Muusikoiden.net
23.04.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Aron Soitin nurin
1 2
Peepö
15.09.2012 09:28:37
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Nähdään kun tulee jälleen ajat jolloin soittimet haetaan kivijalan pikkuputiikeista. Kiitos kaikille asiakkaille menneistä vuosista."
 
Siis voi hevosen munat. Ensimmäisenä tässä kiukutti tietysti se kun olin muutaman kuukauden jahkailun jälkeen juuri tilaamassa liikkeestä Worldmaxin virveliä. Ja tarjolla olikin eioota. Mutta se on pikkujuttu verrattuna siihen kuinka paljon yleensäkin kävi sapettamaan kaikkien yksityisten pikkuputiikkien puolesta. Kun ei vaan kauppa kannata. Voi s..tana. On vähän katkeruutta havaittavissa tuosta kaupan ilmoituksesta, mutta ymmärrän täysin!
 
http://www.aronsoitin.fi/
 
Krice
15.09.2012 09:47:30
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Piepe: kuinka paljon yleensäkin kävi sapettamaan kaikkien yksityisten pikkuputiikkien puolesta.
 
Samanlaisia yrityksiä ne on kuin isommatkin, voittoa pitää tehdä. Jos internetin aikakauteen ei pysty sopeutumaan niin siinä voi käydä noin.
 
Peepö
15.09.2012 10:01:01
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näin se on, näin se on. Karu meininki. Mutta se on niin pirun ikävää kun suunta on tämä että tilataan kaikki kotiin asti eikä enää "käydä kivijaloissa" kotoisen tunkkaisissa pikku putiikeissa. Sama homma esim. kahvilat, leipomot, kirjakaupat. Kaikki tarvittava löytyy (halvemmalla) verkosta tai superhyperliikekeskuksista. Raha ratkaisee. Ja olen siihen syyllistynyt itsekin, sitä en kiellä! Onneksi on tällä hetkellä pitkä uuden musiikin ostoslista kerrytetty ihan vain paikallista levykauppaa varten. Olikin sopivasti suunnitelmissa marssia sinne ihan just tänään! Lappeenrannan Levy-Musiikki, olen tulossa pelastamaan teidät!
 
Dull Finn
15.09.2012 10:39:47
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tsadissa tämä on jo aika pitkällä vaikka onneksi noita soitin- ja levykauppoja vielä on shoppailuretken verran olemassa. Tiedä sitten miten lähellä kriittistä pistettä ne hoippuu.
Jos täällä tullaan suuren maailman perässä, niin ei hyvältä vaikuta: Lontoo oli jo pari vuotta sitten varsin ikävä ainakin keskustan osalta, eipä siellä juuri muuta ollut kuin vaate- ja kännykkäkauppoja, pääsipähän välillä Starbucksiin tai pubiin päättömän harhailun lomassa...
 
pitk
15.09.2012 10:51:00
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dull Finn: Tsadissa tämä on jo aika pitkällä vaikka onneksi noita soitin- ja levykauppoja vielä on shoppailuretken verran olemassa. Tiedä sitten miten lähellä kriittistä pistettä ne hoippuu.
Jos täällä tullaan suuren maailman perässä, niin ei hyvältä vaikuta: Lontoo oli jo pari vuotta sitten varsin ikävä ainakin keskustan osalta, eipä siellä juuri muuta ollut kuin vaate- ja kännykkäkauppoja, pääsipähän välillä Starbucksiin tai pubiin päättömän harhailun lomassa...

 
Sä oot ollu väärässä paikassa, Denmarkstreetillä on musakaupat: https://maps.google.com/maps?q=Denm … ,+Yhdistynyt+kuningaskunta&t=m&z=16
 
Ryhdy roudariksi, näet maailmaa, sanoivat!
Kalkutan Konepaja
Sergei Fallinen
15.09.2012 11:13:26 (muokattu 15.09.2012 11:14:49)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Piepe: Näin se on, näin se on. Karu meininki. Mutta se on niin pirun ikävää kun suunta on tämä että tilataan kaikki kotiin asti eikä enää "käydä kivijaloissa" kotoisen tunkkaisissa pikku putiikeissa.
 
Kyllä näillä jutuilla on aina vastareaktionsa ja monenlaiset pienet putiikit kyllä pärjäävät nykyisin nimenomaan sillä kotoisuudella, pienuudella ja aitoudella, aikana jona ihmiset ovat jo vähän noihin pahimpiin nettiostoskeskuksiin kyllästyneet (kaikki nää muotiblogilifestyleindievintage jutut). Valitettavasti useimmissa musiikkiliikkeissä se palvelu on ollut näihin päiviin asti surkeaa ilman mitään kiinnostusta uudistumiseen. Mieluummin kiukutellaan jotain T-kaupan "invaasiota" joka perustuu (nyt kun hinnoissa ollaan aika samalla tasolla) nimenomaan ostamisen helppouteen ja hyvään palveluun, ei mihinkään hintojen polkemiseen tai asiakkaiden tyhmyyteen. Kaupat ovat menettäneet nimenomaan ne asiakkaat, jotka ovat aina inhonneet musiikkiliikkeissä asiointia, ylimielisiä myyjiä, sattumanvaraista hinnoittelupolitiikkaa jne.
 
vain taito on rajana
sticky fingers
15.09.2012 11:33:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sergei Fallinen: Kyllä näillä jutuilla on aina vastareaktionsa ja monenlaiset pienet putiikit kyllä pärjäävät nykyisin nimenomaan sillä kotoisuudella, pienuudella ja aitoudella, aikana jona ihmiset ovat jo vähän noihin pahimpiin nettiostoskeskuksiin kyllästyneet (kaikki nää muotiblogilifestyleindievintage jutut). Valitettavasti useimmissa musiikkiliikkeissä se palvelu on ollut näihin päiviin asti surkeaa ilman mitään kiinnostusta uudistumiseen. Mieluummin kiukutellaan jotain T-kaupan "invaasiota" joka perustuu (nyt kun hinnoissa ollaan aika samalla tasolla) nimenomaan ostamisen helppouteen ja hyvään palveluun, ei mihinkään hintojen polkemiseen tai asiakkaiden tyhmyyteen. Kaupat ovat menettäneet nimenomaan ne asiakkaat, jotka ovat aina inhonneet musiikkiliikkeissä asiointia, ylimielisiä myyjiä, sattumanvaraista hinnoittelupolitiikkaa jne.
 
Näin. Monilla musaliikkeillä menee edelleen ihan kivijalassakin. Toisaalta jotkin kivijalat on laajentaneet toimintaansa myös nettikauppaan, mikä on ihan luonnollinen suuntaus nyt kun sellaisen järjestäminen on teknisesti niin helppoa.
 
Hintojen ollessa monesti samat tai ainakin saman suuntaiset, juuri ostokokemus on se joka ratkaisee ja kaikissa liikkeissä tuo ostokokemus ei aina ole ollut välttämättä positiivinen, oli kyseessä sitten soitin- tai vaikka vaatekauppa.
 
Nyt kun mietin, niin yksi toinenkin asia mieleen näistä hinnoista: Jos kivijalat on nyt joutuneet laskemaan hintojaan ja katteitaan, niin kuinka kannattavaa soitinkaupan pitäminen on ollut sitten "ennen vanhaan", kun mitään nettikilpailua tai edes postimyyntiä ei ole ollutkaan? Tai jos onkin, niin se on ollut hankala systeemi. Luulen, että esim. Lappeenrannassa on soitinkaupan pitäjä saanut hinnoitella kitaransa melkolailla huolettomasti ja vedättäenkin. Yleisessä keskustelussa tulee usein olo, että kaupan alalla terve kilpailu on toivottu asia, poislukien juurikin sellaiset alat joilla "juuri minun kivijalkaliikkeeni" kärsii.
 
Joka tapauksessa, Aron soittimen asiakkaille ja suomalaiselle soitinkauppakulttuurille tämä on tietysti surullinen juttu. Positiiviselta puolelta toisaalta: Onhan tuossa puhelinnumero, jota kautta yksi tai toinen yrittäjänalku voi alalle lähteä suhteellisen loivaan ylämäkeen puskemaan.
 
...
zekeode
15.09.2012 13:02:16
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ensi vuonna pienet putiikit jatkavat pudotuspeliä, kun verot nousee jälleen.
 
Pienillä tuloilla, jos meinaa jotain ostaa, niin sitten tilataan sieltä mistä halvimmalla saadaan.
 
Muusikon elämä terveellisemmäksi: iHerb alennukset ja kokemuksia
Bullitt
15.09.2012 18:58:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Piepe: Näin se on, näin se on. Karu meininki. Mutta se on niin pirun ikävää kun suunta on tämä että tilataan kaikki kotiin asti eikä enää "käydä kivijaloissa" kotoisen tunkkaisissa pikku putiikeissa. Sama homma esim. kahvilat, leipomot --. Kaikki tarvittava löytyy (halvemmalla) verkosta tai superhyperliikekeskuksista.
 
No haluaisimpa nähdä sen kun nettikaupasta tilataan kahvikuppi ja lämmin baageli.
 
My car is a hybrid. It burns both rubbery and gasoline.
sahkuifk
15.09.2012 19:58:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bullitt: No haluaisimpa nähdä sen kun nettikaupasta tilataan kahvikuppi ja lämmin baageli.
 
Haluaisin nähdä sen ajan kun kaakaon juojat ja baagelin mussuttajat kantaa vastuuta...
 
Kävelin sumussa koulun ohitse.
elon arska
15.09.2012 20:05:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sahkuifk: Haluaisin nähdä sen ajan kun kaakaon juojat ja baagelin mussuttajat kantaa vastuuta...
 
Tähän pieni selvennys niin voin taas jatkaa lahtivalaspihvin syomistä.
 
Old Joe
15.09.2012 22:54:16 (muokattu 15.09.2012 22:55:39)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Surullinen uutinen tosiaan. Aron-Soittimesta sain ensimmäiset itse ostamani soittimet, taisi olla v. 1952. Perinteikäs puoti.
 
e. Niin se ensimmäinen liike oli Punavuoressa, pieni putiikki puutalossa. Sieltä sitten siirtyi Fredrikinkadulle.
 
Kyllä minä tiedän etten tiedä, mutta et sinä sitä tiedä.
rockjihad
15.09.2012 22:57:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dull Finn: Lontoo oli jo pari vuotta sitten varsin ikävä ainakin keskustan osalta, eipä siellä juuri muuta ollut kuin vaate- ja kännykkäkauppoja, pääsipähän välillä Starbucksiin tai pubiin päättömän harhailun lomassa...
 
Et sitten ilmeisesti Denmark Streetille eksynyt?
 
blaahhh.
sahkuifk
16.09.2012 14:58:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

elon arska: Tähän pieni selvennys niin voin taas jatkaa lahtivalaspihvin syomistä.
 
Sitä vaan meinasin että ei se kahvila pysy pystyssä jos siellä henkilö(t) istuu 2 tuntia kakakaakupin äärellä mainostamassa omaa opiskelijaisuuttaan, eikä kivijalkamusiikkikauppa pysy pystyssä sillä jos asiakkaat vaan käyvät persaukisena hiplailemassa tavaroita ja raha ei liiku. Business is business ja valuutan pitää liikkua.
 
Kävelin sumussa koulun ohitse.
blaekie
16.09.2012 21:10:11
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Old Joe: Surullinen uutinen tosiaan. Aron-Soittimesta sain ensimmäiset itse ostamani soittimet, taisi olla v. 1952. Perinteikäs puoti.
 
e. Niin se ensimmäinen liike oli Punavuoressa, pieni putiikki puutalossa. Sieltä sitten siirtyi Fredrikinkadulle.

 
Jahas, täällä taitaa olla senioriluokan soittajia. Hyvä homma. Mikä oli osoite Punavuoressa Aron Soittimella tuolloin ?. Tais se viimeinen Tehtaankadun alkupään puutalo tulla purettua tuossa 1999-2000-taitteessa. Siinä tais olla Emmauksen kirppis.
 
Nii onkii ... vai oliko sittenkään .. ja jos onkii , nii entäs sitten ... ja mitä se sulle kuuluu.. ja jos kuuluukin , niin syytön mä siihen oon.
musatuukka
16.09.2012 23:17:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sahkuifk: Sitä vaan meinasin että ei se kahvila pysy pystyssä jos siellä henkilö(t) istuu 2 tuntia kakakaakupin äärellä mainostamassa omaa opiskelijaisuuttaan, eikä kivijalkamusiikkikauppa pysy pystyssä sillä jos asiakkaat vaan käyvät persaukisena hiplailemassa tavaroita ja raha ei liiku. Business is business ja valuutan pitää liikkua.
 
Ajat muuttuvat ja eihän näillä kauppojen häviämiselle mitään mahda.
Vaikka tykkään käydä oikeassa kaupassa asioimassa niin onhan se selvää, että ei paluuta entiseen enää juuri ole.
 
Vaikeanmusiikinammattilaiset.com
Old Joe
16.09.2012 23:23:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

blaekie: Jahas, täällä taitaa olla senioriluokan soittajia. Hyvä homma. Mikä oli osoite Punavuoressa Aron Soittimella tuolloin ?. Tais se viimeinen Tehtaankadun alkupään puutalo tulla purettua tuossa 1999-2000-taitteessa. Siinä tais olla Emmauksen kirppis.
 
Isonroban jatkeena olevan Kivenhakkaajankulla se oli. Oisko ollu nro 3 tai 5. Isoltarobalta tullessa heti kulman takana. Talohan on purettu jo aikoja sitten.
 
Kyllä minä tiedän etten tiedä, mutta et sinä sitä tiedä.
Rämppy
17.09.2012 09:53:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kari Vakkurin aikaan olin Aron Soittimen vakioasiakas. Todella hyvä palvelu ja kelpo valikoima uusia ja käytettyjä. Seuraavan omistajan aikaan valikoima ja asiakaspalvelu muuttui nihkeämmäksi. Ei ollut enää syytä käydä. Viimeinen niitti oli kun ko. kauppa muutti Punavuoren peräkylille asiakasvirtojen uloittumattomiin.
 
En sitten malttanut olla sanomatta.
Dull Finn
17.09.2012 16:26:09
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

pitk: Sä oot ollu väärässä paikassa, Denmarkstreetillä on musakaupat: https://maps.google.com/maps?q=Denm … ,+Yhdistynyt+kuningaskunta&t=m&z=16
 
kyllä mä siellä kävin, tarkoitin vaan että paljon harvemmassa oli kaupat kuin 90-luvulla.
Itseasiassa hieman sotkin otsikon vierestä, levykauppoja silloin lähinnä etsin, niitä on siinä Wardour St:n naapurissa, oliko Berwick St., pari kappaletta tai ainakin Sister Ray.
 
Dull Finn
17.09.2012 16:28:04
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rockjihad: Et sitten ilmeisesti Denmark Streetille eksynyt?
 
kts. vastaukseni yllä, pahoittelen ajatukseni harhailua hämäyksen puolelle...
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti