Muusikoiden.net
22.05.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Järvenpään seurakuntaopiston musiikkilinja??
1
Miquel77
09.06.2011 21:43:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kenelläkään kokemusta linjan läpikäymisestä? Minkälaisia valmiuksia antaa oikeasti jatko-opintoihin ja saako sieltä kunnon opetusta pääinstrumenttiinsa? Hienoa olisi, jos viitsit kertoa kokemuksiasi tai jos tunnet jonkun, jolla olis jotain kerrottavaa paikasta?
 
Miquel77
24.03.2012 00:59:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kurssin ollessa melkein loppusuoralla vastaan itse ja suosittelen!
 
Omasta asenteesta tietty kiinni paljon oppii, mutta esim. teoriapuolella käydään 2/3 asti teoriaa perusteellisesti läpi, joskin improvisointi ja sävellyskursseilla teoria täydentyy aika paljon myös 3/3 osastolle aika paljonkin. Mahdollisuus siis tenttiä ja suorittaa myös 3/3 jos haluaa. Todella hyvät maikat ja opintosuunnitelma on myös rakennettu hyvin. Kannattaa ottaa irti kaikki vähän oudommistakin aineista, jos klaaraat esim. afrikkalaisen rummutuksen rytmit tai vaikka kuubalainen musiikki-kurssin, olet rytmisesti ja muutenkin varmasti päässyt pidemmälle ja kehittynyt kohti tavoitteitasi muusikkona.
 
Bändisoitto kurssit (yhteensä kolme) keikkoineen takaa, että pääset soittamaan haluamaasi musiikkia monipuolisesti yhdessä hyvien tyyppien (kurssikavereidesi) kanssa. Keikkoja kertyy koululla paljonkin eri soitettujen kurssien lopputöinä, sekä mahdollisuus on osallistua vapaaehtoisestikin koulun muiden linjojen tarpeiden mukaan erilaisiin tilaisuuksiin soittajana.
 
Valinnaisina aineina tänä vuonna on soitettu mm. jazzia ja proge-musaa. Lisäksi vierailevia opettajia on ollut mm. Tuomas Wäinölä pitämässä kitaraklinikkaa, Pekka Saarikorpi rumpuklinikkaa ja monia muita huippumuusikkoja on käynyt opettamassa.
 
Jos et vielä tänä vuonna päässy konservatorioon tai muuten vaan haluat hyvän paketin musiikista suosittelen lämpimästi Seurakuntaopiston musiikkilinjaa. Ainoo miinus on ehkä, että kurssilla ei anneta yksityisopetusta omaan instrumenttiin, mutta toisaalta eipä oo ehkä hintakaan niin paha ja jos oot fiksu niin hommaat itelles yksityisopetusta koulun ulkopuolelta.
 
Loppuun vielä: jos toi seurakuntaopisto kalskahtaa korvaan, ei huolta, musiikkilinjalla ei suoranaisesti oo mitään tekemistä varsinaisen seurakuntaopiston kanssa. Ehkä ainoo miinus on ettet voi vetää röökiä koulun alueella ja joudut kävelee pari sataa metriä röökipaikalle.. :D
 
Tossa linkki linjan esittelyyn:
 
http://www.seurakuntaopisto.fi/koul … onta/38/401-musiikkilinja-2012-2013
 
Tossa opintosuunnitelmasta vuodelle 2011-2012
 
http://www.seurakuntaopisto.fi/atta … PS_taidelinjat_2011-2012%20opsi.pdf
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti