Muusikoiden.net
20.02.2019
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Näyttökerrat Youtubeen
1
Taavi Kemppainen
25.04.2018 12:52:02 (muokattu 28.04.2018 18:41:58)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitenhän sais Youtubeen
Piano covereille hyvin näyttökertoja?
Olisko joillain ideoita?
 
www.youtube.com/c/taavikemppainen
 
Kyl se on helppoo hommaa ku sen osaa...
Welho-77
25.04.2018 13:00:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taavi Kemppainen: Mitenhän sais Youtubeen
Piano covereille hyvin näyttökertoja?
Olisko joillain ideoita?

 
Katselee paljon niitä videoita.
 
Long live the King of Mercy. Leukoja vedetty tänä vuonna: 0 kpl
Taavi Kemppainen
25.04.2018 13:14:03
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Welho-77: Katselee paljon niitä videoita.
 
Mutta miksi katselisin omia videoitani?
 
Kyl se on helppoo hommaa ku sen osaa...
Welho-77
25.04.2018 13:20:56 (muokattu 25.04.2018 13:23:20)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taavi Kemppainen: Mutta miksi katselisin omia videoitani?
 
Miksi niitä joku muu katselisi, jos ei itsekkään pysty?
 
E. Siis hyviä videoita katsellaan paljon.
Ja olisi ollut hyvä laittaa tähän topsukkaan linkki, niin olisi niitä ihmiset klikkailleet.
 
Long live the King of Mercy. Leukoja vedetty tänä vuonna: 0 kpl
markus16
25.04.2018 13:37:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Varsinkin rumpu- ja tilukitaravideot tuntuu keräävän paljon klikkejä ja kommentteja jos videolla esiintyvä soittaja on nuori nätti nainen ja pukeutunut oikean tyylisesti.
 
Jos jotain ei voi kapitalistilta oppia, niin ei mitään. -Skywriter
Wradlin
25.04.2018 15:16:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rahalla niitä saa, kun tietää etsiä ja moraali antaa sen anteeksi.
 
"Wradlin knows everything about biting balls off from reindeers. He is also very good friend of Santa Claus, famous finnish character Joulupukki." -Kailis
morfin_mafer
27.04.2018 19:26:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Wradlin: Rahalla niitä saa, kun tietää etsiä ja moraali antaa sen anteeksi.
 
Juu.. mutta Googlen/Youtuben sääntöjen mukaan ei sitten saa ostaa katselukertoja 3. osapuoleta, jotka pistävät vain botit asialle, koska silloin menee mainostajien rahaa hukkaan jos videossa on mainoksia. Eli katselukerrat pitää ostaa itse Googlelta Google Adwords -palvelusta. AdWords ei maksa paljon ja kyllä jollain 200 € saa ainaskin 10k näyttökertaa. Se taas on eriasia kannattaako katselukerroista maksaa, koska Coverit eivät tuo ainakaan mitään rahaa takaisin jos niitä ei ole julkaistu mm. DistroKidin kautta, jonka tiimoilta saa lisenssit Coverihin.
 
Kalmo
28.04.2018 11:13:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taavi Kemppainen: Mitenhän sais Youtubeen
Piano covereille hyvin näyttökertoja?
Olisko joillain ideoita?

 
Juokseminen nakuna pitkin moottoritietä itseään viillellen voisi olla yksi hyvä keino. Sitten sanoisi lehdistölle, että tämä liittyy ko. musiikkiin, jota muuten siis voi kuulla osoitteessa youtube.... :o)
 
Vakavasti...enpä todellakaan tiedä. Tuntematta lainkaan tuotoksiasi, ensimmäinen mieleen tuleva kysymys on: Miksi esim. minä hakeutuisin kuuntelemaan pianocovereita Youtubesta? Mikä on näiden nimenomaisten äänitteiden koukku 50 000 muuhun vastaavaan verrattuna? Mainoskielellä: "mikä olisi tämän tuotteen myyntiväittämä?"
 
Ja kuten joku mainitsikin, et laittanut linkkiä mukaan, jotta mahd. vastaajat voisivat tehdä johtopäätöksiä. Emme edes tiedä, onko kyse korealaisesta popista vai heavystä.
Mitäs markkinointia se on :o)
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300, XP, SONAR 8.5 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
tomaattiorava
28.04.2018 21:18:59 (muokattu 28.04.2018 21:23:49)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kunnollinen prodcution value, eli kunnon kuvaa asiallisissa puitteissa. Paskan kännykän kakkoskameralla kuvattua 240p 8fps-kuvaa makkarista missä lojuu likaisia sukkia ja kalsareita ei kato kukaan. Sama päteen ääneen, kunnolla taltioitu kirkas, rapsakka saundi. Ja pelaat omilla vahvuuksilla. jos sulla on vitun ruma naama, niin kuvaat vaan koskettimia ja sormia. Tai jos itseluottamusta, pelisilmää ja karismaa piisaa niin käännät ruman naamas vahvuudeksi.
Nuo tuubin eniten seuratut kitaraheebot ei ole mitenkään niitä lahjakkaimpia. Jonkunlainen mediapersoona, myyvä tuote on itsestään tehtävä. Sekä miettiä mitä kohderyhmää hakee. Lippispäiset, semitaitavat finninaamaiset tilupetterit vetoaa nuorisoon ja nuorisohan tätä formaattia pitkälti hallitsee. Pitkälle viety tyylitajuinen jazzpianottelu luultavasti vetoaa kypsempään väkeen. Ehkä pitää vaan kehittää omaa pelisilmää ja ite tehdä tutkimustyötä. Mitä yhteistä on eniten klikkejä saavilla, missä ois itellä petrattavaa tai missä ois ite jopa parempi.
 
Arkka
29.04.2018 00:11:41 (muokattu 29.04.2018 00:19:17)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oon aika vitun tuimissa+ mut ei tähän voi jättää rölöilemättä koska.
 
Vittuun. Näyttökerrat. Jos oikeesti haluat olla cool, niin haluat tehdä asioita hyvin ja sitä tuntuu edistävän asioiden tekeminen hyvin.
 
Jos näyttökerrat on väkisin se juttu, niin sit vaan vetoamaan johonkin helposti määriteltävissä olevaan ryhmään ja tekemään niille sellasia videoita, jotta voivat nyökytellä päitään, painaa tykkäystä ja _jakaa siinä luulossa, että vaikuttavat fiksuilta_ (koska pohjimmiltaan kaikki haluaa jaettavaa sisältöä, jota jaettaessa vaikuttaa fiksulta - tää on tärkee).
 
Jäsen tomaattiorava hyvin tuossa jo käsitteli aihetta kuinka suosituimpien YT-kitaristien menestys perustuu osaamiseen tehdä Youtube-videoita, eli videoiden aihe on sikäli sekundaarinen.
 
1) Tee hyvin asia A (esim. piano-coverit jne.)
2) Etsi Internetistä yleisö, jota kiinnostaa asia A (tää on yllättävän tärkee)
3) ???
4) Profit
 
tai
1) Tee hyvin asia B (esim. kertominen ihmissuhdeongelmista ja Youtube-pianistien ongelmista, gimmick-videot ja muiden teoksilla ratsastus jne.)
2) Etsi Internetistä yleisö, jota kiinnostaa asia B (tää on yllättävän tärkee.. vai merkittävä)
3) Profit.
4) ???
 
morfin_mafer
29.04.2018 10:26:18 (muokattu 29.04.2018 10:39:30)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Youtube-kanavelle voi saada paljonkin katselijoita tekemällä hyviä review-videoita maailman suosituimmista musiikkilaitteista. Itse olen saanut n. 5000 katselukertaa per video kuvaamalla review-videoita Thomannilta ostetuista laser-laitteista ilman, että mainonnasta on tarvinnut maksaa penniäkään ja videon taustalle voin laittaa halutessani omaa musiikkiani joka muuten ei kiinnostaisi ketään niin paljon tai vaikka kinnostaisi niin omille musavideoilleni en saisi katselijoita koska olen täys noname.
 
Eli tässä yksinkertainen esimerkki: https://www.youtube.com/watch?v=b_s28XiKAKw ; tuolla videolla on siis melkein jo 5000 katslukertaa ja ihan siksi, että se on nimetty yhden Thomannin suosituimman laserin nimen mukaan, eikä muuta.
 
Ja sellaisen Thomanin laserin nyt saa 50 € + toimituskulut halvimmillaan. Ihmiset haluavat siis nähdä sen miten ne toimivat mm. savukoneen kanssa ja reakoivat taustalla soivaan musiikkiin, jne. Koska kaikki lasereita harrastavat nyt haluaa nähdä laserista mahdollisimman paljon erilaisia review-videoita ennen kuin ostavat sen.
 
Sama koskee myös Tutoriaaleja. Esim. teet videon otsikolla Yamaha AG03 -tutoriaal ja pistät pienocoverisi kuulumaan siihen taustalle. Mutta tutorial pitää sitten olla hyvin tehty ettei sinne sitten tule pettyneiden katselijoiden kommetteja.
 
Antti1
29.04.2018 11:32:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kanavan oikeaoppinen rakentaminen, grafiikat, linkitykset, sisällön otsikointi, soittolistat aiheittain, tekstitykset, kuvaustekstit, kuvauksien linkitykset, tagit ja sitä rataa. Ihmiset seuraavat lähinnä persoonaa, sisältökin on pitkässä juoksussa hitusen toisarvoista, kunhan se kohtaa katsojien kiinnostuksen aiheiden kanssa edes etäisesti. Lopuksi vielä maksettu mainonta, joka on em. asiat tekemällä paljon edullisempaa.
tomaattiorava
29.04.2018 14:51:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nuiden review ja tutorial-videoiden lisäksi mua hämmentää eniten nää reaction-videot.
Joku pallisnaama kuvaa ihteään kun kattoo jotain videoo/kuuntelee biisii ja hittejä tulee 10.000/tunti....
 
Decadetroll
30.04.2018 19:10:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tomaattiorava: Nuiden review ja tutorial-videoiden lisäksi mua hämmentää eniten nää reaction-videot.
Joku pallisnaama kuvaa ihteään kun kattoo jotain videoo/kuuntelee biisii ja hittejä tulee 10.000/tunti....

 
Suurin osa näistä reagointijutuista on hirveää pasketta, mutta löytyypä niitä oikeasti hyviäkin. Vaikkapa sellainen kuin Lost in Vegas tekee oikeasti hyviä reagointivideoita. Eivät vain tuijota videota kuola valuen suupielestä, vaan pysäyttelevät niitä videoita, kertovat omia ajatuksiaan niistä ja analysoivat lyriikoita ja soittoa yms.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat. Master of Teräskäsi 2016
Scrobble
02.05.2018 21:10:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lost in Vegas on hyvä kun ovat lähteneet tutustumaan pääosin itsellensä aiemmin tuntemattomaan genreen. Reaction-videoiden suola taitaa olla monille siinä, että pääsee näkemään, kun joku toinen kokee itselleen rakkaan biisin ensi kertaa ja ehkä saa itsellensä sitä samaa fiilistä palautettua, joka oli silloin kun biisi oikeasti "iski".
 
Muovinen
24.05.2018 13:08:59
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Scrobble: Lost in Vegas on hyvä kun ovat lähteneet tutustumaan pääosin itsellensä aiemmin tuntemattomaan genreen. Reaction-videoiden suola taitaa olla monille siinä, että pääsee näkemään, kun joku toinen kokee itselleen rakkaan biisin ensi kertaa ja ehkä saa itsellensä sitä samaa fiilistä palautettua, joka oli silloin kun biisi oikeasti "iski".
 
Tässä ollaan asian ytimessä.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti