Muusikoiden.net
21.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Nyt Semifinaaliin keikalle LoudEventsin kautta!
1
LoudRevo
10.05.2011 12:57:55 (muokattu 10.05.2011 14:22:56)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro taas Muusikoiden.nettiläiset!
 
Viimeinkin meidän uurastus LoudEventsin (http://www.loudevents.net) kehityksen kanssa on palkittu ja Semifinalin Tomi "Roudi" Hämäläinen on ottanut palvelun koekäyttöön. Koekäytön aikana Semifinaliin buukataan useita LoudEvents-klubeja ainakin heinä-, ja elokuulle ainoastaan LoudEventsin kautta. Mikään ei estä Roudia buukkaamasta keikkoja myös LoudEvents-klubien ulkopuolelle, joten laittakaapas myös Semifinalin suuntaan keikkapyyntöjä ropisemaan!
 
Tässä kesää odotellessa näyttää vahvasti siltä, että myös muut merkittävät keikkapaikat ottavat palvelun koekäyttöön samaan tapaan buukkaamalla testikäytön aikana LoudEvents-klubeja, joihin artistit valitaan vain LoudEventsin kautta. Julkaisemme näiden keikkapaikkojen nimet vasta, kun asia on täysin virallista. Kesän aikana on tavoitteena myöskin toteuttaa ominaisuus, jonka avulla bändit voivat hakeutua lämppäreiksi isommille bändeille isomilla klubeilla!
 
Viimeksi kun lähestyimme teitä, kävi ilmi ettei osa tämän foorumin väestä nähnyt pointtiamme miksi tätä tehdään. Keikkabuukkaajilta kuulemamme mukaan tällä hetkellä keikkabuukkaus on pääosin melko epäpalkitsevaa ja aikaa vievää duunia. Tämä johtuu osittain siitä, etteivät sähköposti, puhelin ja snail-mail ole kovin tehokas tapa lähettää, ottaa vastaan ja arkistoida keikkapyyntöjä, sekä siitä että keikkapyyntöjä saapuu oikeasti tosi paljon jopa pienille keikkapaikoille. Tavoitteenamme on kehittää LoudEventsistä palvelu, joka oikeasti säästää niin muusikoiden, kuin myös keikkabuukkaajien aikaa ja hermoja. Ehkä vielä ei olla ihan täysin siinä pisteessä, mutta sinne suuntaan pyritään kovaa vauhtia!
 
Kiitokset jo palveluun rekisteröityneille bändeille! Meidän sidosryhmät ovat näyttäneet pääosin vihreää valoa jatkolle, kun saavutettiin toistasataa rekisteröitynyttä bändiä, n. 1200 välitettyä keikkapyyntöä ja kourallinen keikkapaikkoja suhteellisen pienillä promootiopanoksilla ja lyhyessä ajassa. Tästä suuri kiitos kuuluu teille! Hyvää palautetta (pääosin rakentavaa ja positiivista :) ) meille on antanut noin kolmasosa rekisteröityneistä käyttäjistä, eli isompi kiitos vielä heille.
 
Jos syystä tai toisesta et halua rekisteröityä palveluun, niin kerro siitä ihmeessä, koska jos me ei tiedetä mikä tökkii niin emme myöskään pysty tekemään palvelusta yhtään parempaa tai houkuttelevampaa.
 
-Ahti Ahde & Oki Tåg, LoudRevolution Oy
 
nannne
10.05.2011 14:01:01
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko teillä ohjelmatoimistoja asiakkaana vai oletteko te uusi ohjelmatoimisto?
 
LoudRevo
10.05.2011 14:26:41 (muokattu 10.05.2011 14:42:11)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nannne: Onko teillä ohjelmatoimistoja asiakkaana vai oletteko te uusi ohjelmatoimisto?
 
Käyppä sivustolla kurkkaamassa vaikka se esittely video niin selviää hieman mistä on kyse, video on tosin hieman vanha ja palvelu on kehittynyt eteenpäin, mutta idea pääpiirteissään on yhä sama.
 
Emme ole ohjelmatoimisto, eikä ohjelmatoimistot ole vielä mukana toiminnassa (joskus tulevaisuudessa laajennetaan toki siihen suuntaan, että agentitkin voivat palvelua käyttää, mutta ei näillä näkymin tiedetä vielä mitään aikatauluista). Tarkoituksena on ollut luoda artisteille tee-se-itse henkinen työkalu keikkamyyntiä varten ja keikkabuukkaajille vastaavasti prosessinhallintatyökalu joka säästää työtunteja. Tuotekehitykseen on osallistunut n. 20 keikkabuukkaajaa, sekä kourallinen artisteja ja tietysti ne rekisteröityneet käyttäjät, jotka ovat antaneet meille palautteen mukana kehitysideoita.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti