Muusikoiden.net
22.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Nyt voit myydä keikkasi LoudEventsin kautta!
1 2
LoudRevo
07.03.2011 17:31:14 (muokattu 07.03.2011 22:07:25)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LoudEvents ( http://www.loudevents.net ) on nyt julkaistu. Helmikuun testailimme pienellä puskaradioporukalla, että kaikki oleellinen toimii ja nyt koitti aika julkaista palvelu myös täällä Muusikoiden.netissä. Tämänhetkinen versio on ihka ensimmäinen beta-versio palvelusta, jossa voi lähettää keikkapaikoille keikkapyyntöjä, saada keikkapaikoilta tarjouksia, hyväksyä tarjoukset ja sopia tulevan keikan yksityiskohdista tarkemmin. Järjestelmän olemassa olon oikeuttaa se, että keikkabuukkaajille järjestelmän prosessi on paljon perinteistä sähköposti-puhelin sekoilua helpompi tapa toimia.
 
Tähän asti palvelua on kehitetty paljolti keikkabuukkaajien ehdoilla ja heidän toiveidensa mukaisiksi. Sen sijaan teiltä muusikoilta on palautetta laajemmassa määrin haettu liian harvoin. Tämä osittain siksi, että keikkabuukkaajat ovat ensisijaisesti palvelun maksava osapuoli ja ohjelmistokehitystä on helpompi tehdä kun käyttövaatimukset tulevat pääasiassa yhdeltä suunnalta. Nyt kun palvelun prosessi on keikkabuukkaajien mielestä valmis ja erittäin hyvä, on aika tehdä siitä enemmän artistiystävällinen.
 
Eli rekisteröitykää palveluun, kokeilkaa ja vaikuttakaa jatkokehitykseen antamalla palautetta, joko palvelun sisäisesti tai tänne keskustelupalstalle. Ja lähettäkää niitä keikkapyyntöjä niin voitte saada ihan oikeasti keikkaa ;)! Muistakaa, että suurin osa palvelua käyttävistä keikkabuukkaajista on jo buukannut koko kevään täyteen, joten heidän täysipäiväiseen käyttöön palvelu pääsee vasta huhtikuun tienoilla.
 
Tavoitteemme palvelun toimivuuden suhteen tällä hetkellä ovat seuraavat:
 
1) Rekisteröinnin jälkeen pystyt lähettämään keikkapyynnön paikkakuntasi keikkapaikoille alle 10:ssä minuutissa.
 
2) LoudEventsin Uudet KaveriBändit -toiminto on huomattavasti tehokkaampi tapa löytää bändilleen oleellisia "KaveriBändejä" kuin MySpacen kaveriverkostojen selaaminen. Eli käytännössä kun haluat löytää bändillesi uusia bändejä joiden kanssa keikkailla, LoudEventsin verkostoanalyysi tarjoaisi parempia vaihtoehtoja.
 
3) Ohjeet ja muu viestintä on riittävää, jotta palvelun käyttöönotto on helppoa ja sen eri ominaisuudet pystyy ottamaan nopeasti käyttöön.
 

 
Tämä on vasta alkua ja me täällä päässä ollaan varmoja siitä, että pystymme kehittämään lisää erittäin hienoa ja ennen näkemätöntä seuraavien kuukausien aikana. Tähän tarvitsemme palautetta teiltä siitä, mitä se parhaassa tapauksessa teidän mielestänne olisi. Tästä päivästä alkaen ei yksikään keikkapyyntö jää vastaamatta vain siksi, että keikkabuukkaajan sähköposti oli täynnä tai buukkaaja ei ehtinyt vastata puhelimeen.
 
-Ahti Ahde, Tuotekehityspäällikkö, LoudRevolution
 
Topa-
07.03.2011 17:49:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tämä on muusikiden.net valmistaudu paskamyrskyyn
 
LoudRevo
07.03.2011 17:57:33
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Topa-: tämä on muusikiden.net valmistaudu paskamyrskyyn
 
Näitä paskamyrskyjä on jo nähty kolme kappaletta ennenkin, tiedetään ihan hyvin mitä on tulossa! Mut joka kerta ollaan saatu sen verran positiivista omaan tekemiseen, että täällä kannattaa käydä.
 
SSilver
07.03.2011 19:34:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Siis tosi kiva, että ootte tämmöisen kehittäny ja aina saa keksiä uutta ja se on hyvä vain.
 
Mutta onko tässä nyt merkittävä määrä keikkapaikkoja asiakkaana? Kannattaa laskea puhelin lopullisesti kourasta ja lopettaa meilien kirjoittaminen keikkapaikoille? Tarjoaako tää vielä mun bändille mitään?
 
Jännä tää teidän bänditietokanta. Löytää mun 5 vuotta sitten kuopatulta bändiltä 11 keikkaa ja listaa kaveribändit (tai "Scenen johtajat") ihan oikein bändeistä, joiden kanssa ollaan keikkailtu. Lystikästä.
 
Tympee Huttunen
07.03.2011 19:58:19 (muokattu 07.03.2011 20:18:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvä ja mielenkiintoinen idea. En tiedä oliko url-poistettu aloitusviestistä, tai sitten en huononäköisenä löytänyt. http://www.loudevents.net/
 
Tuossa on kyllä aikamoinen homma ollut tietokannan täytössä. Tuolta löytyy ties kuinka paljon bändejä vuosien takaa.
LoudRevo
07.03.2011 20:21:31 (muokattu 07.03.2011 20:25:54)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SSilver: Siis tosi kiva, että ootte tämmöisen kehittäny ja aina saa keksiä uutta ja se on hyvä vain.
 
Mutta onko tässä nyt merkittävä määrä keikkapaikkoja asiakkaana? Kannattaa laskea puhelin lopullisesti kourasta ja lopettaa meilien kirjoittaminen keikkapaikoille? Tarjoaako tää vielä mun bändille mitään?
 
Jännä tää teidän bänditietokanta. Löytää mun 5 vuotta sitten kuopatulta bändiltä 11 keikkaa ja listaa kaveribändit (tai "Scenen johtajat") ihan oikein bändeistä, joiden kanssa ollaan keikkailtu. Lystikästä.

 
Meillä on aikalailla hyvin kontaktoitu noita keikkapaikkoja, etenkin Helsinki, Turku, Tampere, Hämeenlinna sektorilta. Kauempaakin ollaan oltu yhteyksissä, mm. Musiikki & Media 2010:ssä oltiin ja tunnetaan kyllä teollisuudentoimijat muista yhteyksistä. Kiinnostuneita on ihan Semifinaalin Roudista Red Neckin Pappiin.
 
Bändin kannalta ei edes tarvitse olla huolissaan rekisteröityneiden keikkapaikkojen määrästä. Ens kuun alusta alkaen, joka viikko lähetetään eteenpäin jokaiselle Suomen 230:lle aktiiviselle keikkapaikalle, ne potentiaalisimmat keikkapyynnöt, joissa hinta, tyylisuunta ja bändin uran vaihe mätsäävät parhaiten profiililtaan niihin keikkoihin, joita paikka on yleensä buukkaillut. Lisäksi kerrotaan paljonko keikkapyyntöjä on yhteensä tullut. Koitetaan näin välttää spämmiä ja kertoa keikkapaikoille hyvistä jutuista, jotta ne rekisteröityis ja hieman heikommatkin keikkapynnöt saavat näin näkyvyyttä.
 

 
Meidän bänditietokannasta tuli viime tammikuussa Suomen isoin netissä oleva keikkakanta. Siinä missä Meteli.netillä on oikeasti uniikkeja keikkoja 140 000, meidän luku on 177 000. Näillä keikoilla on ollut 77 000 artistia ja 15 000 paikkaa joissa keikkoja on järjestetty. Livenä datan laadunvarmennuksen vuoksi tällä hetkellä on vain 40 000 artistia, 790 keikkapaikkaa, joista aktiivisa yhä tänä päivänä on tuo 230 hieman yli 60:ssä kaupungissa. Pystytään parempaan, mutta tällä hetkellä ei vielä olla ehditty.
 
Olen itsekin suhteellisen tyytyväinen tohon "Skeneanalyysiin", mutta pystyn tekemään siitä ihan älyttömän paljon paremman heti, kun asialle ehdin, niin paljon kaikkea muutakin tekemistä, kuten IT-startupissa kuuluukin olla. Joskus siellä sattuu tyhmiä virheitä, kun ihan kaikkia tilanteita algoritmit ei vielä ymmärrä. Ajateltiin tehdä tämän vuoden aikana myös sellainen palvelu, johon voisi heittää vaikka kolmen artistin nimen ja järjestelmä sitten laskisi ja kertoisi tulevia keikkoja, vaikka käyttäjän kotikaupungista, jotka kuuluvat kyseiseen skeneen. Itelle ainakin ahkerana pikkukeikkojen harrastajana tuolle olisi käyttöä!
 
Lastinen: Hyvä ja mielenkiintoinen idea. En tiedä oliko url-poistettu aloitusviestistä, tai sitten en huononäköisenä löytänyt. http://www.loudevents.net/
 
Joo... oli teksti editorissa linkkinä tuo LoudEvents teksti. Duh, puusilmä-minä, eihän se tänne kopioidu! Pystyykös tällä keskustelupalstalla tekemän tuosta LoudEvents tekstistä jotenkin linkin joka osottaa minne kuuluukin?
 
Juhani
07.03.2011 20:52:48
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LoudRevo: Joo... oli teksti editorissa linkkinä tuo LoudEvents teksti. Duh, puusilmä-minä, eihän se tänne kopioidu! Pystyykös tällä keskustelupalstalla tekemän tuosta LoudEvents tekstistä jotenkin linkin joka osottaa minne kuuluukin?
 
Tuossa on nuo sulkeet linkissä kiinni.
 
(http://www.loudevents.net)
 
Toimii jos laittaa:
 
( http://www.loudevents.net )
Jokapaikanapina
07.03.2011 21:47:35 (muokattu 07.03.2011 21:48:31)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SSilver: Jännä tää teidän bänditietokanta. Löytää mun 5 vuotta sitten kuopatulta bändiltä 11 keikkaa ja listaa kaveribändit (tai "Scenen johtajat") ihan oikein bändeistä, joiden kanssa ollaan keikkailtu. Lystikästä.
 
Hmm, meidän bändiä ei löytyny, vaikka Tampere-talollekin päästiin soittamaan tammikuussa :(
 
EDIT: "HUOMIO: Jos et löydä bändisi nimeä listasta, ole hyvä ja lähetä palautetta klikkaamalla "PALAUTE" kohtaa sivun vasemmassa alareunassa sijaitsevasta laatikosta. Tietokantamme tuntee Suomesta n. 70,000 artistia, 177,000 keikkaa ja 15,000 paikkaa joissa artistit ovat soittaneet, mutta kaikki tämä data ei ole palvelun tietokannassa, koska emme vielä pysty varmistamaan datan laatua. Lisäämme palvelun tietokantaan kaikki ne bändit joita käyttäjämme haluavat käyttää." Jee!
 
moderndrummer88
07.03.2011 22:20:49 (muokattu 07.03.2011 22:21:48)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mihin nuo haalimanne tiedot perustuu?
 
Esimerkiksi yhden bändini kohdalla löytyi tieto, että hyväksyy lippuriskin, vaikka meiltä ei kyllä tietääkseni ole kysytty yhtään mitään?
 
nirzin
07.03.2011 22:34:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jotain hämärää tuolla tietokannassa. Onko Kotiteollisuus tosiaan Jämsästä ja Tarot Oulusta? Ja tosiaanko Stamina on muuttanut Seinäjoelle?
 
Ja joku skandiongelma tuolla on. Löytyy "valtakunnallinen artisti" Rytmih ja sitten löytyy "pieni valtakunnallinen artisti" Rytmihäiriö. Ja kaksi kittiläläistä (!) valtakunnallista artistia: Teräsbetoni ja Ter. Ja löytyy Turmion K ja Turmion Kätilöt.
 
Ja suomen kielessä ei käytetä isoja alkukirjaimia tyyliin "Pieni Valtakunnallinen Artisti". Näyttää kamalalta ja amatöörimäiseltä.
 
Nämä ihan vaan pikaselailuhavaintoina.
 
aivokuolio
07.03.2011 22:35:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meijänki bändi näköjään Tampereelta. Oululaisia täsä kyllä ollaan.
 
Bonham
07.03.2011 22:43:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jokapaikanapina: Hmm, meidän bändiä ei löytyny, vaikka Tampere-talollekin päästiin soittamaan tammikuussa :(
 
EDIT: "HUOMIO: Jos et löydä bändisi nimeä listasta, ole hyvä ja lähetä palautetta klikkaamalla "PALAUTE" kohtaa sivun vasemmassa alareunassa sijaitsevasta laatikosta. Tietokantamme tuntee Suomesta n. 70,000 artistia, 177,000 keikkaa ja 15,000 paikkaa joissa artistit ovat soittaneet, mutta kaikki tämä data ei ole palvelun tietokannassa, koska emme vielä pysty varmistamaan datan laatua. Lisäämme palvelun tietokantaan kaikki ne bändit joita käyttäjämme haluavat käyttää." Jee!

 
177000 keikkaa ja 70000 bändiä... montako keikkaa tulee per bändi?
 
Nyt olis mitä myydä, hitto ku joku vielä ostais.
 
Opinions are like assholes, everybody's got one. (Harry Callahan)
LoudRevo
07.03.2011 22:46:28 (muokattu 07.03.2011 22:55:50)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jokapaikanapina: Hmm, meidän bändiä ei löytyny, vaikka Tampere-talollekin päästiin soittamaan tammikuussa :(
 
EDIT: "HUOMIO: Jos et löydä bändisi nimeä listasta, ole hyvä ja lähetä palautetta klikkaamalla "PALAUTE" kohtaa sivun vasemmassa alareunassa sijaitsevasta laatikosta. Tietokantamme tuntee Suomesta n. 70,000 artistia, 177,000 keikkaa ja 15,000 paikkaa joissa artistit ovat soittaneet, mutta kaikki tämä data ei ole palvelun tietokannassa, koska emme vielä pysty varmistamaan datan laatua. Lisäämme palvelun tietokantaan kaikki ne bändit joita käyttäjämme haluavat käyttää." Jee!

 
Tsekkasin nuo bändit profiilistasi, mutta ei löytynyt mitään merkintää. Ilmeisesti kukaan ei sitä minnekään Internetin keikkalistalle laittanut. Seuraava Web mönkijä pyrkii myös löytämään sellaisia keikkoja jotka on ilmotettu esimerkiksi artistien omilla kotisivuilla, menee vaan jonkun verran aikaa että ehditään. Voit kyllä rekisteröityä ja syöttää keikat järjestelmään!
 
moderndrummer88: Mihin nuo haalimanne tiedot perustuu?
 
Esimerkiksi yhden bändini kohdalla löytyi tieto, että hyväksyy lippuriskin, vaikka meiltä ei kyllä tietääkseni ole kysytty yhtään mitään?

 
Joo, tuo on meidän järjestelmässä oletusarvoinen tilanne, että jos keikkapaikka haluaa teidät esiintymään ennen kuin olette rekisteröityneet, niin sallii keikkapaikan tarjota teille osaa lippukassasta. Tuo pitäisi tosta profiilista varmaan ottaa pois, vaikka käytännössä keikkapaikalta ei kannata viedä mahdollisuutta tarjota lipputuloista osaa keikkaliksojen lisäksi. Jos näin kävisi, että keikkabuukkaaja teidät pyytäisi keikalle, ennen kuin olette rekisteröityneet, niin saisitte siitä sitten sähköpostia.
 

 
Huomiseen!
 
moderndrummer88
07.03.2011 23:01:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei ehkä kannattaisi tollaisia oletusarvoja tehdä, että välttyis turhilta sekaannuksilta. Nuo oletusarvot voi mennä myös ristiin bändien ohjelmatoimistojen tekemien soppareiden kanssa...
 
LoudRevo
08.03.2011 10:52:37 (muokattu 08.03.2011 10:55:43)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

nirzin: Jotain hämärää tuolla tietokannassa. Onko Kotiteollisuus tosiaan Jämsästä ja Tarot Oulusta? Ja tosiaanko Stamina on muuttanut Seinäjoelle?
 
Ja joku skandiongelma tuolla on. Löytyy "valtakunnallinen artisti" Rytmih ja sitten löytyy "pieni valtakunnallinen artisti" Rytmihäiriö. Ja kaksi kittiläläistä (!) valtakunnallista artistia: Teräsbetoni ja Ter. Ja löytyy Turmion K ja Turmion Kätilöt.
 
Ja suomen kielessä ei käytetä isoja alkukirjaimia tyyliin "Pieni Valtakunnallinen Artisti". Näyttää kamalalta ja amatöörimäiseltä.
 
Nämä ihan vaan pikaselailuhavaintoina.

 
aivokuolio: Meijänki bändi näköjään Tampereelta. Oululaisia täsä kyllä ollaan.
 
Joo, noi on korjaamatta. Väärät kaupungit tulee ihan vaan siitä syystä, ettei automatiikalla pysty kaikkea päättelemään. Noi skandien hajoilut on tuolla vielä, koska niitä ei kiireisissä deadlineissä ehditty vielä siivoamaan, kuitenkin kyseessä artistien kannalta pieni ongelma itse keikkabuukkauksen kannalta. Meidän oli vaan pakko aikataulujen vuoksi laittaa tämä ulos nyt. Jos itse saisin päättää, millaista softaa julkaisen, niin tämä olisi tietysti täysin täydellinen, mutta IT-Startupissa sulla ei ikinä ole tuota vaihtoehtoa.
 
Tämän asian korjaaminen on meidän isompien kokonaisuuksien prioriteettilistalla nyt kolmantena, eli menee n. kuukausi, että pääsen työskentelemään taas tuon datan kanssa. Sen verran opittiin tuon uuden Web-Crawlerin ja data parserin kanssa, että kaikkein paras filtteröinti tekniikka on ihmiset itse, tämän vuoksi LoudEvents 0.90 tulee olemaan paljon enemmän Wiki-tyylinen. Eli toisin sanoen fanit, bändit ja keikkabuukkaajat, tai kuka ikinä haluaakaan, voi Wiki tyylisesti fiksata asia virheitä. Kun bändi rekisteröityy, voi hän rauhoittaa oman Wikisivunsa, niin ettei kuka tahansa voi enää muokata bändin sivua. Me tuodaan palveluun jatkossakin paljon dataa ja yritetään automatiikalla tuottaa siihen jotain tolkkua, ja jopa niin ettei kaikki ole päin hanuria.
 
EDIT: Sen verran vielä haluan sanoa, että ollaan pyritty tekemään järjestelmästä mahdollisimman toimiva pienille ja keskisuurille artisteille. Toki se, että isojen bändien datat ja skenet näyttää hieman hölmöiltä, syö jonkun verran jutun uskottavuutta, mutta me saadaan tehtyä tästä hommasta parempi, kuitenkin tämä on ihan eka BETA julkaisu, ei missään nimessä valmis himmeli, siellä vaan pystyy nyt tekemään sitä, mitä varten se on luotu. Eli myymään ja ostamaan keikkoja.
 
moderndrummer88: Ei ehkä kannattaisi tollaisia oletusarvoja tehdä, että välttyis turhilta sekaannuksilta. Nuo oletusarvot voi mennä myös ristiin bändien ohjelmatoimistojen tekemien soppareiden kanssa...
 
Meidän prosessin filosofia on sellainen, että homman pitää olla mahdollisimman kevyt ja maalaisjärkinen. Jos keikkapaikka tarjoaa keikkaa sellaisilla ehdoilla, ettei niiden hyväksyminen syystä tai toisesta ole mahdollista, niin sitä ei tartte hyväksyä. Sen sijaan voi rekisteröidyttyään palveluun lähettää keikkapaikalle jonkinlaisen vastaehdotuksen ja keikka voi sitten joka tapauksessa toteutua.
 
Keikkabuukkaajia on tiedotettu ja pyritään jatkossakin tiedottamaan tehokkaasti kaikista mahdollisista ongelmakuvioista joita meidän järjestelmässä voi olla. Tämän vuoksi keikkabuukkaajat järjestelmässä ensisijaisesti asioivat sellaisten artistien kanssa jotka ovat rekisteröityneet.
 
reos
08.03.2011 12:19:11 (muokattu 08.03.2011 12:20:46)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ota kantaa itse palveluun, muutoin kun toteamalla että omalle kohdalle tämä ei tarjoa kauheesti hyötyä, mutta naapurin humppabändi tätä varmaan arvostaa.
 
Sisällöstä sen verran että hassua löytää oma bändi tuolta kahteen kertaan, molemmilla kerroilla kotipaikka veikattu monta sataa kilometriä väärin. :)
 
Kai täytyy tunnukset tehdä, sen verran kiinnostuin kuitenkin.
 
Edit: ei vaan kolme kertaa :) nyt osui kotipaikkakunta jo vähän lähemmäksi.
 
"Nokkela sanonta ei todista mitään." François-Marie Arouet "Nyt iloitsen siitä, että kokeilujen jälkeen on löytynyt siedettävä kipulääkearsenaali." Päivi Räsänen
varakeef
08.03.2011 14:48:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niin, onko tämä nyt sitten artistille ilmaista?
 
Artisteille palvelun käyttäminen on ilmaista.
 
Artistit määrittävät omat keikkapalkkionsa palvelussa. Nämä keikkapalkkiot sisältävät LoudEventsin provision, joka on 8% keikkapalkkiosta.
 
LoudRevolutionin provisio-osuus keikkapalkkiosta sisältyy Artistin ja Keikkapaikan välillä sovittuun keikan kokonaishintaan. Keikkapaikka vähentää Artisteille maksettavista keikkapalkkioista LoudRevolutionin provisio-osuuden (8%) ja tilittää sen LoudRevolutionille kuukausittain.

 
http://www.loudevents.net/index/for-artists
 
Laskuoppini mukaan saisin keikasta sanotaan tonnin ilman tätä systeemiä. Jotta saisin edelleen tonnin, saisin laskuttaa 1087 euroa. Jos ostajan kipuraha olisi tonnin, saisin 920.
 
"Käytös siivo ja hillitty sopii lehmälle" - Laura Latvala
LoudRevo
08.03.2011 14:51:38
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

reos: En ota kantaa itse palveluun, muutoin kun toteamalla että omalle kohdalle tämä ei tarjoa kauheesti hyötyä, mutta naapurin humppabändi tätä varmaan arvostaa.
 
Sisällöstä sen verran että hassua löytää oma bändi tuolta kahteen kertaan, molemmilla kerroilla kotipaikka veikattu monta sataa kilometriä väärin. :)
 
Kai täytyy tunnukset tehdä, sen verran kiinnostuin kuitenkin.
 
Edit: ei vaan kolme kertaa :) nyt osui kotipaikkakunta jo vähän lähemmäksi.

 
Itseasiassa taisin löytää sun bändistä neljännen väärinkirjotuksen!
 
Jep jep! No niin, mutta eiköhän homman ydin jo kaikille selvinnyt, siellä haussa on bändejä joiden tiedoissa on virheitä :). Kuitenkin tuo bändien hakukone on ehkä kaikkein epäoleellisen osa itse keikkabuukkaus prosessia, jota tämän palvelun ajatus olisi parannella. Voit rekisteröityä ja korjata tiedot.
 
Meidän alkuperäsessä data-analyysi kokeilussa oli ainoastaan 70 000 keikkaa ja 30 000 bändiä, myöskin datan laatu oli parempaa niissä lähteissä joita käytettiin. Nyt kun tehtiin toi uusi ja Suomen suurin, niin esimerkiksi etenkin täällä Muusikoiden.netissä ilmotetuissa keikoissa oli ihan älyttömästi kirjotus virheitä ja muita outouksia. Aikataulu oli niin tiukka että ihan kaikkia mokia ei sieltä saatu käsiteltyä, eikä varmaan ikinä saadakaan, väärin kirjottavat ihmiset on niin luovia.
 
Työn alla on myös ominaisuus jonka avulla bändit voivat rekisteröidyttyään kertoa järjestelmään noita väärin kirjoitettuja nimä, jotka sitten poistuvat ja niihin liitetty data yhdistetään virallisen bändin alle.
 

 
Palvelu on tosiaan ensisijaisesti suunnattu pienille ja keskisuurille bändeille, jotka tekevät ainakin osan keikkamyynnistään itse. Pienet ja keskisuuret ravintolat, jotka näitä bändejä pääasiassa buukkaavat, kokevat yhteyden ottojen suuren volyymin niin isoksi ongelmaksi, että haluaisivat tämmösen IT-ratkaisun siihen ongelmaan. Voidaan myös tehdä bändien suuntaan prosessista paljon dynaamisempi, kun viestintä ei toimi ainoastaan puhelimen ja sähköpostin varassa.
 
Eli kokeilkaa nyt vaan rohkeasti lähetellä niille keikkapaikoille niitä keikkapyyntöjä. Ihan hyvinhän tää on jo alkanut kun eri keikkapaikat ovat vastaanottaneet jo yhteensä 533 keikkapyyntöä!
 
LoudRevo
08.03.2011 14:58:55
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

varakeef: Niin, onko tämä nyt sitten artistille ilmaista?
 

 
http://www.loudevents.net/index/for-artists
 
Laskuoppini mukaan saisin keikasta sanotaan tonnin ilman tätä systeemiä. Jotta saisin edelleen tonnin, saisin laskuttaa 1087 euroa. Jos ostajan kipuraha olisi tonnin, saisin 920.

 
Tässä on tapahtunut viestinnällinen kämmi. Ajatuksena oli sanoa ettei artistille ole mitään rekisteröitymis tai kuukausimaksua. Periaatteessa voit kyllä asettaa järjestelmässä oman hintasi siihen tonniin, ja saat tonnin liksaa. Prosentti on kaikille sama, joten on sitten oma valinta, että haluaako järjestelmän sisällä asetaa hintansa sen mukaan mitä se olisi ostajalle järjestelmän ulkopuolella, vai pitää itse saman liksan järjestelmän sisällä ja ulkopuolella.
 
Tämä on vasta meidän ensimmäinen hinnoittelu malli ja varmasti joudutaan miettimään erilaisia vaihtoehtoja. Alunperin ajateltiin periä kuukausimaksua pelkästään ravintoloilta, mutta sijoittajilta tuli yksimielinen vastaus, että kyllä artistejakin pitää pystyä veloittamaan, kun palvelun ajatus on tehdä heidän keikkamyynnistään helpompaa. Tulevaisuudessa provikkaa artisteilta on helpompi perustella, kun tehdään enemmän tukea oman keikkailun / kiertueiden suunnitteluun. Tällä hetkellä mennään näillä.
 
varakeef
08.03.2011 15:22:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Maksan kyllä mieluummin 20 prossaa ohjelmatoimistolle (hoituu laskutus ja myynti, saa ikään kuin vastinetta rahoilleen) kuin 8 prossaa sähköpostilaatikosta.
 
"Käytös siivo ja hillitty sopii lehmälle" - Laura Latvala
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti