Muusikoiden.net
10.12.2016
 

Roots »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Hollywood Fats (youtube)
1 2
weelie
27.12.2006 11:06:39 (muokattu 27.12.2006 11:12:28)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.youtube.com/watch?v=rAiflh4LWK4
 
http://www.youtube.com/watch?v=na5XVdxjAcw
 
...Olinkin aina ajatellut että eihän se voi soittaa vain ES-335:ttä levyllään (vaikka kannessa sellainen kavrin kourassa näkyykin)...
 
EDIT: ja on mielenkiintoista nähdä William Clarke kämpillään laulamassa ja soittamassa akustista kitaraa: http://www.youtube.com/watch?v=Clo6A2KxAh8
 
Pahoittelen syvästi kaikkia tekemiäni yhdyssana- ja kielioppivirheitä sekä niitä viestejäni jotka eivät tarjoa merkittävää lisäinformaatiota kaikille lukijoille, kiitän korjauksista ja pyydän anteeksiantoa.
Vasu
27.12.2006 21:35:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Löytyskö keltään tai jostain listausta millä levyillä Hollywood Fats on soittanut. Hiukan olen koittanut keräillä mitä on löytynyt. James Harman Band, William Clarke, Rod Piazza ja tietysti Hollywood Fats Band mutta mitä muita löytyy?
 
harpist
29.12.2006 04:39:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Löytyskö keltään tai jostain listausta millä levyillä Hollywood Fats on soittanut. Hiukan olen koittanut keräillä mitä on löytynyt. James Harman Band, William Clarke, Rod Piazza ja tietysti Hollywood Fats Band mutta mitä muita löytyy?
 
... niinpä - vaikka eräässä toisessa topicissa sain tuta todella halventavaa kommentointiasi ... ( pitkä muisti ) niin olkoon , laitetaan silti - yksi :
 
CANNED HEAT : Greatest Hits Live : King Biscuit Flower Hour Archive Series
Kymmenentenä Woodsctockin vuosipäivänä syyskuun 7 , 1979 taltioitu konsertti , Fats kitarassa.
 
" Soittaa tunteella - tarvittaessa vähemmän " ....... soittotaitoa sekin.
Vasu
29.12.2006 21:12:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

CANNED HEAT : Greatest Hits Live : King Biscuit Flower Hour Archive Series
Kymmenentenä Woodsctockin vuosipäivänä syyskuun 7 , 1979 taltioitu konsertti , Fats kitarassa.

Kiitoksia. lähtee hankintaan tuo levy. Canned Heat on muitenkin suosikki bändejäni, hyvin paljon Fats'in tyylinen kitaristi Junior Watson on soittanut Canned Heatin riveissä myöskin.
 
niin ja pahoittelut, oon innostunut liikaa joskus.
 
urkkini
30.12.2006 21:47:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kannattaa tsekata myös Kid Ramosin tekemiset! Hollywood Fats tyyli on miehellä hienosti hanskassa.Ramos on mielestäni yksi alan parhaita kitaristeja!
On soittanutkin Fatsin kanssa aikoinaan...
Esimerkkinä vaikka Big Rhythm Combon levy Too Small To Dance (jos muistan oikein), jossa laulussa Lynwood Slim!
 
Vasu
31.12.2006 10:31:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kannattaa tsekata myös Kid Ramosin tekemiset! Hollywood Fats tyyli on miehellä hienosti hanskassa.Ramos on mielestäni yksi alan parhaita kitaristeja!
On soittanutkin Fatsin kanssa aikoinaan...
Esimerkkinä vaikka Big Rhythm Combon levy Too Small To Dance (jos muistan oikein), jossa laulussa Lynwood Slim!
 

Ramosin soolo levyt on kans hyviä. West Coast House Party levyllä on Fats tyylistä kitarointia enemmänkin kun taas Greasy Kid Stuff levyllä enemän Chicago tyyliä.
Hauska kansi tuossa Big Rhythm Combon levyssä: eihän tuo nyt liian pieni ole!
 
harpist
02.01.2007 01:13:36 (muokattu 05.01.2007 02:53:10)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Löytyskö keltään tai jostain listausta millä levyillä Hollywood Fats on soittanut.?
 
vähän harvinaisempi :
 
In Memory Of Bob "The Bear Hite" 1943-1981 : "Don´t Forget To Boogie"

Alunperin 1980 äänitetty sessio joka julkaistiin Rca levymerkille vasta Bob Hiten kuoleman jälkeen 1981. Henry Vestine ja Hollywood Fats kitarassa.
 
Edit: Niin ... Canned Heat levy tämäkin.
 
" Soittaa tunteella - tarvittaessa vähemmän " ....... soittotaitoa sekin.
hönttämäki fäts
04.01.2007 09:27:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuo Ramoshan oli Fatsin oppipoika, taisivat muutaman vuoden soitella Harmanin bändissä, myös tuossa youtuben pätkässä tais olla Ramos toisessa kitarassa, että ei ihme jos on jotain hihaan tarttunu. En kuitenkaan lähtisi Ramosia Fatsiin vertaamaan, liikkuvat eri tasolla. Tässä hieman listausta noista levyistä missä fats on ollu mukana, lista ei ole täydellinen, oma lukunsa on livenauhotukset joita löytyy jonkin verran niitä en tähän nyt listaa. Kasasin tämän listan Kolarin Jarin ja internetin avulla, kyselin myös fätsin bändikavereilta lisätietoja. Jotain uusinta julkaisuja on myös tullu, saattavat puuttua listoilta. Tärkein taitaa olla tuo crosscut recordsin tupla cd tuosta fatsin ainoasta lp:stä.
 
Hollywood Fats
 
_
Discography
 
1979 _ Hollywood Fats Band __ PBR 7008 (LP has printed 800 pcs
_____half is black and half is blue____Comments from Richard Innes)_
1979 _ Rock This House __ Black Top 1097
 
Appears On
1973_Al Oakie & Friends_ A sea for yourself (one track )_
1978 _ Clarke, William _ Hittin' Heavy __
1980 _ Clarke, William _ Blues from Los Angeles __
1986 _ Piazza, Rod _ Harpburn ___
1988 _ Harman, James _ Extra Napkins __
1992 _ Hooker, John Lee _ Best of John Lee Hooker 1965 - 1974 _
1993 _ Blues Masters, Vol. 9: Blues Masters, Vol. 9: Postmodern B _
1995 _ Wilson, Smokey _ 88th Street Blues __
1997 _ Takoma Eclectic Sampler Takoma Eclectic Sampler__
1998_ Rod Piazza _Vintage Live 1975 __
2006_Hollywood Blue Flames_ Road to Rio / Larger than Life (the 2nd cd Fats live tapes)
 
Appears On LP issues
 
1972_Albert King__Blues at Sunset/WattStax Stax, STS-2-3010
1973_Al Oakie & Friends_ A sea for yourself (one track )_
1974_John Lee Hooker_Free Beer and Chicken_ ABC
1978_Shakey Jake Harris_Make It Good To You_ Good Time 1001
1978 _Clarke, William _Hittin' Heavy _ Good Time 1003
1980_Hard Times _L.A. Blues Anthology _ Black Magic 9016
1980_William Clarke& the Nightowls Blues From L.A.Hitting Heavy 1002
1980_Ronnie Barron_Bon Ton Roulette_ Ace 79
1983_Shakey Jake Harris_The Key Won't Fit It_ Murray Brothers1002
1983 _Wilson, Smokey _88th Street Blues_ Murray Brothers 1003
1983_William Clarke_Can't you hear me calling Watch Dog 1005
1983_James Harman_Thank You Baby_ Enigma E 1033
1985_Piazza, Rod _ Harpburn __ Murray Brothers 1008_
1985_Harman, James _Extra Napkins_ Rivera 505 ______
1985_Harman, James _Strictly Live…in '85 Vol.1_ Rivera 506
1985_Harman James Band Those Dangerous Gentlemens_ Rhino 70837
1986_Clarke William_Tip of the Top_ Double Trouble 3016
1986_Canned Heat_In concerts__ King Biscuit
 
Vasu
04.01.2007 11:50:06 (muokattu 04.01.2007 11:50:58)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tosi hieno homma toi lista. Nyt alkaa sitten levyjen metsästys, onneksi kuitenkin löytyy muutamat levyt hyllystä. Eikös Fats soittanut Muddy Watersin bändissä vähän aikaa mutta mitään levytystä tai muuta tallennetta ei taida löytyä ?
Kiitoksia Fätsille.
 
harpist
05.01.2007 04:01:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tosi hieno homma toi lista.
 
Näin on ...
 
Kiitoksia Fätsille.
 
Samoin
 
Kyllä Hollywood Fats "ansiolistansa" todella tänne muusikoiden.nettiin ansaitseekin - varsinkin kun ko. listaa ei bittiavaruudessa vielä ole olemassa.
 
Tuota "Fätsin" laatimaa listaa voisi päivitellä ja lisätä puutuvia julkaisuja. Lista tosiaan pitenee kun mukaan otetaan myös Fatsin yhden /kahden biisin "vierailut" muiden julkaisuilla.
 
Tuota määrää/lukua , kuinka monella kappaleella Fats todellisuudessa levyillä soittaa , voisi mielestäni myös päivittää - olisi käsitykseni mukaan hyödyllistä tietoa. Mahdollista levyjen hankintajärjestystä voisi tiedon perusteella silloin priorisoida. Esim. listalla olevalla Barroninkin levyllä hän on "vain" kahdella biisillä.
 
Samaten , julkaisut jotka on saatavissa Cd-formaatissa , voisi listata erikseen.
 
Täytyy .... kun kiireiltä ehtii - yrittää kaivaa levyhyllyä ja tutkiskella. (=Yöllinen harrastus , päivitys ) Tuon mainitsemani jälkimmäisen Heatin Fäts voisi listaan jo laittaakin - aiempi siellä jo onkin.
 
William Clarkin lesken syksyllä julkaisemilla Cd levyillä "William Clark : The Early years" Volume 1:llä ja Volume 2:lla , on raitoja Clarkin varhaistuotannosta - ajasta jolloin Fats oli myös mukana. Levyjä saa ainakin Crosscutista. (suosittelen)
 
" Soittaa tunteella - tarvittaessa vähemmän " ....... soittotaitoa sekin.
harpist
05.01.2007 04:28:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Fats listaan
 
2000 James Harman : Mo´Na`Kins, Please , Cannonball Cbd 29112 (Extra Napkins aikalaisia tallenteita, Fats viidellä biisillä)
 
" Soittaa tunteella - tarvittaessa vähemmän " ....... soittotaitoa sekin.
hönttämäki fäts
05.01.2007 16:16:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tein tuon listan vuosia sitten, nuo uusinta julkasut on jääny päivittämättä, uutta tietoa on tuo Harpistin canned heat levytys mulle, kiitoksia paljon tästä. Olihan mulla itelläkin nuo Clarken early years levyt, taitaa Fats soittaa vaan tossa vol 1:llä, William Clarken eka lp:tä on monta raitaa ja koko levyn soittaa myös Fats, aika ihmeellinen on Clarken harppusoundi vielä tuolloin. Clarkelta on tullu muutama uusinta julkaisu kuoleman jälkeen kuten Now that you're gone, Watch Dog Records. Tip of the top cd julkasulla 4 lisä raitaa fats yhellä. Harmanin Mo Na'kins please löytyi multa kans ja sitten tällä Strictly live cd julkasulla on kaksi lisä raitaa. Jos Crosscutilta tilaa, kannattaa tilata 2001 tullu julkaisu siitä ainoasta Lp:stä, tupla cd, eka alkuperänen lp ja toka cd vaihtoehtoisia ottoja, levy on kansia myöten tehty hyvin, mukana myös alkuperänen sarjakuva mikä tuli sinisen lp levyn mukana sillon joskus.
 
blyysi
08.01.2007 20:50:35
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Laittais nyt joku lafka laadukkaan Fats -boxin ulos, jossa olis noita harvinaisuushelmiäkin. Liekö tuota Harman -kuvamatskua enemmänkin kuin tuo yksi biisi..? Mukava olisi nähdä lisääkin.
 
I ain't nothin' but a player
hönttämäki fäts
09.01.2007 08:22:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Harmanin pari keikkaa on videolla n. tunnin pitusia molemmat, oon käyny kattomassa nuo Iissä asuvalla Hollywood Fats specialistilla, on saanu nauhat joltain Harmanin bändin roudarilta. Sitten löytyy Smokey Wilsonin puolen tunnin pitunen nauhotus, siinä Fats on vaan komppaamassa, you tubessa on pyöriny joku biisi tuosta. Sitten on rankkaa rokkia Blastersin riveissä muutama nauha. Ja viimeisenä Hollywood Fats Bandin esiintyminen Montereyn Jazz Festivaalilla -82 tai -83, tästä ei ole muuta tietoa kuin jollain on tämmönen, tämän kuulin Fatsin bändikavereilta jotka eivät ole kuulemma itsekkään sitä nähneet.
 
blyysi
11.01.2007 21:24:52 (muokattu 11.01.2007 21:25:12)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Thanks fäts! Laittais nyt joku lisää tuota materiaalia tubeen, sillä tuskimpa mitään virallista DVD -juttua noista lähdetään koskaan kustantamaan..
 
I ain't nothin' but a player
apenaattori
11.01.2007 21:43:35 (muokattu 11.01.2007 21:43:56)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.youtube.com/watch?v=rAiflh4LWK4
 
Ou jee! Loistavaa menoa! Miksikäs tuollaista musiikkityyliä sanotaan, kun siinä tuntuu olevan vähän sekaisin jazzia, bluesia ja rock 'n' rollia? Esimerkiksi Brian Setzerillä oli hieman tuollaista menoa sillä Tokion keikalla (joka tuli uudenvuodenpäivänä telkkarista). Ja jotain tämän tyylisuunnan artisteja ja levyjä jos osaisitte kertoa, eli millä päästään alkuun. Haluaisin nimittäin oppia juuri tuollaista jazz-vaikutteista svengaavaa soittoa.
 
http://img439.imageshack.us/img439/1020/vrjohtoptsqi7.jpg
blyysi
11.01.2007 23:48:57
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No ehkäpä jump blues tai west coast blues olisivat joitain määritelmiä tuolle kamalle..
 
Tsekkaa Hollywood Fats Bandin "Rock This House". Little Charlie & The Night Cats on kans hyvä ja levyjä löytyy aika helposti kohtalaisista kaupoista ja kirjastoista. Duke Robillardilta vaikkapa "Duke's Blues" -levy. Yks murhaava tuon stailin kitaristi on Rick Holmstrom. Sitten esim. sellainen saksalainen bändi kun B.B. & The Blues Shacks, niiden kitaristi Andreas Arlt on todella kova tuolla jump -osastolla. Siinä joitakin.
 
Kuuntele myös esim. T-Bone Walkeria ja Charlie Christiania niin pääset tuon kaman juurille. Tuon "svengaavuuden" treeni on mielestäni parasta aloittaa jotain Benny Goodmanin bändi (sisältäen Charlie Christianin) riffejä tapailemalla. Howlin' Wolfin Sun -levytykset rokkaa myös.
 
I ain't nothin' but a player
The Player Of Key Notes
15.01.2007 15:57:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hollywood Fats Bandin jäljelle jääneet kaverit soittavat nykyään nimellä Hollywood Blue Flames ja heiltä on nyt ulkona 'Road to Rio' jossa on yksi levy uutta Blues Flames-studiokamaa ja toinen levy vanhoja Fats-äänityksiä.
 
harpist
08.06.2008 02:39:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hieno Hollywood Fats Tribute - kannattaa uhrata 8:11 ajasta ja katsella hienoa kuvakollaasia Fatsin pitkäaikaiselta ystävältä Big Al Blakelta.
 
http://www.youtube.com/watch?v=7ivX5ECliEU&feature=related
 
" Soittaa tunteella - tarvittaessa vähemmän " ....... soittotaitoa sekin.
hönttämäki fäts
08.06.2008 10:26:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Al Blakella oli tuo valokuva nippu mukana notoddenissa norjassa hollywood fats sessiossa vuonna -98. Keskellä päivää oli Al Blaken tribute Fats sessio Gene Taylorin kanssa.
Tuossapa kompissa fats Albert Kingin kanssa.
 
http://youtube.com/watch?v=sjIYZP37sr4
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti