Muusikoiden.net
19.03.2019
 

Aloittelijat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ekan kitaran osto
1
mangomelooni
27.11.2017 16:59:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei! Suunnitelmissa on kitaransoiton aloittaminen ja ensimmäisen akustisen kitaran osto(yamaha c40A). Onko teillä suositella jotain musiikkikauppaa Tampereella, mistä saisi hyvää palvelua ja mihin voisi tällaisena tietämättömänä aloittelijana mennä ostoksille. Ja onko jotain muuta mitä pitäisi tietää ennen kuin lähtee kauppaan?
 
Jeszse
27.11.2017 20:31:04
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tammerpiano. Ja mukaan kannattaa ottaa kaveri joka ymmärtää kitaroista vähän enemmän ni tietää sit sanoo jos himoitsemasi yksilö ei välttämättä olekaan hyvä vaihtoehto.
 
Musiikin hyvyys ei ole makuasia. -Jucciz, ammattimuusikko
Sergei Fallinen
28.11.2017 13:19:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Samat säännöt kuin Gigantissa. Älä kuuntele sanaakaan, mitä myyjä sanoo. Älä edes vastaa tervehdykseen saati katso silmiin. Jos sitä alkaa käydä vaikeaksi ignoorata, käske sen painua helvettiin tai viet rahasi muualle.
 
Ja tosiaan jos suinkin mahdollista, kitaroista tajuava kaveri mukaan. Aloittelijan aika vaikea niitä arvioida, vaikka kuinka paljon yrittäisi etukäteen opiskella.
 
arppah8
13.12.2017 11:40:56
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sergei Fallinen: Samat säännöt kuin Gigantissa. Älä kuuntele sanaakaan, mitä myyjä sanoo. Älä edes vastaa tervehdykseen saati katso silmiin. Jos sitä alkaa käydä vaikeaksi ignoorata, käske sen painua helvettiin tai viet rahasi muualle.
 
Tälle ois kiva kuulla perustelut. T. Entinen musiikkiliikkeen myyjä.
 
Status: Asiallinen mies, puhaltaa 1.37 promillea klo 7.30. Ostamatta ei testata!
Sergei Fallinen
14.12.2017 14:18:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

arppah8: Tälle ois kiva kuulla perustelut. T. Entinen musiikkiliikkeen myyjä.
 
Osaamattoman asiakkaan tapauksessa kaikki valta on myyjällä. Musiikkiliikkeillä tai niiden myyjillä tuskin menee taloudedllisesti kovin kummosesti, jolloin vähän korkeammankin moraalin omaava tyyppi helposti alkaa miettiä, onko ihan ok ruokkia oma perhe silläkin kustannuksella, että joku tuntematon muusikonalku on seuraavat vuodet jumissa sen kaupan kämäsimmän ritsan, jota ei mihinkään muualle saanut sijoitettua, kanssa.
 
pappasfin
17.12.2017 15:54:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sergei Fallinen: Osaamattoman asiakkaan tapauksessa kaikki valta on myyjällä. Musiikkiliikkeillä tai niiden myyjillä tuskin menee taloudedllisesti kovin kummosesti, jolloin vähän korkeammankin moraalin omaava tyyppi helposti alkaa miettiä, onko ihan ok ruokkia oma perhe silläkin kustannuksella, että joku tuntematon muusikonalku on seuraavat vuodet jumissa sen kaupan kämäsimmän ritsan, jota ei mihinkään muualle saanut sijoitettua, kanssa.
 
En nyt lähtisi maalailemaan noin mustalla värillä soitinliikkeiden myyjiä, kyllä se taitaa ola vähemmistönä kuitenkin ne moraalittomat myyjät.
 
Toki niin tässä kuin monessa muussakin hankinnassa kannattaa käyttää osaavaa kaveria jne. kun tekee hankintaa kun ja jos omat tiedot ei ole tarpeeksi hyvällä tasolla.
 
Kun miettii soitinliikkeiden myyjiä niin uskoisin, että aika moni kuitenkin tajuaa sen, että moraaliton toiminta syö leipää koska ne ostajat eivät palaa enää toistamiseen siihen liikkeeseen.
 
Aika tyhmä pitää myyjän olla jos toimii vasten hyviä tapoja ja myy epäkurranttia / huonoa tavaraa aloittelijalle.
 
PappaSFin
Presidentti
15.01.2018 08:10:30 (muokattu 15.01.2018 08:13:43)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eiköhän ne epäkuranttia tavaraa myyvät ole kuitenkin vähemmistössä, ainakin soitinliikkeissä. Räikeimmät tapaukset vain helposti leimaavat alaa.
 
Siitä huolimatta, kuten edellä on esitetty, kannattaa ottaa asioista perillä oleva kaveri matkaan. Jo ihan senkin vuoksi, että aloittelijan on vaikea sanoa onko action korkea vai ei ja onko sitä varaa laskea.
 
"Vielä kun riisuu itsensä alastomaksi, mutta jättää tennissukat jalkaan ja laittaa aurinkolasit päähän niin tuntuu kuin katselisi suomipornoa" -DM-
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti