Muusikoiden.net
24.10.2020
 

Roots »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: LOUISIANA CAJUN PARTY 2014!
1
bluesmannen
26.06.2014 17:16:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BluesLovers ylpeänä esittää:
 
Louisiana Cajun Party 2014
 
Mustalahden tapahtumasatama lauantaina 19.7.2014 alkaen klo 19.00.

Laissez les bon temps roulez! Joie de vivre!

Tämän kesän Louisiana Cajun Partyn tähdet ovat tuttuja aiemmilta vuosilta. Tarja Huntusta ja Ismo Haavistoa ovat aikain saatossa monet toivoneet uusintavierailulle, joten nyt saamanne pitää! Cajun-bileiden taustabändinä häärii tutun tiukkaan tapaansa Black Bay Zydeco Stompers! Tarjolla on perinteiseen tapaan myös cajun-ruokaa ja yhdistyksen jäsenkortilla saa edellisten vuosien tapaan alennuksen ruuasta.
 
Viulisti/laulaja Tarja Huntus vieraili Mustassalahdessa kesällä 2010, kun koettiin BluesLoversien cajun-bileiden uusi tuleminen. Tuolloin yhdessä Jarkko Helinin kanssa tarjoiltu cajunin remellys jätti pysyvän muistijäljen useammankin täkäläisen rootsdiggarin mieliin. Laajalti ihmeteltiin mistä on löytynyt näin hyvällä fiiliksellä ja autenttisella otteella cajunia tulkitseva taituri! Yhdeksänkymmentälukuisen Stompin Devils Cajun Bandin jälkeen matalampaa profiilia pitänyt Huntus onkin niitä harvoja suomalaismuusikoita, jotka tietävät mistä cajunissa on pohjimmiltaan kyse. Hänen soitossaan tuon alkuperäisen hippamusiikin perinteiden tuntemus yhdistyy rehvakkaaseen ja ajoittain railakkaaksikin äityvään meininkiin. Huntusta on jo aiemmin koetettu saada Mustaanlahteen uusintavierailulle ja viimein tänä vuonna kalentereiden tyhjät paikat saatiin täsmäämään.

Kitaristi/huuliharpisti/laulaja Ismo Haavisto kuuluu ehdottomasti Suomen blueseliittiin. Hän on bändeineen edustanut Suomea Blues Challenge kisoissa Berliinissä (2012) ja Memphisissä (2013). Monitaitoisena laulajana, huuliharpistina ja kitaristina tunnettu soittoniekka on myös mainio zydecohaitaristi, vaikkei siitä juuri meteliä pidäkään. Pari vuotta sitten Haavisto vieraili ensi kerran haitareineen Mustassalahdessa tarjoamassa zydecojytää ja nyt on uusinnan vuoro. Suuressa maailmassakin monien zydecobändien ohjelmisto nojaa tuttua tutumpiin klassikkoihin, mutta yleisestä linjasta poiketen Haavisto rakentaa settinsä oman materiaalinsa varaan. Mustassalahdessa on tänä vuonna luvassa on siis railakkaan cajunin lisäksi myös originaalia suomizydecoa. Sivulauseena mainittakoon, että yhdistyksen jäsenet muistavat Haaviston myös hienon hienosta viime vuonna järjestetystä Sampolan kirjaston workshopista.
 
Housebändinä toimii tutuksi käyneeseen tyyliin em. Black Bay Zydeco Stompers, mutta kokoonpano on hieman elänyt viimevuotisesta. Haitaristina ja kosketinsoittajana aikaisempina vuosina nähty Tapsa Kojo soittaa nyt bassoa, Ville Lehtovaara rumpuja ja Marko Aho kitaraa. Huntus ja Haavisto vierailevat myös toistensa seteissä ja saattaahan lavalle löytyä yllätysvierailijoitakin.

Ja eikä tässä vielä kaikki! Todella tasokkaan levymusiikin taustalla vaikuttaa Tampereen Louisiana-musiikin erikoisekspertti Dj.Frankly Jo tunnetulla asiantuntemuksellaan! Luvassa on Louisianan cajun-, zydecon ja swamp popin levyharvinaisuuksia.

Summa summarum Tulossa on siis jälleen kerran Tampereen parhaat kesäbileet!

Laissez les bons temps rouler Let the good times roll !

alkaen klo 19.00
Liput 20/15 € (BL-jäsenet)

Music, Summer, Cajun Food !
be there or be square!
 
Mustalahden tapahtumasatama http://www.mustalahti.info/
Sijainti http://tinyurl.com/3af4uk6
 
---
 
BluesLovers ry.
 
blueslovers.info@gmail.com
www.blueslovers.org
https://www.facebook.com/groups/blueslovers.ry/
www.myspace.com/blueslovers
Twitter
 
bluesmannen
24.07.2014 17:34:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://aamulehdenblogit.ning.com/pr … cajun-party-mustalahdessa-19-7-2014
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti