Muusikoiden.net
21.06.2018
 

Aloittelijat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mikserin käytöstä
1
Joester
25.01.2013 11:27:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei,
 
Olen vasta aloittanut aivan nollasta basson treenamisen. Soitan illan pimeinä tunteina yksikseni kun muu perhe nukkuu. Kuulokkeet korvilla siis.
Tuli mieleeni oman soiton lisääminen jonkin olemassa olevan musiikin (esim. CD:ltä)päälle. Eli bassoni olisi liitettynä mikseriin(?), toisesta piuhasta tulisi mikseriin cd:ltä jokin biisi ja kuulokkeista kuuluisi näiden yhdistelmä. Onnistuuko tällainen ylipäätään mikserin tai jonkun muun vekottimen avulla ? Kun ei ole soittokavereita saisin näin monipuolisuutta tähän touhuun.
 
rintapek
25.01.2013 11:38:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisikohan Vox Amplug sinulle sopiva?
http://www.dlxmusic.fi/Product/Product.aspx?id=147447&of=1
 
One kind of music only - the good kind
Joester
25.01.2013 12:20:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rintapek: Olisikohan Vox Amplug sinulle sopiva?
http://www.dlxmusic.fi/Product/Product.aspx?id=147447&of=1

 
En ihan hahmottanut miten tuo palikka toimii?? Miten tuon avulla saa oman soiton yhdistettyä levyltä tulevaan niin, että kuulen ne omista kuulokkeistani yhtenä?
 
Joester
25.01.2013 12:38:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joester: En ihan hahmottanut miten tuo palikka toimii?? Miten tuon avulla saa oman soiton yhdistettyä levyltä tulevaan niin, että kuulen ne omista kuulokkeistani yhtenä?
 
Hutkin ennen kuin tutkin. Tämähän saattaisi olla simppeli ratkaisu. Basso, vahvistin ja muut tarvittavat tilpehöörit jo löytyy ja ajattelin tähän kokonaisuuteen sovitettavaa palikkaa, mutta tämäkin saattaisi tulla kyseeseen. Tietokoneelta Rockwayn oppitunnit tuohon palikkaan, palikka kiinni bassoon, kuulokkeet kiinni palikkaan ja kuulokkeet palikan päähän.
 
Arkka
25.01.2013 12:43:28
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joester: Hutkin ennen kuin tutkin. Tämähän saattaisi olla simppeli ratkaisu. Basso, vahvistin ja muut tarvittavat tilpehöörit jo löytyy ja ajattelin tähän kokonaisuuteen sovitettavaa palikkaa, mutta tämäkin saattaisi tulla kyseeseen. Tietokoneelta Rockwayn oppitunnit tuohon palikkaan, palikka kiinni bassoon, kuulokkeet kiinni palikkaan ja kuulokkeet palikan päähän.
 
Jep. Yks vaihtoehto on tietenkin tietokone jos sulla on se käytössä. Vahvistinmallinnuksia lienee ilmaisia ja taustalle saa mitä vaan soimaan helposti. Ei välttämättä ongelmattomin tai simppelein ratkasu mutta aina voi kokeilla.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti