soittamaan.
Olihan se kitara vireessä mutta ei samassa kuin muilla....
Kuulosti muuten aika huonolta.
 
MannihilatoR
31.10.2011 21:11:59
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse olen yhden kerran saanut järkättyä bändille keikan. Silloin oli yleisöä paikalla 6 ihmistä: toinen bändi ja lipunmyyjä. Ja se oli vuonna -99 muistaakseni. . .
 
JudeJude
03.11.2011 14:48:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsehän en oo koskaan yhtään huonoa keikkaa soittanut (tähän lisätään hymiö), mutta ankeita keikkaolosuhteita on ollut monenlaisia.
 
Top-kolmoseen mahtuu ainakin muutaman vuoden takainen huttukeikka Kissakosken tehtaalla. Musiikkia oli tilattu ja maksettu neljä settiä, mutta ensimmäisen setin puolivälissä hääpari ilmoitti lähtevänsä häämatkalle jo hyvissä ajoin, jääkää te kaikki tänne pitämään hauskaa kun bändikin soittaa. Puolessa tunnissa sali oli tyhjä lukuunottamatta yhtä vanhaa pariskuntaa, jotka kylmän viileästi valssailivat meidän soittaessa kaikki neljä settiä. Muistan ikuisesti rumpalin ilmeen, kun kaikuvassa tyhjässä tehdashallissa vedettiin daada-daadaa. Väkeä ei ollut demppaamassa tilaa, joten rumpali sai vetää vispilöillä koko keikan. Ei se mitään, palkka kuitenkin oli jämpti.
 
Toinen hervoton keikkakokemus oli orkkisbändin veto Kuopion K-Klubilla toukokuussa 2010. Tiedotus oli pelannut ja FB-eventin mukaan paikalle oli tulossa reippaasti väkeä, kunnes homma kusahti säähän: toukokuisena iltana oli reippaasti yli 20 astetta lämmintä, ja Väinölänniemi kutsui paikallisia. Klubilla oli noin 40 astetta lämmintä, ja kuulijakunta koostui lähinnä paikan työntekijöistä sekä yhdestä IVS-sedästä ("Itekin Vähän Soitellu"), jota kiinnosti muutaman kaljan jälkeen niin mahdottomasti kaikki soittopelit ja miksauspöydän numikat.
 
"Kaikki jotka soittavat bassoviulua tai pasuunaa, ovat useimmiten neuvottomia." -Anton Tsehov, Romaani bassoviulusta
SH1THEAD
04.11.2011 20:25:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meidän entinen laulaja ilmoitti päivää ennen tärkeää keikkaa, ettei pääsekkään paikalle koulukiireiden takia. Tuntui aika käsittämättömältä, ettei muka aikaisemmin tiennyt asiasta mitään ja ei pystynyt mitenkään tärkeää juttua siirtämään. Oon itekkin 3. vuoden korkeakouluopiskelija eikä vastaavaa ole vielä tapahtunut.
 
Tuurajaksi saatiin vähän sinne päin vetävä täysin keikkakokematon vokalisti. Alle päivän varotusajalla ja ilman yhteistä treeniä voi muistaa yhdenkään biisin sanoja ja kokemattomana keikka oli 20 min kohdalla ohi. Eipä sitä kyennyt mitenkään päin nauttimaan soittamisesta, vaan menetti lähinnä hermonsa joka näkyi tietysti myös ulospäin.
 
Alkuperäisestä vokalistista tuli entinen vokalisti tämän tempauksen jälkeen. Jouduttiin vielä perumaan toinen keikka tämän takia. Ei tuu ikävä.
 
Evoluutio jää, vain ihminen häviää. Ei meitä ollut syytä säilyttää.
Cepe
20.11.2011 15:17:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Arrggh, kirjotin koko pitkän jutun tähän, mutta sitte painoin jotain ja koko homma lähti pois D:
 
LL
26.11.2011 09:56:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joskus oli ulkoilmakeikka ja olin basson varressa. Äänialan virtuoosit olivat onnistuneet ammattitaitoisesti niin, että lavalle ei kuulunut bassoa olenkaan. Basso kyllä kuului yleisölle kovaa ja voimalla. Välillä kuulin oman soittoni viiveellä heijastuksena vastapäisen rakennuksesta. Asiaa oli vaikeaa ilmeisesti korjata, koska aikataulu oli kireä ja esiintyjiä runsaasti. Ei mitään hajua miten keikka meni, mutta paska fiilis jäi.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti