Muusikoiden.net
24.04.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ensimmäinen Suomalainen Elvis-kuvakirja
1
elvis1
08.12.2013 10:12:21
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kutsumme kaikki Elviksestä, hänen musiikistaan ja legendastaan kiinnostuneet mukaan rahoittamaan heinäkuussa 2014 julkaistavaa, leveysasteillamme ainutlaatuista Elvis-kuvakirjaa "Elvis - We'll Remember You / Muistamme sinut". Kirja tulee sisältämään runsaasti ennen näkemättömiä kuvia rock'n'rollin kuninkaasta. Kirjasta tekevät ainutkertaisen sen neljä eri kategoriaa, jotka valottavat supertähden elämää myös tähden taustalta, kulissien takaa.
http://mesenaatti.me/elvis-well-remember-you/
 
elvis1
08.12.2013 10:13:50
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuinka moni on nähnyt roudarin kokeilemassa Elviksen esiintymisasun viittaa, tai Elvistä lavalla poliisin virkalakki päässä? Elvikselle itselleen tärkeä fanikontaktiaspektikin on kirjassa näkyvässä roolissa, kuten myös kuvat Memphisin miehestä toiminnassa lavalla.
Kirjajulkaisun kuvat on ottanut Elviksen kiertueorganisaation valokuvaaja Ed Bonja. Hän toimi virallisena valokuvaajana ja kiertuemanagerina vuosina 1970-77, ja otti tuona aikana kaikkiaan noin 10.000 valokuvaa. Ed Bonjan kuvia käytettiin yleisesti kiertue-, Las Vegas- ja muissa promomateriaaleissa ja hänen kamerastaan on myös valtaosa Elviksen 70-luvun LP- ja single-julkaisujen kansista.
Kirjan teksti on sekä suomeksi että englanniksi, mikä tekee julkaisusta kansainvälisen. Itse kuvathan ylittävät kaikki kielimuurit ja puhuvat enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa.
Kirjajulkaisu liittyy samannimiseen valokuvanäyttelyyn, jossa on näyttävästi esillä useita kirjassa mukana olevia kuvia, mutta myös useita, joita kirjassa ei esiinny.
Osallistumalla Elvis Well Remember You -projektiin autat luomaan uniikin kirjan. Jokainen, pienempikin sijoitus on kirjan toteutumisen kannalta tärkeä. Ja mikä parasta: saat rahoillesi vastineen joka tapauksessa. Kuvakirjan etukäteen maksaville teos lähetetään postitse ennen virallista julkistamista. Ensipainoksen 500 ensimmäistä kirjaa nopeimmille ovat numeroituja ja Ed Bonjan signeeraamia!
 
elvis1
09.12.2013 09:20:45
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tänään se sitten alkaa: kuvakirjatilausten ja muiden mesenoitavien tuotteidemme loppurynnäkkö ja kiritysvaihe! Aikaa hoitaa oma tilaus kuntoon - ja kaverin myös - on 30 päivää, eli Elviksen synttäripäivään 8.1.2014 asti. Loppukirissä meillä on mahdollisuus näyttää, että fanijoukossa on joukkovoimaa. Sen olemme toki jo osoittaneet nytkin, mutta että varmistamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen ja sitä myötä loistavan kirjan ja valokuvanäyttelyn, niin pistämme luonnollisesti vielä ylimääräisen vaihteen silmään tästä päivästä alkaen.
 
Tänään alkaa Radio Nostalgiassa 50 mainosspottia käsittävä mainoskampanjamme, tämän viikon torstaina ilmestyy hanketta myös varsin näkyvästi tukeva The King -jäsenlehden joulunumero ja viikolla medialle lähtee uusin tiedotteemme asiasta. Tänään puolilta päivin julkistamme kauan odotetun kirjan kannen uusimman promovideomme yhteydessä. Paljon siis tapahtuu, mutta luukutamme asiaa ilomielin ja "rinta rottingilla". Toivottavasti myös te, kotimaiset tukijoukkomme, osallistutte kotimaisille tahoille jakamiseen ja tykkäämiseen. Ulkomaalaisille kohderyhmille tulemme tiedottamaan asiasta ensi vuoden puolella.
http://mesenaatti.me/elvis-well-remember-you/
 
Milkop
11.12.2013 12:51:11
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitenkäs yleisörahoitus ja Suomen verotus? Jotenkin muistelisin ettei verottaja näistä oikein pidä.
 
"Jos olet suuren hotellin aulassa ja kuulet 'Tonava Kaunoisen' soivan, häivy vähän helvetin äkkiä. Älä mieti. Juokse."
Yallup
12.12.2013 09:28:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Milkop: Mitenkäs yleisörahoitus ja Suomen verotus? Jotenkin muistelisin ettei verottaja näistä oikein pidä.
 
Liekö verottajalla tähän sanomista, koska tekijä itse huolehtii ja ilmoittaa saamansa tulot. Tällä samalla systeemillähän Atik Ismailkin tekaisi oman jalkapallokirjansa. Jos tekijä ei muista, niin verokarhu kyllä muistaa muistuttaa!
 
"Tosta se taitaa lähteä.."
zekeode
12.12.2013 12:48:55
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Milkop: Mitenkäs yleisörahoitus ja Suomen verotus? Jotenkin muistelisin ettei verottaja näistä oikein pidä.
 
Ei noissa pitäis mitään ongelmaa olla, jos rahaa vastaan jotain saa. Ongelmana oli yleisörahoitukset, jossa rahoittaja ei saa vastikkeeksi mitään. Tuskin verottajalla mitään ongelmaa näitä kohtaan on, kun vaan verot maksaa. :)
 
Muusikon elämä terveellisemmäksi: iHerb alennukset ja kokemuksia - Rouhee Blues - Spotifyn paras blueslista... ...tai aina
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti