Muusikoiden.net
25.03.2019
 

Aloittelijat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: VSTi synat haltuun; Case raskaampi musiikki. Ideoita?
1
Fanta
18.02.2018 21:34:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kotinauhottelut alkavat olla ihan hyvällä mallilla kaikkien instrumenttien osalta, mutta yllättävänkin usein löydän itseni samaisen dilemman parista; midi kiipparilla joudun tekemään isoimmat kompromissit. Genrenä siispä erilaiset metallin asteet.
 
Kysymys kuuluukin, löytyisikö nykyään jo jotain varteen otettavia plugareita (ilmasia tai maksullisia), joista saattaisi raskaamman rokin vääntäjäkin ilahtua?
 
Jos miettii esim. Omnisphere 2 ja muita vastaavia, niin löytyykö kirjoa myös allekirjoittaneen genren suuntaan? Varsinaisesti metalliin suunnattuja syna vsti ei taida olla toisin kuin esim. Ezdrummer 2 lisäreissä jne.
 
Any ideas?
 
Ps. Tilannehan olisi suht heleppo, jos osaisi nuppeja väännellä ja vähän käännellä, niin äänimaailmaa alkaisi löytymään, mutta kun presetit kiinnostaa eniten näillä taidoilla. :-I
 
Antti1
18.02.2018 21:42:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Metalliinhan voi käyttää ihan mitä tahansa soundia, joten mitä tähän kysymykseen pitäisi oikeastaan vastata? Hommaa mikä tahansa polyfoniaan kykenevä plugari, jossa on ainakin suurin osa subtraktiivisen synteesin perussäädöistä ja osta Syntorial opiskelusoftaksi. Siinäkin tulee Primer mukana, sillä pääsee jo alkuun.
 
Softan listaaminen tulee mun mielestä ajankohtaiseksi vasta siinä kohtaa, kun tiedät synteesin perusteet ja ylipäätään mitä olet etsimässä. Sitä ennen ihan puhdasta hakuammuntaa, koska synasoundeja on ääretön määrä ja metalli ei genrenä rajaa sitä yhtään mitenkään.
Danko
19.02.2018 03:24:07
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Fanta: Varsinaisesti metalliin suunnattuja syna vsti ei taida olla toisin kuin esim. Ezdrummer 2 lisäreissä jne.
 
Varmaan se nyt aika pitkälle määrittelee mitä kaikkea preseteillä pitäisi saada aikaan? Itsellä ei ole kokemusta esim. näistä moderneista kitara-virtuaali-insrtumenteista, mut kait näil nyt Guitar Pron midi-demoja huolitellumpaan lopputulokseen pääsee... https://youtu.be/26T9Mdh6Y-s
 
"Ei riitä, että seurataan vain musiikkielämän työtä ja saavutuksia, vaan on jatkuvasti pidettävä silmällä kokonaisorganismia ja puututtava ajoissa virheellisen kehityksen oireisiin." - Herman Kretzchmann: Musikalische Zeitgrafen 1903
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti