Muusikoiden.net
25.05.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: 8 kielinen kitaristi Samuli Federley julkaisee soololevyn.
1
Sanpa
12.03.2012 11:09:18
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muun muassa Reversionista ( www.reversionband.com) tunnettu kitaristi/säveltäjä Samuli Federley julkaisee soololevyn. Albumi tulee näkemään päivänvalon huhtikuussa 2012 ja sen saattaa maailmalle suomalais/ranskalainen levy-yhtiö Mad Guitar Records (www.madguitarrecords.com). Levyn otsikoksi valikoitui Quest For Remedy se tulee sisältämään yhdeksän kappaletta. Teoksella vierailee vokalistien osuudessa Keijo Niinimaa (Medeia, Rotten Sound), Mari M sekä Aleksi Parviainen (Reversion, Soulcage).
 
Pääasiallisesti levy on kuitenkin instrumentaalilevy, josta Samuli kertoo: Halusin välttää perinteistä soololevyn kaavaa, jossa joko vokaalit on korvattu yksinkertaisesti kitaralla tai levy on sooloa alusta loppuun. Tarkoituksena oli keksiä syy sille, miksi levy on enimmäkseen vokaaliton. Halusin tuoda esille laajaa musiikkimakuani sekä sovitus/sävellystyyliäni. Pyrin hieman tavallisuudesta poikkeavaan toteutukseen niin sävellyksellisesti kuin miksauksellisestikin. Nykymetallille tyypillistä turboahdettua äänikuvaa ei tältä levyltä löydy. Vaikka suurimmassa osassa biiseistä sattuu ja tapahtuu enemmän kuin laki sallii, löytyy levyltä myös rauhallisempia osioita ja toivon mukaan jokaiselle jotain.
 
Albumin musiikkia voi luonnehtia progressiivisvaikutteiseksi metalliksi ja se on hyvin riffivetoista. Levyä varten kuvattiin myös musiikkivideo, joka julkaistaan ennen levyä sekä myöhemmin kuluvana vuonna on tarkoitus lähteä keikkailemaan levyn tiimoilta. Aiemmin Samulia on nähty klinikoimassa mm. kolmena vuotena peräkkäin maailman suurimmilla musiikkimessuilla Musik Messessä Frankfurtissa sekä Finnish Metal Expossa. Viime vuonna klinikointia tapahtui myös Audio Messuilla sekä Musiikki Messuilla Helsingin Messukeskuksessa. Samuli toimii myös opettajana maineikkaassa internet musiikkikoulu Rockwayssä (www.rockway.fi).
 
Lisäinfoa voit nähdä Samulin kotisivuilta osoitteessa www.samulifederley.com
 
Rämppy
12.03.2012 11:48:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nytkö se Fukushiman vaikutus jo näkyy täälläkin? Harrisburgin onnettomuuden jälkeen tuli soittaja 16-sorminen (häviää hälle Torvinen). Ja nyt meillä on tämä 8-kielinen tapaus. Gene Simmons halkeaa kateudesta.
 
En sitten malttanut olla sanomatta.
Sanpa
12.03.2012 11:52:56
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rämppy: Nytkö se Fukushiman vaikutus jo näkyy täälläkin? Harrisburgin onnettomuuden jälkeen tuli soittaja 16-sorminen (häviää hälle Torvinen). Ja nyt meillä on tämä 8-kielinen tapaus. Gene Simmons halkeaa kateudesta.
 
Kyllä, meikäläinen puhuu kielillä. :p
 
Johann Onn
13.03.2012 16:45:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sanpa: Samuli kertoo: ...levy on enimmäkseen vokaaliton.
 
Eli biisien sanat koostuu, suurimaksi osaksi pelkistä konsonanteista ?. "Xbvnvcbx Bnvbxnzm".
 
Suht vaikee keksiä riimejä, tolta pohjalta...
 
Rämppy
13.03.2012 16:47:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Johann Onn: Eli biisien sanat koostuu, suurimaksi osaksi pelkistä konsonanteista ?. "Xbvnvcbx Bnvbxnzm".
Veikkaan, että laulut on hoidettu tsekin- tai puolankielellä.
 
En sitten malttanut olla sanomatta.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti