Muusikoiden.net
25.04.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Soitinesittelytapahtumat kivijalkaliikkeissä.
1
Eläkeläissoittaja
08.10.2016 13:15:33 (muokattu 08.10.2016 13:17:49)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Paikallinen kivijalkamusaliike järjesti oman pienimuotoisen soitiesittelytapahtuman perjantaina, jossa toki vierailin. Kiitos siitä yrittäjälle, jonka palveluja olenkin käyttänyt aina niitä tarvitessani!
Tapahtumassa sinänsä ei ollut mitään vikaa pienissä tiloissa, vaikka pääosin kokeilevat "soitivingutukset" olivatkin kitaraluonteisia ja jopa kakofonisia kauaa kestää. Kaunis nainen esim. akustisten kitaroiden takana oli jotenkin poissaolevanoloinen. Kukaan paikallaolijoista kiinnostuneista eivät ainakaan silloin, kun tapahtumassa vierailin, uskaltanut vaihtaa sanaakaan kanssaan. Kitaristi jos olisin, niin asiaa tehden tämän pitkäsäärisen, ja kauniin naisen kanssa olisin keskustellut ko. soittimista.
Puhalliesittelyt olivat kokonaan poissa, kuten myös mm. digiharmonikat. Ymmärsin toki tuon ja toivonkin, että eri maahantuojat profiloisivat soitin -sekä muun tuotevalikoimansa soitinkohtaisiksi esitelytilasuuksiksi, jos se on mahdollista. Paikallisen musaliikkeen eduksi voin vielä mainita, että esittlytilasta pääsi helposti varsinaisen myymälän puolelle muita soittimia katsomaan sekä testaamaan ja valikoina oli hyvin laaja. Sitä toivomaani digikurttua (Roland) ei kuitenkaan hyllyssä ollut. Tein kuitenkin liikkeessä alustavan tilauksen MIDI-koskettimistosta harmonikkanäppäimin.
Kiitos Savonlinnan Soitinkulma!
 
Lippu korkealla, rinta rottingilla sekä tanko liukkaana vain kohti uusia nöyryytyksiä musiikintekosarallani mennään. Musanäytteitäni löytyy netistä, jos osaa vain niitä hakea. ;-)
Prophet
08.10.2016 18:58:19 (muokattu 08.10.2016 18:58:44)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Parhaiten on jäänyt mieleen joskus 1980-luvulta Hohnerin sähköurkuesittely. Hintaa tuolla kalleimmalla D-98 mallilla tais olla useampi kymppitonni. Kai tuotakin Suomessa joku osti.
 
https://d-ale.ppstatic.pl/kadry/g2/o/79/b2/77/26844188_5634_d.jpeg
 
Kefiiri
10.10.2016 07:36:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eläkeläissoittaja: Kitaristi jos olisin, niin asiaa tehden tämän pitkäsäärisen, ja kauniin naisen kanssa olisin keskustellut ko. soittimista.
 
Olisit ponkaissut neidin pakeille ja sanonut, että ajattelin tässä eläkepäivien ratoksi aloittaa uuden harrastuksen :)
 
En ole musiikin asiantuntija.
Eläkeläissoittaja
10.10.2016 08:39:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kefiiri: Olisit ponkaissut neidin pakeille ja sanonut, että ajattelin tässä eläkepäivien ratoksi aloittaa uuden harrastuksen :)
 
Enpäs älynnyt tuota tehdä. :)
 
Lippu korkealla, rinta rottingilla sekä tanko liukkaana vain kohti uusia nöyryytyksiä musiikintekosarallani mennään. Musanäytteitäni löytyy netistä, jos osaa vain niitä hakea. ;-)
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti