Muusikoiden.net
25.05.2018
 

Bänditoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Yhtyeenne / projektinne tarina
1
Anonyymilapsi
04.04.2011 16:53:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Elikkäs elikkäs miten tutustuitte nykyisiin bändinne/projektinn jäseniin ja mistä idea lähti? Oliko alku rosoinen vaiko sittenkin ruusuinen? Kuinka kauan olette olleet koossa ja mikä on meininki tällä hetkellä?
 
ANONYYMILAPSI
Funkånaut
04.04.2011 19:41:32
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ku viel soittelin bändissä, ni kaveri pyys frisbeegolffia pelatessamme kokeilemaan basistin hommaa heidän bändissään. Ja siit se sitten lähti, rontti vuoden jamppojen + tytön kanssa samas jengis soittelin, kunnes tuli muuta eteen.
 
Lisätään vielä sellainen tieto, että tähän ketjuun rölötteleviä tähdätään vuoden jäähyaseella ja liipaisinsormi on herkässä. - Moderaattori
DoctorAgdur
05.04.2011 17:48:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oli synkkä ja myrskyinen yö kun talsein kadulla vihreä poolopaita päällä. Vastaan tuli Saatana ja käski aloittaa soolouran. Aloitin projektini saman tien, mutta epäonnistuin, koska myöhemmin Kreikkalaisen sotilaan haamu tuli ja hypnotisoi minut liittymään seuraavaan bändiin minkä joku perustaa ja joka kysyy liittymään. Kusin sillalta alas ja jäät, oi jäät. Oli polkupyörä ja sit pomppas se esiin. Sen pituinen jalka.
 
"Suck my dick." -Ron Jeremy
iinats
05.04.2011 22:29:01 (muokattu 05.04.2011 22:32:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heh, oltiin viis frendiä joista kukaan ei ollut ikinä koskenukkaan soittimeensa, ja silti ruvettiin yhessä rämpyttelemää omia biisejä... edelleen ollaan kasassa, tosin kiipparisti ja laulaja tippuivat kelkasta ja heitä korvaillaan. Tähänkään mennessä ei olla jaksettu opetella yhtäkään coveria loppuun asti, vaikka kolmesti viikossa soitetaan. Eli siis samalla linjalla kuin aloittaessa.
 
ZK
07.04.2011 13:03:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaikki kusi kakskyt vuotta tai olihan sitä jotain pientä mut kaikki bändin porukat oli aina.. no sanoisko nätisti runkkareita!! Sitten hommasin oman mestan ja otin siihen messiin kunnon tyypit ja loppu on histuuriaa.. tai vois sitä koittaa elää tässäkin ajassa ja saada hommat kulkee kun raittilan ApuInvaDösä!! Jotain tän tyylistä siis.. mut nyt skulaaa ja pelaa ja heittää kapuloi kärrynpyörään aina ku sellanen katkee ja heppä ei jaksa vetää.. siis muuli.. eiku JokuFantti. Et näin meil päi!!
 
-Mr.Self-Destruct-
Jeszse
07.04.2011 13:48:33 (muokattu 07.04.2011 13:49:12)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vanhemman bändin taru alko sillä, et tutustuin CanYouStayStilliin. Tajuttiin et musamaku on melkein sama, ja molemmat soitetaan kitaraa. CYSS otti yhteyttä rumpalikaveriinsa jonka kans oli ollu aiemminki projektia, ja soitettiin yhen nuorisotilan kellarikämpässä prophecy -nimistä biisiä tunteja. Yks kuulapää kävi kokeilemassa laulua, mut ei soveltunu hommaan, ja sen jälkeen tää mikin varressa riehunut neiti tuli vienosti kysymään "öhm, saisiksmä koittaa..?" ja siitä se läks. Sama bändi mistä Funkonaut puhu aiemmin, Funkonautin aika oli myöhemmin.
 
Tän nykysen, aktiivisemman bändin homma meni niin, että aloin seurustelemaan tuon avopuolisoni kans, ja tutustuin tämän siskon mieheen. Avovaimonsiskonmies, oli musamiehiä itekki. Äänitteli ja miksas ystävällisesti meidän ekan demon. Viime marraskuussa se sit kerto et meinas perustaa kaverinsa kans uutta bändiä ku kaikki aiemmat on kuivunu käsiin. Pyysi kitaristiks. Yks koesoitto ja sillä lähti. Muutama jamppa kävi kokeilemassa kakkoskitaristiks, mut tulos oli kuitenki se et mä soitan yksin kitarat siinä hommassa. Ja oon ihan vitun leijana siitä, höhö.
 
Häkki, perkele!!
Rumpu-Ali
07.04.2011 21:01:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oltiin kavereiden kanssa varmaan neljännellä luokalla ala-asteella, kun sitten pieniin päihimme ilmestyi tämä suuri idea: perustetaan pändi! Jokainen meistä osasi soittaa vähän jotakin, ja basistin kotoa löytyi tämän isän harrastuksen pohjalta pelkästään musiikille ja soittimille pyhitetty huone, jossa aloimme treenailla satunnaisesti.
 
Soitimme aluksi sekalaisia suomipop-covereita, ja niitäkin rohkeasti väärin. Soittotaitomme kehittyivät pikku hiljaa ja kuin ihmeen kaupalla tämä pikkuisista osaamattomista randomeista kasattu bändi teki jossain vaiheessa oman biisin, ja kiipparisti astui liideriksi.
 
Musiikkityyli on vaihdellut vuosien varrella sen mukaan mitä on tullut kuunneltua, ja hommaan suhtaudutaan nykyään jonkinlaisella vakavuudella. Tällä hetkellä olemme 16-vuotiaita ja soitamme progressiivista rockia. Alkuperäiskokoonpanosta on ainoastaan kitaristi vaihtunut. Pienistä miehistä lähtee suuria ideoita, minun mielestäni on saavutus pysyä bändinä 10-vuotiaista asti :D
 
rumpali mutta henkisesti basisti
Spirocore
15.04.2011 20:41:28
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muusikoiden Wanted-palsta loppuvuodesta 2007: "Laulaja etsii bändiä. Soitattehan rokkia, joohan?"
 
Luukkuun tipahti "Re: Laulaja etsii bändiä, tuu vetää muutama coveri ja katotaan että toimiiko".
 
Toimiihan se, edelleen.
 
"I say Goddamn what a rush!"
JudeJude
19.05.2011 12:29:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ruvettiin lukioaikana soittamaan lainabiisejä. Soitettiin niitä sitten ja tehtiin omia biisejä samalla kunnes huomattiin ettei enää tarvi soittaa lainabiisejä. Keikkailtiin koko ajan kaikenlaisissa skenemestoissa (kansanmusaskenen mestat on parhaita skenemestoja), ja muuallakin. Tänä keväänä tuli viisi vuotta bändielämää täyteen ja eka täyspitkä levy on määrä äänittää elokuussa. Palkattiin saman tien paras tuottaja ja paras äänittäjä, koska mekin ollaan jos ei nyt parhaita niin tosi hyviä ainakin.
 
"Kaikki jotka soittavat bassoviulua tai pasuunaa, ovat useimmiten neuvottomia." -Anton Tsehov, Romaani bassoviulusta
Salkin
19.05.2011 12:59:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nykyinen bändimme sai alkunsa siitä kun liityiin toiseen bändiin missä sitten etsittiin laulajaa tovi ja demon tehtyä sen kanssa lähdin siitä kävelemään.. Mieleen kuitenkin jäi kitaristi siitä bändistä jonka tapasinkin sitten vähän ajan päästä kaupassa ja mietittiin että, pitäiskö laittaa pumppua kasaan.. Noh siitä se ajatus sitten lähti ja ihmeteltiin mistä rumpali löytyis.. Noh edellisessä duunipaikassa kaveri erehty mainitsemaan että, oli joskus soittanut rumpuja..
 
Tämän jälkeen tavattiin kaikki kolme kahvin merkeissä ja vähän löpistiin siitä millaista musaa kuunnellaan ja ylipäätään tosi huonoa huumoria viljeltiin. Viime kesänä sitten päästiin reenikselle asti, toin sinne pari tekemääni biisiä ja uskaltauduin laulamaan niiden kanssa ja samalla tiellä triona jatketaan huonon huumorin kanssa..
 
Seuraava suuri seikkailu on meidän eka keikka ja se on elokuussa! Niin ja tämä on siis basistin kasaama pumppu..
 
Basisteista kerrotaan vitsejä, kitaristeista tositarinoita..
palikka
25.07.2011 11:47:57
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Perustettiin kaverin kanssa "bändi" 2007 kahden akustisen kitaran voimin. Soitettiin sitten treenikämpällä Bowieta ja Noitalinna Huraa!:ta. Vähän ajan päästä ostettiin sitten käytettynä Alesis SR16 -rumpukone ja kitarat vaihtu sähkökitaroiksi. Synisti löyty ja basistin kanssa oli vähän ongelmia. Musa oli alkuvaiheessa 2008 kutakuinkin paskasinta goottirokkia, nimeksi tuli Loistava Polku. Syksyllä 2009 löydettiin uus (ja paras) basisti, musa muuttui enemmän post punkin suuntaan ja sitten kuluikin alle puol vuotta ja oltiin ekalla keikalla Lepakkomiehessä. Keikka järkkäänty niin, että pidettiin pienet kolmen bändin synttärikemut. Siitä lähtien sitten tulikin kyselyjä keikoille ja loppuvuodesta 2010 äänitettiin ensimmäinen EP.
 
Heinäkuussa 2011 Lumous-festarikeikan jälkeen saatiin EP loppuunmyytyä ja nyt onkin sitten hommat nousussa täyspitkää puuhastellessa. Ihmetyttää vieläkin miten hommat onkin menny niin nappiin.
 
http://soundcloud.com/loistava-polku
 
Love will tear us apart. http://www.soundcloud.com/loistava-polku
Folkson
27.07.2011 11:40:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Baarissa
 
Vanha ylä-asteelta tuttu kaveri tuli vastaan ja pyysi heittää jotain, no mä heitin. Se sano et joo ja olis yks kaveri joka kans osaa heittää. No mie käskin sitä et ottaa mukaan heittää. Siin sit heiteltiin jotain kolme kk ja mentii keikalle heittää jotain. Siin sit parin viikon päästä tuli yks jamppa sodankyläst ja sano et se on heitelly jo useamman vuoden, no otettiin se mukaan heittelee. Sit yks jamppa, jota oltii haaveiltu mukaan jo pidemmän aikaa, tuli sanoo et se haluis tulla nakkelee meidän kans, no me sille sanottiin et ei käy ku pitäs heitellä, sehän onneksi passas sille.
 
Nyt sit heitellään.
 
Miten ne sanat meni?
strophe
28.07.2011 10:13:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Örm örm. Kolme projektia. Hevipoppoon ensimmäinen versio syntyi joskus lukioikäisenä wantedin kautta. Armeija erotti tiet, mutta vuosien päästä (2008) rumpali soitti ja halusi lämmitellä fiiliksiä. Pistettiin sitten kahdestaan hynttyyt yhteen ja kasattiin pari muuta messiin. Eihän se kokoonpano ole siitä kauheasti muuttunut.
 
Bilebändi taas syntyi opiskelukavereiden kautta, kun havaitsin, että yksi sälli oli hävyttömän taitava muusikko. Puhuttiin, että voisi alkaa soittaa kovereita ja tienata rahaa. Sillä tiellä ollaan edelleen, eikä rahaa tule kauheasti, vaikka keikkoja tuleekin.
 
Akustinen maailmanmusiikkikvintetti taas syntyi myös opiskelukavereiden myötä ja kokoonpanossa on 3/5 samoja kuin keskimmäisessä.
 
Ei sitä enää ehkä jaksaisi kauheasti wantedista etsiä soittajia. Mieluummin pyytää kavereita, koska silloin ainakin tietää, että henkilökemiat toimivat. Tuiki tuntemattomien kautta on yleensä vähän hankalampaa.
 
I am the black wizards.
kukkola
29.07.2011 13:10:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on parikin bändiä jossa soitan kitaraa. Ensimmäinen lähti liikkeelle siitä että jätin silloisen bändin ja perustin uuden. Jäsenet ovat kaikki tulleet mukaan ihan Muusikoiden netin kautta paitsi basisti, jonka kutsuin mukaan. Bändin profiili on puhtaasti tanssimusiikkia. Bändiin voi tutustua täällä http://tanssimania.nettisivu.org/ Olemme olleet tällä kokoonpanolla kasassa noin vuoden.
 
Toinen bändi on ns. Tribute-bändi Juice Leskiselle. Tässä bändissä laulaja ja minä olemme lapsuuden kavereita ja viime kesänä heräsi ajatus bändin perustamisesta. Olimme jo nuorina poikina soiteltu yhdessä. Kumpikin kutsu mukaan sitten yhden kaverin -eli minä rumpalin ja kaverini basistin. Bändiin voi käydä tutustumassa täällä http://taustapeili.nettisivu.org/ Bändin nimi kertoo idean eli katsomme taustapeiliin menneeseen aikaan ja otamme ohjelmistoon aikojensa sankareita. Näytteitä voi kuunnella täällä http://soundcloud.com/taustapeili/sets
 
Ei ku näin se menee...
Kailis
27.08.2011 22:55:34
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Duunissa kaveri antoi mulle C-kasetin http://fi.wikipedia.org/wiki/C-kasetti jolle se (kitaristi) ja kitaristi/laulaja oli väsänneet biisejä. Kuuntelin ja ilmoitin niille että teillä on uusi rumpali. Tämä tapahtui about 2000. Basistit ovat vaihdelleet, pari vuotta sitten saatiin todella hyvä kaveri puikkoihin. Nyt on paljon hyvejä vanhoja ja uusia biisejä. Oisko keikkoja?
 
Ronttimus: Aiheeseen: Söin juuri luomupaahtoleipää. Vitutti kun maistui niin paskalta.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti