Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Haetaan taustamusaa videoon.
1
S.Penttinen
11.07.2015 21:51:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terveppä vaan kaikille. Olisikohan tämä oikea foorumi kysellä tälläistä..
 
Olemme tehneet porukalla harrastuspohjalta viihteellistä dokumenttisarjaa saaristosta ja mereltä, sekä laivassa asumisesta Suomessa. Haluisimme ottaa taustalle musiikiksi täysin teosto/tekijänoikeusvapaata musaa.
 
Olemme tarjonneet ohjelmaa joillekin tv-kanavillekin, mutta emme ole saaneet vielä vastausta. Youtubessa olemme julkaisseet pari mallijaksoa, joissa on freeplaystä ladattua musaa. Joskin youtube herjaa kaupallisessa tarkoituksesa tekijänoikeuksista, vaikka kyseessä on freeplay, eli freeplayn musaa emme voi käyttää. Teosto taas vaatii korvauksen etukäteen käsittääkseni, ja emme vielä tiedä, tuottaako ohjelmamme yhtään. Joten ei ole haluja maksaa turhasta.
 
Lähinnä näillä tuotoksillamme koitamme saada hieman nostetta ja duunia. mm kuvaaja /editoija on työtön, ja kaikki tämä tehdään talkoilla. Mutta jos ohjelmamme menee kaupaksi jollekin tv:lle, tai sitten saadaan youtubetuloja, niin toki halutaan maksaa myös artisteille jotain, mielellään suoraan.
 
Ajatus on myös tekstittää ohjelmat englanniksi, jolloin katsojamäärät kasvaisi huomattavasti, ja video/biisit saa suurempaa julkisuutta. Jaksojen loppuun luonnollisestikin laitettaisi biisien nimet ja tekijät.
 
Tuolla voi käydä tsekkailee, minkälaista kamaa meiltä tulee ulos, ja minkälaista musaa taustalle pitäisi suunnilleen olla. Noissa kahdessa jaksossa olevat musatkin pitää vaihtaa vielä. https://www.youtube.com/channel/UCJt50CSS-8RqifyFl4Tfipg
 
Kimmo72
12.07.2015 00:57:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En osaa auttaa musahommissa, mutta mielenkiintoinen ja hyvä dokkari oli. Wanhan merikarhun mieltä lämmitti :)
 
Tunne ja improvisaatio korvaa tekniikan.
"She said I dont like Dream Theater that much, but I had a pen, and some paper, so what the fuck..." -Kevin Moore
S.Penttinen
12.07.2015 15:50:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitti. :)
 
nisumaka
13.07.2015 08:27:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyselepä wanted palstalta. Se, joka säveltää ja sovittaa musiikin, omistaa niihin oikeudet (instrumentaalibiisit siis). Sanoittajalla on tietty myös omat oikeudet. Oikeudet voi luovuttaa veloituksetta. Näin esimerkiksi tehdään usein oppilastöissä. Itse olen joskus säveltänyt ja sovittanut musikaaleja ja antanut tekijänoikeudet veloituksetta. Tämä siksi, että sain sitten soitto- ja kapelimestarikeikan kyseiseen esitykseen.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti