Muusikoiden.net
22.04.2018
 

Aloittelijat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Karaoken etukaiutin
1
Peltor
16.06.2015 17:05:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuttavalla on tämmöinen laite käytössä karaokessa, kaiuttimet ovat kiinni kuvanmukaisesti.
Miten olisi mahdollista kytkeä laitteeseen erillinen keskikaiutin josta kuuluisi vain laulu, musiikki tulisi erikseen oikealta ja vasemmalta kaiuttimelta ?
Onko edes mahdollista ?
 
Etuosa
http://tinypic.com/r/24azzeu/8
 
Takaosa
http://tinypic.com/r/mh5b8l/8
 
oksatboys
16.06.2015 17:14:29 (muokattu 16.06.2015 17:16:12)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

AUXista saa ulos sen mitä sinne lähettää kanavakohtaisilla aux-namiskoilla. AUX on nimenomaan monitorointia varten, eli siihen lähtöön kun laitat aktiivikajarin tai vahvarin kautta passiivikajarin niin saat monitorin laululle.
 
E. myös auxin mastervola pitää olla auki kanavakohtaisten namiskoiden lisäksi. Nappi "pre" kannattaa olla päällä, jolloin signaali otetaan auxiin ennen liukua. Tällöin siis saat säädettyä tasot erikseen monitoriin ja pääkajareihin.
 
"Hieno mekanismi sinäänsä, jos ei olisi näin saatanan tyhmä." -Lihis96
Rallattelija
25.07.2015 21:32:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

oksatboys: Nappi "pre" kannattaa olla päällä, jolloin signaali otetaan auxiin ennen liukua. Tällöin siis saat säädettyä tasot erikseen monitoriin ja pääkajareihin.
 
Kyllä mä jossain karaoke meiningeissä käyttäisin POST AUXia. Kun laulaja vaihtuu niin myös todennäköisesti se huulien välistä tuleva mökä on eritasolla kuin edellisellä. kun ajaa postilla niin on helppo pitää monitorissa balanssi kohdillaan. PRE AUX meiningissa toinen ei kuule omaa ääntä kun tulee niin hiljaa kun liuku on tapissaan ja toinen taas ei kuule musaa kun liukua on vaan vähän raotettu.
 
Koko paletti menisi näin:
Etsitään hyvä vola musiikille yleisöönpäin. Etsitään hyvä vola musiikille monitoriin joka on OK balanssissa yleisöön puskevien kaappien kanssa (ei siis vuoda ihan järkyttävästi). Käännetään laulukanavan auxia aavistus isommalle kuin musakanavan aux. paletti on valmis ja lavalla on aina skidisti laulupainotteinen balanssi säädät niitä lauluja tai musaa sitten liu'uista tai gainista. toinen juttu on se jos iha ittekseen vaan laulelee niin PRE aux on silloin ihan ok.
 
-My opinion can be change but not that fact I'm right-
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti