Muusikoiden.net
26.04.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Miksaajan moraali
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Muusakko
03.10.2014 00:52:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kirjoitan tämän koska KUKAAN artisti, jota mainostetaan jossain tapahtumassa maksavan yleisön saamiseksi, ei ansaitse kohtelua, jota olin todistamassa.
Olin kutsuvieraana Viking Linen kutsuristeilyllä vieraana, istuin Gracen ison stagen katsomossa / ravintolassa seuranani Viking Linen eräs päällikkö, risteilyn päätöksen päätähtenä oli Kake Randelin, Kake aloitti settinsä ja soundi oli bändillä ihan suht hyvä, mutta Kaken laulu miksattu sutuksi ja alle bändin volyymin, kuuntelimme jonkun aikaa ja ympärillä pöydissä alkoi kuulua kommentteja että " Ei Kakella ole enää ääntä " , Alkoi jurppimaan, koska itse yli 30 vuotta musabisneksessä touhanneena tiesin mistä kiikastaa, kävin kuuntelemassa eri puolella ja sama paska laulusoundi joka puolella, menin miksaajan koppiin ystävällisesti ja asiallisesti kertomaan palautetta, että : " Kaken laulu on tumppu ja hukkuu bändin alle ja että yleisö ihmettelee sitä ", miksaaja istuu kolmen ylimääräisen kanssa kopissa, joista yksi mirri kyhnää miksaajan kyljessä, miksaaja tokaisee : " Täss on pöytä, tuu itte miksaamaan ! " ja vielä melkoisen ylimielisesti.
Lähdin fiksusti ja pahoitellen pois.
Joko tällä miksaajalla ei ole " Korvia " miksata, tai ei omaa moraalia työtänsä kohtaan ( jälkimmäistä veikkaan vahvasti ).
Pöytään palattuani kerroin Viking Linen päällikölle mitä tapahtui, tämä teki asiasta välittömästi raportin komentojärjestelmään.
Miksaaja saa palautteen varmasti, koska on Viking Linen palkkaama, hyvä näin.
Vahinko kuitenkin oli jo ehtinyt tapahtua, sen vaistosi yleisöstä.
En halua yleistää tätä miksaajista, matkan varrella on joskus törmätty tällaisiin ylimielisiin tapauksiin, mutta onneksi harvemmin.
 
Keep on Rockin' !
 
reaper666
03.10.2014 07:57:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kerran ärsytti ihan saatanasti ku olimme vanhan bändin kanssa keikalla eräässä paikassa ja meillä oli lämppäribändi ketkä lainasi osaa meidän kamoista.
oltiin etukäteen sovittu että ottavat johdot irti soittimistaan ja pistävät johonkin roikkumaan yms.ettäsujuu sutjakkaasti kaikki.
No kun päästiin lavalle niin piuhat oli osasta vahvistimiakin irti ja myös synan johto(vaikka tällä bändillä ei synistiä edes ollut, että ei siihen olisi tarvinnut edes koskea) ja pienen intronauhan jälkeen piti alkaa soitto niin ei kuulunutkaan mitään. Hävetti ihan saatanasti. No, ei siinä mitään silleen kyllähän sitä nyt kaikennäköistä kommellusta aina sattuu ja miksaajakin oli ammattimies mutta keikan jälkeen kirjoitti blogiinsa, että olipas ammattitaidoton bändi ja kaikkea kun ei ollut kamat kunnossa kun soiton piti alkaa. Ja nimeltä oikeen bändin mainitsi ja kaikkea. Vitutti kyllä. Oli kyllä muuten musiikillisesti ihan fiasko se ilta.
Samassa paikassa toisenkin kerran soittaneena eri miksaajan kanssa meni paljon paremmin. Huomasin, että se ensin mainittu miksaaja oli just silleen liian itsevarma ammattimies ja se toisella kertaa ollut oli sellainen todella reipas kaveri kuka oli normi töissä mutta viikonloppuna miksaili. Siitäkin keikasta varmaan kuutisen vuotta mutta muistelen lämmöllä häntä.
 
Bonham
03.10.2014 07:57:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuten kaikissa duuneissa, on hyviä työtekijöitä ja niitä vähemmän hyviä. On hyviä päiviä ja on huonoja päiviä... Shit happens.
 
Opinions are like assholes, everybody's got one. (Harry Callahan)
santakasa
03.10.2014 12:56:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

omalta kohdaltani noin yleensä miksaajista jäänyt positiivinen kuva. kerran kuitenkin eräässä konkkaan menneessä keikkamestassa miksaajastä jäi aika epäammattimainen fiilis. tsekattiin eka soundit per soitin ja soitettiin koekappaletta ja piti keskeytää, koska soundeja piti parannella. nooh tarkotus oli jatkaa vielä koekappaletta ja just ennen ku tuli mun skebasoolo niin miksaaja keskeyttää, että tää on nyt hyvä että seuraava bändi lavalle. yritin selittää soolon tulleen juuri parin tahdin pääs ja voisinko tsekata, onko soolo liian pienellä tai liian suurella volyymillä niin vastas vaan:"soita treenissoundeilla. kai sä nyt tiiät miltä ne kuulostaa?"
 
kai treeniksen akustiikka pätee jokasessa mestassa... :)
 
in särö we trust
Vessajono
03.10.2014 13:11:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

santakasa: yritin selittää soolon tulleen juuri parin tahdin pääs ja voisinko tsekata, onko soolo liian pienellä tai liian suurella volyymillä niin vastas vaan:"soita treenissoundeilla. kai sä nyt tiiät miltä ne kuulostaa?"
 
kai treeniksen akustiikka pätee jokasessa mestassa... :)

 
Ei suinkaan, mutta kyllä kai bändillä pitäis itsellään olla joku käsitys siitä mikä niiden lavavola on.
 
Leuka rintaan ja paskat housuissa kohti uusia pettymyksiä.
aivokuolio
03.10.2014 13:37:38 (muokattu 03.10.2014 13:38:40)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eräässä nimeltämainitsemattomassa tamperelaisessa keikkapaikassa oli vielä muutamia vuosia sitten talon puolesta miksaaja joka teki kyllä kaikkensa että kaukaa matskustanutta bändiä vitutti mahdollisimman paljon illan aikana. Lavasoundi oli sinänsä ok, mutta mitään pienintäkään toivetta et voinut esittää ilman näsäviisasta ja sarkastista vastausta. Ilmeisesti äijä oli kierrellyt jonkin isomman kokoluokan bändin vakiomiksaajana sillä suhtautuminen jokaiseen tällä keikkapaikalla soittaneeseen bändiin oli mun kokemuksen mukaan just sellasta ylimielistä mulkuttelua mihin ei ikinä toivos törmäävänsä. Kun paikalle tultiin pikkujätkänä eka kertaa, äijälle ei tietenkään tohtinut kokemattomuuttaan sanoa mitään vastaan ja sitä vaan ajatteli että no tämmösiä nämä miksaajat vissiin sitten on. Kun kitaraa pyysi esim. monitoriin, vastaus saattoi olla jotain "käänny niillä jaloillasi 180 astetta, ota metrin askel kohti vahvistinta ja väännä potikkaa minkä kohdalla lukee volume"-vittuilua. Paperilla se saattaa naurattaa mutta kun oot istunu koko saatanan päivän ahtaassa autossa kamat sylissä niin ihan ekana ei jaksa kuunnella tollasta lässytystä.
 
Viimeiseksi kohtaamiseksi jäi sitten en-muista-monesko keikka samassa paikassa kun bändimme muutenkin tulisieluinen rumpali kyrvähti kesken tutuissa merkeissä menneen soundcheckin hommaan täysin ja antoi palaa rumpusetin takaa kunnon palautteen miksaajalle. Palaute koski muistaakseni työtapaa, ulosantia, asennetta ja tämmösiä. Tämän jälkeen miksaaja kyllä väänteli namiskat kiltisti paikoilleen ja kommunikoi, itselleen harvinaiseen tapaan, kuin ihminen. Seuraavan kerran kun saavuttiin taas keikalle niin ukko oli jo saanut keikkapaikalta fudut. Niin paljon närkästystä mies oli kerännyt muiltakin bändeiltä.
 
Soundien puolesta kundi oli kyllä siis ajan tasalla mutta kaikki muu olikin sitten pielessä. Ei näissä hommissa paljoa häviä sillä että oot reilu ja reipas yhteistyökumppaneita kohtaan. Nimet ja naamat jää kyllä muistiin tän kokosessa maassa kun kerran meet mulkkuilemaan ilman mitään syytä.
MJ
03.10.2014 16:58:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tää on vissiin ainoa ammatti, missä kuka vaan voi tulla sua neuvoon kuinka näitä hommia tehdään. Ihmiset tuolla laivalla tekevät saatanan pitkiä työpäiviä, parhaimillaan yli 15 tuntia päivässä ja monta tuntia putkeen ilman taukoja. Itse olisin vastannut sulle ihan samanlailla. Mistä ihmeestä se miksaaja voi tietää kuka sinä olet tai kuinka kauan olet tehnyt näitä hommia. Tule joskus istumaan sinne koppiin ja kuuntelemaan mitä ihmiset tulevat sinne välillä sanomaan. Minusta tuo miksaajan kommentti ei ole mitenkään loukkaavaa tai ylimielistä. SINÄ olet ylimielinen kun tulet ammattilaisia neuvomaan, ilman että esittelet itsesi. Soittajatki voi välillä miettiä. Kusipäitä mahtuu joka ammattiin. Katsokaa peiliin. Oikeesti. KAIKKI. :D Ja siis mulla ei oo mitään hajua miltä se on siellä laivalla kuulostanu tai whatever. Kirjoitin tän puhtaasti hetken vitutuksesta sun tekstiä kohtaan. Mikä sen pointti on? Miksaajat on kusipäitä? Mäki voin tulla itkeen tänne, että kaikki rumpalit on kusipäitä ku viime viikonloppuna joku rumpali oli hiilenä kun en osannut lueka hänen ajatuksiaan. Ok. Sori meikä lopettaa.
 
sellisti
03.10.2014 22:34:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MJ: Tää on vissiin ainoa ammatti, missä kuka vaan voi tulla sua neuvoon kuinka näitä hommia tehdään... ... ... Kirjoitin tän puhtaasti hetken vitutuksesta sun tekstiä kohtaan. Mikä sen pointti on? Miksaajat on kusipäitä?
 
Aloittajahan mainitsi tuolla kyllä ettei halua yleistää.
 
En epäile etteikö tilanne laivalla olisi ollut juuri sellainen kuin hän kertoi, mutta itsekin tuossa aikaisemmin mietin vähän samaa, että kyllähän miksaajat keskimäärin saavat kuulla varmaan yhtä sun toista neuvoa ennen keikkaa, sen aikana ja vielä jälkeenkin. Ei se ole ihme jos siinä on vähän hermo kireellä niitäkin kohtaan joiden neuvot voisivat olla hyviäkin, niitä kun ei sieltä joukosta automaattisesti tunnista. Ja kun jokaisella on kuitenkin omat mieltymyksensä soundien suhteen niin on se vähän mahdotonta kaikkia miellyttää vaikka siihen lähtisikin. Eikä ne neuvojat toisaalta voi tietää, onko bändi nimenomaan halunnut jonkun tietyn soundiratkaisun sellaiseksi kuin se on, vaikkei se juuri sitä kuulijaa satu miellyttämään. Ei kai sillä miksaajalla mitään ylivaltaa siinä tilanteessa ole. Toki on sitten näitä entisiä isojen starojen miksaajia, joiden pitää omaa erinomaisuuttaan ja korvaamattomuuttaan korostaa, vaikka sitten bändin kustannuksella. Tosin löytyy sitä ihmistyyppiä sieltä muusikoidenkin puolelta.
 
Vaikkei näitä nyt ollut tähän ketjuun tarkoitus kerätä, niin tuli edelliseen liittyen hauska episodi mieleen omalta bilebändiajalta, kun tehtiin erään ulkoilmakeikan soundcheckiä. Oli kokenut miksaaja pöytänsä takana ja homma ihan hyvässä vaiheessa, kun luoksemme marssi keski-ikäinen mieshenkilö ja ilmoitti, että rummuista pitää ottaa mikit pois, tulee ihan liian kovaa. Siis ulkoilmakeikka olisi pitänyt tehdä mikittämättömillä rummuilla. :D Lisäksi hän vaati että se rytmikone pitää kans ottaa pois päältä. Jäi mysteeriksi mitä tällä tarkoitettiin, mitään rytmikonetta ei ollut olemassakaan. Ilmeemme saattoivat olla hieman epäuskoisen huvittuneet, koska mies katsoi aiheelliseksi jatkaa vielä toteamalla olevansa Kirkan entinen rumpali joten hän kyllä tietää nämä asiat, ottakaa nyt vaan ne mikit pois rummuista. Heitimme äijälle hyvät illanjatkot ja otimme vähän etäisyyttä, minkä kaveri kai tajusi vihjeeksi ja poistui. Kunnes huomasimme parin minuutin päästä, että hän oli tuoppi kourassa jututtamassa miksaajaamme, joka oli edelleen työn touhussa. :) Näitä varmaan riittää.
 
Metsän laidas munat jäi vetoketjun väliin / Kyllä siinä joutsenemo katsoi hyvin pitkään. -M. A. Numminen
Vessajono
03.10.2014 23:27:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sellisti: Näitä varmaan riittää.
 
Voi kyllä. Viitti edes alottaa :D
 
Leuka rintaan ja paskat housuissa kohti uusia pettymyksiä.
Kailis
04.10.2014 05:23:23 (muokattu 04.10.2014 05:27:30)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MJ: Tää on vissiin ainoa ammatti, missä kuka vaan voi tulla sua neuvoon kuinka näitä hommia tehdään. Ihmiset tuolla laivalla tekevät saatanan pitkiä työpäiviä, parhaimillaan yli 15 tuntia päivässä ja monta tuntia putkeen ilman taukoja. Itse olisin vastannut sulle ihan samanlailla. Mistä ihmeestä se miksaaja voi tietää kuka sinä olet tai kuinka kauan olet tehnyt näitä hommia. Tule joskus istumaan sinne koppiin ja kuuntelemaan mitä ihmiset tulevat sinne välillä sanomaan. Minusta tuo miksaajan kommentti ei ole mitenkään loukkaavaa tai ylimielistä. SINÄ olet ylimielinen kun tulet ammattilaisia neuvomaan, ilman että esittelet itsesi. Soittajatki voi välillä miettiä. Kusipäitä mahtuu joka ammattiin. Katsokaa peiliin. Oikeesti. KAIKKI. :D Ja siis mulla ei oo mitään hajua miltä se on siellä laivalla kuulostanu tai whatever. Kirjoitin tän puhtaasti hetken vitutuksesta sun tekstiä kohtaan. Mikä sen pointti on? Miksaajat on kusipäitä? Mäki voin tulla itkeen tänne, että kaikki rumpalit on kusipäitä ku viime viikonloppuna joku rumpali oli hiilenä kun en osannut lueka hänen ajatuksiaan. Ok. Sori meikä lopettaa.
 
Haista vittu, bannien uhalla.
Pöytään palattuani kerroin Viking Linen päällikölle mitä tapahtui, tämä teki asiasta välittömästi raportin komentojärjestelmään.
Miksaaja saa palautteen varmasti, koska on Viking Linen palkkaama, hyvä näin.

Juuri näin. Suojatyöpaikoissakin neuvotellaan ennen potkujen antamista, mutta jos työn laatu ei vastaa toimenkuvaa voi mennä Kallion baareihin kertomaan mimmeille miten miksattiin Kakea ja hakea sossurahoilla lisää kaljaa.
 
TRAUM: mua vituttaa idiootit...tai siis ei muuten mutta kun niillä on äänioikeus siinä missä meikäläiselläkin.
lunatek
04.10.2014 07:13:46
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kailis: Suojatyöpaikoissakin...
 
Nyt on ihan pakko tarkistaa käsitteet, että hahmotan millä tasolla keskustelu kulkee. Viitataanko määritelmällä 'suojatyöpaikka' ns. vakavissaan punaisten laivojen AV-teknikoihin?
 
ganesha
04.10.2014 08:33:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mun kokemus on, että ns. rokkipaikoissa on yleensä todella ammattitaitoiset miksaajat, ja yleensä ne on vielä ihan hyviä tyyppejäkin (eiköhän niistäkin valtaosa soita itsekin jossain bändissä). mutta sitten jossain lihatiski/diskomestoissa, joissa bändejä käy harvemmin ja pääpaino on sillä levymusiikilla, niin näissä mestoissa miksaajat on sitten jotain pikkykylän isoja staroja, jotka ei välttämättä tiedä miksaamisesta hevon vittua, joku AV-kurssin käynyt sivari on puolessa tunnissa näyttänyt niille miten miksataan ja ne on hakeutuneet ao. duuniin vaan jotta saa leijua niille oman kylän pikkup...tytöille. :)
 
Edellisestä kohtaamisesta tällaisen Ison Miksaajagurun kanssa on jo onneksi vuosia, mut olin jo valmis lähtemään heti soundcheckin alussa himaan ja jättämään keikan väliin tällaisen persereiän asenneongelmien vuoksi (tekniset ongelmat/oma olematon osaamisen taso oli tietenkin bändin vika). Soitin kuitenkin keikan, mut ao. äänitarkkailija sitten joko vittumaisuuttaan tai osaamattomuuttaan oli mykistänyt meikäläisen monitorin koko keikan ajaksi, joten aika sokkona sai soitella - onneks biisit oli hyvin hanskassa ja meni läpi niinkin, että yritin seurailla rumpalia ja toisella korvalla laulajaa siitä lavametelistä.
 
ferodoz
04.10.2014 09:48:48
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voi voi. Voi voi voi voi. Ei hymiötä.
 
Just a face in the crowd.
Leikari
04.10.2014 10:32:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MJ: Tää on vissiin ainoa ammatti, missä kuka vaan voi tulla sua neuvoon kuinka näitä hommia tehdään. Ihmiset tuolla laivalla tekevät saatanan pitkiä työpäiviä, parhaimillaan yli 15 tuntia päivässä ja monta tuntia putkeen ilman taukoja. Itse olisin vastannut sulle ihan samanlailla.
...
. Ok. Sori meikä lopettaa.

 
Avaajan palaute miksaajalle oli:
 
...menin miksaajan koppiin ystävällisesti ja asiallisesti kertomaan palautetta, että : " Kaken laulu on tumppu ja hukkuu bändin alle ja että yleisö ihmettelee sitä ",
 
... eli sen tumpun laulun kuuli yleisökin kuten alussa kirjoitettiin.
 
Ei kyllä tunnut tällä miksaajallakaan olevan asenne kohdillaan vaan lapsellista "tee sitte itse" -kiukuttelua.
 
Jos egon kanssa on ongelmia, olisi kannattanut treenata kitaransoittoa enemmän ;-P
 
Kailis
04.10.2014 13:06:14 (muokattu 04.10.2014 13:18:42)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

lunatek: Nyt on ihan pakko tarkistaa käsitteet, että hahmotan millä tasolla keskustelu kulkee. Viitataanko määritelmällä 'suojatyöpaikka' ns. vakavissaan punaisten laivojen AV-teknikoihin?
 
Mikä tahansa työpaikka missä ammattitaidottomuuteen ja asiattomuuksiin ei puututa. Joskus suojatyö käsitteenä koskee vain yhtä henkilöä joka voi olla vaikka pomon poika. Sinä yleistit kysymyksesi ns. vakavissasi koskemaan AV-teknikoita, minä en ryhmänä heitä ole kritisoinut. Ja tiedän myös suojatyöpaikan virallisen merkityksen.
Käsittääkseni toi on homma jota tehdään suoraan yleisölle ja jos saa tuollaista ystävällistä palautetta isommalta ryhmältä luulisi siihen reagoivan. Äläkä nyt heitä että "jos sä kuuntelisit kaikkien wannabekännimuusikoiden neuvoja ni ei hommist tulis mitää". Tässä ei siitä ole kyse. Ja joo, olen tehnyt noitakin hommia, Tavastiaa myöten.
 
EDIT
 
Tsori tsori. Sähän tulit vain väliin kysymykselläsi. Eli kolme ensimmäistä lausetta riittänee ?
 
TRAUM: mua vituttaa idiootit...tai siis ei muuten mutta kun niillä on äänioikeus siinä missä meikäläiselläkin.
Klezberg
04.10.2014 13:42:54 (muokattu 04.10.2014 13:45:28)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minä en keikkaäänentoistosta mitään tiedä, mutta yhteen aikaan kun kävin tietyissä jameissa, lähinnä kuulijana, niin alkoivat käyttää kitaravahvistinta lauluun. Muuten touhu oli täysin akustista. No, sillähän sai kyllä volyymia mutta se oli semmoista middletuhjua. Monet soittajista tunsi mun ja päästivät säätämään sitä vahvistinta. Kunnes tuli se laulaja joka toi oman viiskasin mukanaan vaikka standissä taisi olla samanlainen jo ennestään. Katsoi pahasti kun koskin vahvistimeen ja väänsi middlet takaisin. Ajattelin että eipä ole sitten minun asiani, jos haluat sen noin.
 
(Yritin myös ehdottaa järjestäjille että niitä on lauluun sopivampia värkkejä. Ja siis paikalla ei ollut ketään huolehtimassa äänestä, vahvistimen asetukset oli ties mistä peräisin.)
 
Tulee soiteltua mitä milloinkin jotenkin sinne päin milloin milläkin soittimella.
eino mutku
04.10.2014 13:55:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos malttais pitää sellaisen viiden minuutin tutustumispalaverin, etsiä muutama yhdistävä asia tai moikkatuttu ja käydä päällimmäiset odotukset läpi puolin ja toisin, niin moni asia menis paremmin ja nopeammin. Sehän on vähän kuumottava tilanne kun molemmat osapuolet vetää sellaisen pro-naamarin päälle ja sit se epävarmuus ja yksinkertaiset kysymykset purkautuu sellasena vähintään passiivisagressiivisena kyräilynä ja korostettuna kiireen tunnun ylläpitämisenä. Ei aina onneksi.
 
Mitä opimme tästä? Emme yhtään mitään!
OPJ1974
04.10.2014 17:36:58
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bonham: Kuten kaikissa duuneissa, on hyviä työtekijöitä ja niitä vähemmän hyviä. On hyviä päiviä ja on huonoja päiviä... Shit happens.
 
Itse olen ollut onnekas, en ole koskaan törmännyt kusipäiseen miksaajaan. Toiset ovat toki olleet pätevämpiä kuin toiset. Kaikkein mukavimpia, reiluimpia ja avuliaimpia ovat kyllä olleet ne kaikkein eniten kilometrejä taakseen jättäneet.
 
Kyllähän tuo on kaksisuuntainen katu - ehdotettu esittely/rupattelutuokio ja säistä puhuminen ennen töiden tohinaa on oikein hyvä startti yhteistyölle (kun on toisilleen tuntemattomia henkilöitä). Jos vain ehtii, niin kaffekupin ääressä, ilman mitään soitinsäätöjä ja tohinoita.
 
Allekirjoittaneen vetämissä poppoissa on tullut tavaksi - aina kuin mahdollista - toimittaa toiveet/lavakartta kirjallisena miksaajalle etukäteen plus settilista, mihin on miksaajaa varten merkitty lead- ja taustalaulut, mitä kukin haluaa omasta monitoristaan kuuluvan ja mm. kuka soittaa kitarasoolot jne. Se on yleensä aika hyvä keskustelun pohja startissa.
 
Ai niin, ja harvemmin kusipäisiin muusikkoihinkaan tulee törmättyä, rumpaleista puhuttaessa en kertaakaan :)
 
En luonnollisestikaan mitenkään puolustele kusipäistä käytöstä, päin vastoin. Mato Valtosen sanoin: "Mulkkujen kanssa ei tehdä päivääkään töitä".
stnprkl
04.10.2014 17:50:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Intternetti näyttää taas voimansa, mahtavaa.
 
Kaikki on joukolla tuomitsemassa Gracen AV:n ylimieliseksi mulkuksi ja millä perustein.
 
Yhden kirjoituksen takia, jossa on selkeästi vain kirjoittajan oma näkemys. Ketään ei myöskään haittaa se että kyseinen nimimerkki on luotu 2.10.2014, kyseinen kirjoitus lähetetty nettiin 3.10.2014 klo:0.52 ja nimimerkin viimeinen kirjautuminen on 3.10.2014 klo:0.53
 
Eikö kellään muulla oo käyny mielessä että kirjoittaja olis saattanut olla jurrissa kun on käyny siellä kopissa pyörimässä ja näinollen saanu just tasan semmosen vastauksen kun on ansainnutkin. Tai sit toisaalta se AV voi ollakin ylimielinen mulkku, joka on sinne säälistä palkattu. Eiku.
 
Nii ja nyt niit hymiöitä :)
 
Internetissä kun on niin pirun helppo lähtee joukolla lynkkaamaan millon kukakin millon milläkin perustein. Tää ei meinaan oo ainoo foorumi, missä jengi vetää suorilta herneen nenään täysin yksipuolisten tekstien ansiosta.
 
Nii ja mä en ollu siellä AV-kopissa, edellisestä viikkaripestistä on itsellä kohta jo kuus vuotta kulunu. Muistaakseni.
Nii ja sit kiinnostas tietää mikä tää komentojärjestelmä on, ilmeisestikin joku uus juttu.
 
Viltsu audiokantaja
Antsa Lipsanen
04.10.2014 19:56:56
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terveisiä takahuoneesta. Outo keskustelusäie kaikin puolin. Jotain kummallistahan tuossa taitaa olla takana kaikin puolin ja jotenkin haiskahtaa siltä, että aloittaja paikkailee nyt omaa huonoa omatuntoaan ja hakee kannustusta. Vaistoni varoittelee myös siitä, että näinköhän asiaa on näin mukavassa hengessä käyty miksaajalla esittämässä. Mene ja tiedä.
 
Tähän asti plakkarissa on yli tuhat keikkaa ja tänä aikana on nähty useita äänimiehiä. Toki useimmiten matkassa on ollut oma äänimies, mutta ei kuitenkaan aina. Yhtäkään äänihenkilöä en ole vielä tavannut, joka välinpitämättömyyttään tai jopa tarkoituksella olisi halunnut hiekoittaa keikkaamme. Taitotaso on vaihdellut, mutta aina on yritetty. Joskus onnistunut paremmin ja joskus huonommin. Oma bändimme ei myöskään ole aina selvinnyt puhtain paperein, vaan VÄHINTÄÄNKIN kaikenmoista on meidänkin puoleltamme sattunut. Jos jonnekin olemme väärinkäsityksistä johtuen porttikiellon saaneetkin, on se harmillinen yksittäistapaus eikä toivottavasti anna pysyvää leimaa:)
 
Olen tavannut elämäni varrella vittumaisen taksikuskin, epäpätevän parturin ja ynseän lääkärin, mutta en silti yleistäisi kovin laajassa mittakaavassa ja epäilisi em. ammattikuntien moraalia. Myönnän olleeni joskus itsekin v-mäinen pelimanni ja se hävettää. En kuitenkaan (omasta mielestäni) ansaitse jykevää leimaa alati ikävänä ihmisenä.
 
Olisikohan siis niin, että pohdinnat yhden ammattikunnan moraalista ovat melko höttöistä "keskustelua" yksittäisistä esimerkeistä huolimatta? Kiitos ja anteeksi, nyt tarjoan omalle äänipaavollemme jallua ja lopetan tämän sekavan kerronnan tähän.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 6 7 8 9

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti