Muusikoiden.net
20.06.2018
 

Roots »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: TIM LOTHAR & PETER NANDE at Down Home Kivi Tampere
1
bluesmannen
20.10.2014 20:35:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:
 
TIM LOTHAR & PETER NANDE (DK)
 
Down Home Kivi to 30.10.14
 
Monet Down Home Kiven kävijät muistelevat kaiholla viime syksynä vieraillutta Fried Okra Bandia. Nyt saapuu samasta maasta tanskalainen huippuduo! Tim Lothar & Peter Nande lähestyvät country-bluesia viihdyttävän spontaanilla, rennolla ja maanläheisellä tavalla.
 
Kitaristi-laulaja-lyömäsoitinartisti Tim Lothar on tutkinut country-bluesin historiaa laajalti Mississipin seuduilla ja omaksunut sen tuotantoonsa. Hänet on palkittu moneen kertaan, viimeksi tänä vuonna Award International Prize of Honour, Baltic Blues/German Blues Award 2014-palkinnolla. Lothar heitti ansiokkaan keikan Kivessä vuonna 2009!
 
Laulaja-huuliharpisti Peter Nande jakaa Lotharin intohimon ko.lajiin, mutta tuo myös esityksiin lisän sodanjälkeisestä, sähköisestä Juke Joint-bluesista sekä boogiesta. Juke Jointit ovat perinteisiä mustan väestön viihtymis- ja tanssipaikkoja vertautuen tavallaan Suomen tanssilavakulttuuriin. Nämä kaksi lahjakasta huippumuusikkoa yhdistävät eri bluestyylit yhteen rennolla ja todella luontevalla tavalla, unohtamatta omaa sisäistynyttä näkemystään. Miehet pitävät lavalla hauskaa ja ottavat yleisön mukaan menoonsa. Odotettavissa on humoristista tarinankerrontaa, kekseliästä jammailua sekä ennen kaikkea hyvin soitettua, aitoa ja rehellistä elämänmakuista musiikkia.
 
Lothar ja Nande ovat kumpikin kansainvälisesti tunnettuja ja tunnustettuja esiintyjiä. He ovat julkaisseet palkittuja levyjä sekä yhdessä että erikseen. Viimeisin yhteinen levy on vuonna 2009 ilmestynyt Two for the road.
 
Ei ole mitään mätää Tanskan maalla, vaan tiukkaa blues & rootsia! Shakespeare Jr.
 
Linkit
 
Slowtrain https://www.youtube.com/watch?v=qOAYCiJ-5p0
Pa-Ta-NinTa`Jook-Jernts https://www.youtube.com/watch?v=Ay_714unKWM
Aint too old https://www.youtube.com/watch?v=UWuSdN-PHNs
 
TERVETULOA!
 
LIPUT 12/10 € (BL-JÄSENET)
 
Ovet 20.00.
 
Showtime n. 21.30, Seinän takana olevan teatteriesityksen jälkeen!! Kannattaa tulla kumminkin ajoissa!
 
HUOM! Ennakkolippuja voi varata joko yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com tai BluesLovers Facebook-ryhmän kautta (vaatii kirjautumisen). Varatut liput pitää lunastaa viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voit myös ilmoittautua jäseneksi. Ensimmäisen jäsenalennuksen saa heti paikan päällä. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi myös suorittaa osoitteessa www.blueslovers.org välilehdellä Info. Ko.välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti