Muusikoiden.net
26.04.2018
 

Roots »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: SIR DOUGLAS GROOVERS Down Home Kivi torstaina 12.2.15
1
bluesmannen
04.02.2015 14:05:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:
 
SIR DOUGLAS GROOVERS
 
Down Home Kivi torstaina 12.2.15
Keskustori 2
33100 Tampere
 
BluesLovers on nimestään huolimatta blues & roots-yhdistys. Yhdistyksen päätarkoituksena on tarjota oivaa juurimusiikkia laidasta laitaan. Down Home Kivessä on nyt tarjolla ensimmäistä kertaa tex-mex-, cajun-, blues-, swamp pop-, sekä country-pohjaista musiikki-cocktailia! Voidaan oikeastaan puhua musiikillisesta gumbosta!
 
Sir Douglas Groovers on kuten nimestä voi hyvin päätellä legendaarisen Doug Sahmin musiikille omistautunut tribuuttibändi. Bändi sai huikean hyvän vastaanoton yhdistyksen Louisiana Cajun Party 2013-tapahtumassa Tampereen Mustalahdessa.
 
Bändin laulaja-multi-instrumentalisti Tero Pulkkinen on pitkän linjan roots-muusikko. Hän on tuttu mies mm. Freukkareista, Vibrakööristä, yhteistyökuvioista Veli-Matti Järvenpään, Eero Raittisen ja Timo Vakkilaisen kanssa. Onpa mies levyttänyt legendaarisen Doug Sahmin urkurin Augie Myersin kanssakin!
 
Pulkkisen tulkinnoista nousee esiin perehtyneisyys Sahmin eri bändien tuotantoon ja soittotyyleihin. Häneltä hoituu laulun ohessa Doug Sahmin henkisen kitaran, bajo sexton ja viulun käsittelyn lisäksi niin Flaco Jimenezin tyyliin ilakoiva haitarointi kuin em. Augie Meyersin persoonallinen urkutyöskentelykin.
 
Bändin muut muusikot ovat monen monituisissa liemissä marinoituneita blues & roots-muusikoita. Illan monipuolinen kattaus sisältää Doug Sahmin hengessä roots-musiikin koko kirjon. Sulassa sovussa paiskaavat kättä niin blues, rock, tex-mex, country, cajun ja unohtamatta myös New Orleans-poljentoa.
 
Laissez les bon temps roulez Let the good times roll
Joie de Vivre Joy of life
 
Tero Pulkkinen laulu, haitari, urut, kitara, bajo sexto, viulu Marko Aho kitarat Tapsa Kojo basso, haitari, laulu Ville Lehtovaara rummut
 
Linkit
 
Tribute to Doug Sahm - mix https://www.youtube.com/watch?v=2tSV2YuaJvs Louisiana Cajun Party 2013 http://www.blues-finland.com/news5/news0517.html LCP 2013-blogi http://aamulehdenblogit.ning.com/pr … cajun-party-mustalahdessa-20-7-2013
 
Down Home Kivi - Be there or be square!
 
TERVETULOA!
LIPUT 15/12 € (BL-JÄSENET)
 
Ovet 20.00. Showtime 21.30. Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen! Kannattaa tulla ajoissa!
 
HUOM! Ennakkolippuja voi varata joko yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com tai BluesLovers Facebook-ryhmän kautta (vaatii kirjautumisen). Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit myös ilmoittautua jäseneksi. Ensimmäisen jäsenalennuksen saa heti paikan päällä. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org välilehdellä Info. Ko.välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti