Muusikoiden.net
31.10.2020
 

Roots »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: JIMS COMBO Down Home Kivi to 20.3.14
1
bluesmannen
14.03.2014 11:02:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää yleisön pyynnöstä!
 
JIMS COMBO
 
Down Home Kivi torstaina 20.3.14.
 
Ensin oli Kivessä Trickbag ja nyt .. Ruotsihan on tunnetusti n. sävelaskeleen edellä Suomea bluesin suhteen ja Jims Combo näytti taivaan merkit torstaina 1.10.2009 Kulttuuriravintola Kivessä. Siitä lähtien monet tahot ovat kyselleet, koska ko.bändi saadaan uudelleen Tampereelle? No nyt saadaan. Rukoukset on vihdoinkin kuultu taivaallisessa blueskonttorissa ja keikka toteutuu..
 
Göteborgilainen Jims Combo on supertiukka kokoonpano ja sen kaikki jäsenet ovat tuttuja Ruotsin huippubändeistä:
 
-Stefan Dafgård (vocals & harp)
-Martin Abrahamsson (vocals & guitar)
-Mikael Fahleryd (double bass)
-Jim Ingvarsson (drums)
 
Bändiliideri Jim Ingvarssonia ei pidetä turhaan eräänä Scandinavian parhaimmista blues & roots-rumpaleista. Hän soittaa mm.Sven Zetterbergin bändissä. Hän on
esiintynyt muutamaan otteeseen Tampereella ja saanut paljon ihailijoita soittotyylillään. Muidenkin pelimannien meriiteistä löytyy sellaisia kokoonpanoja, kuten em. Sven Zetterberg, Peps Blodsband, Nightcats, Bluebirds, Paul & Blue Delivery, Instigators jne. Näiden Ruotsin huippujen lisäksi herrat ovat kompanneet sellaisia nimiä, kuten Carey Bell, Johnny Dyer, Louisiana Red, Chick Willis, Rusty Zinn jne. Voidaankin hyvällä syyllä puhua varsinaisesta Ruotsin länsirannikon all stars-bändistä, jonka musiikki on vankkaa sekoitusta rokkaavaa Louisiana- ja Chicago-bluesia, höystettynä Delta-groovella ja New Orleans-rytmiikalla.
 
Kun bändissä on kaksi todella vahvaa laulajaa, ilmiliekeissä oleva kitaristi, maanmainio huuliharpisti ja Ruotsin tiukimpia rytmiryhmiä, niin keikkaa ei parane kenenkään rytmimusiikkidiggarin missata! Näin on näreet!
 
Linkit:
 
http://www.youtube.com/watch?v=M9ZdEZGkQuk
 
http://www.youtube.com/watch?v=xhAG4rPuZZI
 
TERVETULOA!
 
Liput 20/15 € (BL-jäsenet). Hinnat sisältävät narikan.
 
Ovet 20.00
 
Showtime n. klo 21.30. Kannattaa tulla ajoissa!
 
HUOM! Ennakkolippuja voi varata joko yhdistyksen s-postin - blueslovers.info@gmail.com - tai Blues Lovers Facebook -ryhmän kautta (vaatii kirjautumisen). Varatut liput pitää lunastaa nimeä vastaan viimeistään klo 21.00 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Paikan päällä voi myös ilmoittautua jäseneksi. Ensimmäisen jäsenalennuksen saa heti paikan päällä. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi suorittaa myös osoitteessa www.blueslovers.org välilehdellä Info. Ko.välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.
 
"Kiva, kivempi, Kivi." Heidi P.:))
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti