Muusikoiden.net
25.04.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Vinkkejä vinyylien myyntiin
1 2
barbarian
14.02.2011 23:03:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En oikein keksinyt parempaakaan osastoa, joten menköön tänne.
 
Sain taannoin haltuuni erään kuolinpesän, johon sisältyi myös joukko vinyylejä. Nyt olisin aikeissa myydä ensimmäisen satsin levyistä. En ole aiemmin myynyt vinyylejä, joten kyselisin nyt vinkkejä, miten homma kannattaa hoitaa. Tavoitteena olisi yksinkertaisesti saada levyistä mahdollisimman paljon rahaa mahdollisimman pienellä vaivalla. ;-)
 
1. Kuinka saisin tietää, kuinka arvokkaita levyjä tässä on mukana? En viitsisi viedä levyjä ainakaan tuohon lähidivariini, kun en yhtään tiedä paljonko näistä levyistä kannattaa pyytää. Jonkinlaisen tarjouksen ne siellä varmasti löisivät tiskiin, mutta kun minulla ei ole mitään käsitystä näiden arvosta, olisi minua varmaankin helppo kusettaa. ;-) Laitoin viestin loppuun vähän listausta levyistä, jos joku entusiasti osaisi kertoa, onko seassa arvokastakin kamaa. Ainakin osa levyistä on sellaisia, että olettaisin niiden voivan olla jossain määrin arvokkaita, ja huuto.netissä muutamasta näytettiin ainakin pyydettävän aika kovaa hintaa.
 
2. Onko juuri esim. Huuto.net hyvä paikka myydä levyjä? Ongelmanani on, etten tunne näitä levyjen kuntoon liittyviä luokituksia (EX+, NM- jne.), mikä aiheuttaisi takuulla tuolla ongelmia.
 
3. Onko mitään järkeä yrittää myydä tällaista määrää levyjä yhtenä könttänä? (Alla olevan listauksen ohella mukana olisi vielä saman verran tusinalevyjä, joita en jaksanut kirjata ylös.) Ongelmana on, ettei minulla ole todellakaan aikaa ja resursseja ruveta myymään ja lähettelemään levyjä yksitellen. Mutta onko tällaiselle köntälle mahdollista edes löytää ostajaa, vai kannattaako suosiolla pilkkoa pienempiin setteihin (esim. artistin mukaisiin)?
 
Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan! Pistäkää ihmeessä vaikka alan nettisivuja, jne., joista voisi olla apua. Ylläpidolle vielä erikseen tiedoksi, ettei tämä viesti todellakaan ole mikään myynti-ilmoitus vaan tarkoitus on aidosti vain tiedustella, MITEN näitä levyjä kannattaisi lähteä myymään: keltanokka kun tässä olen.
 
Tässä vähän tätä listausta:
 
Bruce Springsteen : Live /1975-85 5LP Box
Tavastia Live!
TV räjähtää!
Deep Purple: In Concert 2LP
Black Sabbath: We Sold Our Soul for Rock'n'Roll
Vesa-Matti Loiri: 4 + 20
Vesa-Matti Loiri: Vesku Suomesta
Vesa-Matti Loiri: Seitsemän kertaa
Vesa-Matti Loiri: Veskunoita
Albert Järvinen: Braindamage - Or Still Alive
Remu: Message for you
Remu: Live at Cafe Metropol
Remu and the All Stars: Viittä vaille kaks
Remu's Solo: No Panic
Remu: Sound of Hurrigane
Hurja joukko: Spede-Simo-Vesku
Rock-forum: 24 kotimaista rock-hittiä
Leevi and the Leavings: s/t (kokoelma 1983)
Leevi and the Leavings: Suuteleminen kielletty
Leevi and the Leavings: Häntä koipien välissä
Leevi and the Leavings: Mies joka toi rock'n'rollin Suomeen
Leevi and the Leavings: Unelmia ja toiveita
Leevi and the Leavings: Musiikkiluokka
Pelle Miljoona & 1980: Pelko ja viha
Pelle Miljoona Oy: Matkalla tuntemattomaan
Sig: Paras Sig
Sig: Unelmia
M.A. Numminen: Lastenlauluja - Isomies ja keijukainen
Mikko Alatalo: Maalaispojan rallit
Maarit: Siivet saan
Maarit: Maarit
Irwin Goodman: Reteesti vaan
Kaseva: Silloin kun
Jormas: Jormas
Johanna Rock Story
Suojele luontoa - ihmistäkin (Love Records)
Rauli Badding Somerjoki: Synnyin rokkaamaan
Rauli Badding Somerjoki: Sydän lämpöä täys
Rauli Badding Somerjoki: Siniset hetket
 
Bongowing
14.02.2011 23:16:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vesa-Matti Loiri: 4 + 20
 
Myy mulle?
 
But where the heck is magenta?
elsewhere
14.02.2011 23:53:08
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vesa-Matti Loiri: 4 + 20
 
Tässä ainakin yksi levy, josta kehtaa pyytää keräilijältä useammankin kympin, tosin siitä taisi tulla uusintapainos juuri, mikä laskenee hintaa hieman.
 
En muuten osaa ottaa kantaa vinyyleihin, mutta olen muuta keräilykelpoista tavaraa myynyt aika paljonkin ja havainnut hyväksi ähestymistavan, jossa arvokkaimmat tavarat myydään yksitellen (esim. juuri edellä mainittu levy) ja sitten loput bulkkina joko kaikki kerralla tai jotenkin sopivasti aihepiireittäin jaoteltuna. Divarit tuskin maksavat tavarasta edes sitä "sopuhintaa", joten yrittäisin myydä yksityisille ensin, mutta onhan se lopulta helpointa viedä kaikki vaan pois.
 
Suosittelen myös opettelemaan nuo kuntoluokitukset. Kukaan ei osta levyä jos ei tiedä tuleeko sieltä kerran soitettu levy vai U:n muotoon taipunut, puoliksi sulanut vinyylimöykky, tai vaikka ostaisikin, ei uskalla maksaa siitä asiaankuuluvaa hintaa.
 
~ Love broke out and I forgot it's war.
zekeode
15.02.2011 01:16:07 (muokattu 15.02.2011 01:17:29)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huuto.nettiin valokuvien kera ja silmämääräisen arvioinnin kanssa. Lähtöhinnaksi 1euro (10cent korotukset) ja ei hintavarausta, ja mahdollisimman pitkä myyntiaika.
 
Suomalaiseen tyyliin kuuluu, että huutokaupassa ei anneta muille periksi vaikka menisi yli kaupan hinnan.
 
Ainoa mikä noista kannattaa myydä erikseen on Veskun LP. (kyseessä lienee originaali-painos?, joten se on syytä myös mainita)
 
Yksittäin ei ole mitään järkeä myydä muita (ainakaan netissä, koska Suomessa postikulut on ihan järjettömät)
 
Kirpparille en suosittele viemään (siellä kun on niitä ihmisiä jotka ei osaa selata levyjä oikein ja jokaisessa levyssä sen jälkeen kulmat taitettu) ja divarissa saa alle puolet oikeasta arvosta.
carnation
15.02.2011 12:53:38
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

zekeode: Huuto.nettiin valokuvien kera ja silmämääräisen arvioinnin kanssa. Lähtöhinnaksi 1euro (10cent korotukset) ja ei hintavarausta, ja mahdollisimman pitkä myyntiaika.
 
Suomalaiseen tyyliin kuuluu, että huutokaupassa ei anneta muille periksi vaikka menisi yli kaupan hinnan.
 
Ainoa mikä noista kannattaa myydä erikseen on Veskun LP. (kyseessä lienee originaali-painos?, joten se on syytä myös mainita)
 
Yksittäin ei ole mitään järkeä myydä muita (ainakaan netissä, koska Suomessa postikulut on ihan järjettömät)
 
Kirpparille en suosittele viemään (siellä kun on niitä ihmisiä jotka ei osaa selata levyjä oikein ja jokaisessa levyssä sen jälkeen kulmat taitettu) ja divarissa saa alle puolet oikeasta arvosta.

 
Tässä ihan hyviä ohjeita. Tietty jos haluaa, niin huuto.netissä voi laittaa korotussummaksi vaikka yhden sentin, sillä eihän kukaan nyt yhden sentin takia halua huutokauppaa hävitä. 10 senttiä on toki sopivan alhainen korotussumma sekin, mikäli haluaa saada hyvää huutokauppaa/kilpailua aikaiseksi. Myös huuto.netin hakukoneella kannattaa katsoa suljettuja kohteita, mikäli sieltä sattuisi löytymään vähän osviittaa siitä millä hinnalla joku tietty levy on aiemmin mennyt kaupaksi (mikäli sitä kyseistä älppäriä on huuto.netissä lähiaikoina pyörinyt) ja onko sillä ylipäätään mitään kysyntää. Suljetut kohteet säilyvät huuto.netin listoilla n. 2,5 kuukautta, kunnes ne poistuvat bittiavaruuteen.
 
Yksittäiselle levylle postikulut ovat tosiaan mitä nyt ikinä ovatkaan, joten artistikohtaisiin nippuihin ehkä nuo jaottelisin (ainakin remu, loiri, leevit ja badding) ja sitten loput irtokappaleet yhdeksi köntäksi. Noin äkkiseltään katsottuna tuon listan artistit näyttäisivät olevan kuitenkin jossain määrin "saman kuuntelijakunnan/genren" kamaa eli vanhempaa suomirockia/poppia joten sekalaisesta nipustakaan ei ihan niin sekavaa tule vaan parhaimmassa tapauksessa löytänee ostajansa helpommin kuin jos nipussa olisi ihan mitä sattuu ja genrestä toiseen, italodiskosta countryyn, deathmetallista iskelmäkokoelmiin :)
 
barbarian: 2. Onko juuri esim. Huuto.net hyvä paikka myydä levyjä? Ongelmanani on, etten tunne näitä levyjen kuntoon liittyviä luokituksia (EX+, NM- jne.), mikä aiheuttaisi takuulla tuolla ongelmia.
 
Kuntoluokituksien tarkkoja määritelmiä en minäkään näin äkkiseltään tunne, mutta johan sen kuitenkin silmä jo sanoo missä kunnossa levy/kannet on, ilman että kummempaa termistöä pitää välttämättä osata. Kunnon jos omin sanoin tarkkaan kertoo (onko naarmua, taitoksia, kulumaa tms.), niin ajanee asian ihan yhtä hyvin.
 
"Silpomisia, saatanismia, fundamentalismia, moninaista kanibalismia, mielisaiden heiteelle jättöä. Sekoavaa höyrypäistä kapitalismin mätänevää loppua."
nirzin
15.02.2011 14:26:39 (muokattu 15.02.2011 14:28:44)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Loirin 4+20 on ollut Ebayssä aika hyvissä hinnoissa:
 
http://www.popsike.com/php/quicksea … thumbs=&currsel=&sortord=&x=22&y=12
 
Ja esim. Jormas. Tuolta popsike.com:sta voit katsella, löytyykö muita. Ja sitten haaveilla.
 
BondakeBunny
15.02.2011 15:47:33
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minä kanssa mietin minne vois laittaa myyntiin älppäreitä/mistä vois nähä niitten hintoja. Äitillä ois jonkun verran ja se kait haluais erroon niistä. Pitäs ensin kyllä tehä inventaario, että mitä kaikkee sillä oikein on.
 
Lihansyöjät panevat parhaiten ja siksi heille ollaan kateellisia. Moni muukin miesten pieni ilo tässä elämässä halutaan pois, kuten olut ja muut terveystuotteet.
arsu
15.02.2011 16:19:45 (muokattu 15.02.2011 16:22:04)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

BondakeBunny: Minä kanssa mietin minne vois laittaa myyntiin älppäreitä/mistä vois nähä niitten hintoja. Äitillä ois jonkun verran ja se kait haluais erroon niistä. Pitäs ensin kyllä tehä inventaario, että mitä kaikkee sillä oikein on.
 
Huuto.net, Discogs.com, Ebay.
 
Hintavertailua näkee samoista paikoista. +popsike.
 
Tällainen nopea, jotain osviittaa antava näistä kuntoluokituksista:
 
MINT (M) = Uusi
 
M- = Kuin uusi
 
EX = Erittäin hyväkuntoinen, käytetty mutta ei näkyviä naarmuja eikä muutakaan moitittavaa. Tähän voi lisätä sitä plussaa ja miinusta perään tapauskohtaisesti.
 
VG+ = Jotain aivan pientä pintanaarmua, joka ei kuitenkaan vaikuta toistoon, soi moitteetta läpi.
 
VG = "very good", ei vastaa suomennosta. Näissä on yleensä jo jotain sanomistakin, pieniä naarmuja, ripsua ja rapsua mutta vielä soittokelpoinen levy.
 
G = Näihin ei kannata yleensä enään koskea, eikä vastaa tämäkään suomennosta. Good eli paska, naarmuja, hyppii, ritisee ja rätisee.
 
Levyt kannattaisi aina luokitella inan alakanttiin, mutta luokittelijoita on yhtä monta kuin myyjiäkin. Välillä saa VG+ levyn, joka on täysin moitteeton, Välillä saa EX levyn jossa on naarmuja useampia.
 
Ja vinyyleissä tulisi aina luokitella levy, sisäpussi ja kannet erikseen. Ja tarkistaa onko kaikki alkuperäiset härpäkkeet mukana, jos on jotain tullut. (tarra, juliste yms.) Edes vanhalla alkuperäisellä vinyylipainoksella ei välttämättä ole kovin suurta keräilyarvoa mikäli se ei ole täydellinen.
 
Ja pitäisi myös mainita kataloginumero, ja mikä ja minkä maan painos on kyseessä. Nämä voi jollekin tuntua täysin väsyneiltä ja merkitsettömiltä asiolta, mutta levykeräilijälle koko touhun a ja o.
 
BondakeBunny
15.02.2011 16:20:57
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pitäis melkein hakkee ne äitin levyt itelle ja sitte alottaa ehtimään edes suuntaa antavia hintoja.
 
Lihansyöjät panevat parhaiten ja siksi heille ollaan kateellisia. Moni muukin miesten pieni ilo tässä elämässä halutaan pois, kuten olut ja muut terveystuotteet.
barbarian
15.02.2011 17:17:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitoksia kaikille kommenteista! Eiköhän tästä jo eteenpäin päästä.
 
arsu: Tällainen nopea, jotain osviittaa antava näistä kuntoluokituksista:
 
Puhe tuntui tässä keskittyvän täysin itse LP-levyn kuntoon, mutta miten on kansipahvien laita? Tässä omassa setissäni levyt ovat kyllä mainiossa kunnossa, mutta kannet eivät mitään uudenveroisia tosiaankaan ole. Minkälaisella painotuksella siis kannet huomioidaan luokituksessa? Minkälaisen kuntoluokituksen esimerkiksi voisi antaa, jos itse levy on uudenveroinen mutta kansissa on selvää kulumaa ja taitoksia?
 
arsu
15.02.2011 18:36:23 (muokattu 15.02.2011 18:47:20)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

barbarian: Kiitoksia kaikille kommenteista! Eiköhän tästä jo eteenpäin päästä.
 

 
Puhe tuntui tässä keskittyvän täysin itse LP-levyn kuntoon, mutta miten on kansipahvien laita? Tässä omassa setissäni levyt ovat kyllä mainiossa kunnossa, mutta kannet eivät mitään uudenveroisia tosiaankaan ole. Minkälaisella painotuksella siis kannet huomioidaan luokituksessa? Minkälaisen kuntoluokituksen esimerkiksi voisi antaa, jos itse levy on uudenveroinen mutta kansissa on selvää kulumaa ja taitoksia?

 
Enkös tuossa maininnut, että mielellään luokitellaan levy, kannet ja sisäpussit/liitteet kaikki erikseen. Ja ihan samalla tavalla.
 
Esim. Levy käytetty virheetön (EX+)
Kansissa ajan tuomaa patinaa, pientä jälkeä ja taitosta mutta ehjät (VG+)
Sisäpussit alkuperäiset, mutta teipillä korjatut, sivuista halkeilleet, tahroja (VG)
 
Eli koko levy myyntiin EX+/VG+/VG
ja laitat vaan että ensin on levy, sitten kannet ja viimeisenä pussit.
(...ja mielellään muuta tietoa painoksesta.)
 
E: Harvemmin kukaan noita kuvapusseja erikseen arvioi, yleensä on vaan tekstiä onko alkuperäiset tallessa vai ei. Ja tottakai saa vähän maalaisjärkeäkin noissa listauksissa käyttää, jos kyse on alle kympin levystä niin ketään ei välttämättä kuvapussin kunto kiinnosta. Mut jos kyse on usean kympin levystä niin mahdollisimman tarkka kuvaus on toivottavaa.
 
zekeode
15.02.2011 18:57:32
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sitten on tietenkin tämä:
http://www.levykauppax.fi/book/timo … en_vinyyli_ja_cd_levyjen_hintaopas/
 
Itsellä oli kyseinen opas, kun markoilla sai vielä vinyyleitä. Euroihin siirtymisen jälkeen lopetin vinyylien ostamisen, kun hinnat nousi noin 6x.
arsu
15.02.2011 20:49:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

zekeode: Sitten on tietenkin tämä:
http://www.levykauppax.fi/book/timo … en_vinyyli_ja_cd_levyjen_hintaopas/
 
Itsellä oli kyseinen opas, kun markoilla sai vielä vinyyleitä. Euroihin siirtymisen jälkeen lopetin vinyylien ostamisen, kun hinnat nousi noin 6x.

 
Mun mielestä levyt on niitä harvoja (ellei ainoa) asioita, jotka eivät ole juurikaan kallistuneet euro-aikana. Ne maksoi reilut sata markkaa uutena ja ovat maksaneet parikymppiä koko euron ajan. Toki nut viimeaikoina kun on tullut tämä vinyylibuumi, niin uusien vinyylien hinnat nousivat n. 5 eurolla. Mut kylkiäisenä saa usein kyllä latauskoodin tai jopa cd- levyn samassa paketissa. Mutta saa käytettyä hyväkuntoista vinyyliä ihan muutamalla eurollakin. Tää on jotenkin hämmentävä asia myös, siis kun levyjen myynti on romahtanut noin yleisesti. 10-20 egee on mun mielestä melko olematon summa nykyään, ja silti jengi on lopettanut levyjen oston. Siis olihan tuo sama raha markka-aikaan huikeesti "enemmän" kun eipä parilla kybällä nykypäivänä paljon mitään tee.
 
zekeode
15.02.2011 21:42:04
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

arsu: Mun mielestä levyt on niitä harvoja (ellei ainoa) asioita, jotka eivät ole juurikaan kallistuneet euro-aikana.
 
Tarkoitin käytettynä. Vielä 2000-luvun alussa levyjä löytyi kiitettävästi 1-10mk/kpl kirpparilta. Nyt ei löydy mitään alle kuudella eurolla. Dance mega hits levytkin on suurta keräilykamaa (myyjien mielestä) ja lapussa poikkeuksetta 6e+. Joku Bruce Springsteenin Born In The USA irtoaa kympillä ja siinäkin on kyseessä todella harvinainen julkaisu.
slowdive
16.02.2011 09:53:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

zekeode: Tarkoitin käytettynä. Vielä 2000-luvun alussa levyjä löytyi kiitettävästi 1-10mk/kpl kirpparilta. Nyt ei löydy mitään alle kuudella eurolla. Dance mega hits levytkin on suurta keräilykamaa (myyjien mielestä) ja lapussa poikkeuksetta 6e+.
 
Tämä on kyllä totta. Harmillista sinänsä kun itsekin tavallaan tottui ostamaan vinyylinsä halvalla, usein vielä melko isoina nippuina. Löytyi paljon uusia tuttavuuksia ja tuli hommattua sellaisiakin mitä ei ehkä muuten olisi tullut ostettua. Se muokkasi koko vinyylihyllyn moodia kun joukossa on kaikkia "puolihärskejä luurankoja musiikimieltymysten kaapissa".
 
Nyt ei millään jaksaisi maksaa uudestakaan vinyylistä mitään 20e tai yli, käytetystä yläraja melkolailla kympissä. Toki poikkeusartisteja ja -julkaisuja on mitkä ostetaan, maksoi mitä maksoi, mutta noin yleensä.
 
Naurettaviahan hintoja tuolla huutonetissä näkee. Moni luulee istuvansa todellisen aarteen päällä kun on löytänyt ne pari naarmuista vinnyliä jostain kellarista.
 
one good thing about music, when it hits you feel no pain (bob marley)
Lennu
16.02.2011 10:10:07
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

zekeode: Tarkoitin käytettynä. Vielä 2000-luvun alussa levyjä löytyi kiitettävästi 1-10mk/kpl kirpparilta. Nyt ei löydy mitään alle kuudella eurolla. Dance mega hits levytkin on suurta keräilykamaa (myyjien mielestä) ja lapussa poikkeuksetta 6e+. Joku Bruce Springsteenin Born In The USA irtoaa kympillä ja siinäkin on kyseessä todella harvinainen julkaisu.
 
Ihan tosi? Kyllä mun näkemyksen mukaan toteutuneet on maksimissaan 3,5 euroa. Myös könttämäärissä. Joku viiden levyn nippu 15-20 euroa on aika tavallinen.
 
"mut lennulla on se etu että se voi perustelematta pitää asioita täysin paskoina ja se silti voittaa kaikki väittelyt." -Twinkle
Cathi777
16.02.2011 19:08:52
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lennu: Ihan tosi? Kyllä mun näkemyksen mukaan toteutuneet on maksimissaan 3,5 euroa. Myös könttämäärissä. Joku viiden levyn nippu 15-20 euroa on aika tavallinen.
 
Joo, kirpparilla levyjen hinnat pyörii siinä 1-4e:n välillä normaalisti.
 
Only pop music can break my heart...
barbarian
01.03.2011 20:19:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pari ensimmäistä levyä on nyt myyty. Yhtä asiaa en tosin tullut ajatelleeksi:
 
Miten levyt kannattaa paketoida ja pakata postia varten? Tää nyt menee jo varmaan ihan urpoksi, mutta voiko postiin marssia pelkän levyn kanssa ja sanoa, että "laittakaas tämä menemään"? Ei ole minkäänlaisia paketteja tullut todella moneen vuoteen lähetettyä. Maksikirjeenä nuo varmaan kannattaa lähettää?
 
Ja kysytään nyt vielä sekin, että kuinkakohan arvokas erittäin hyväkuntoinen The Beatlesin vuoden 1967 painos (eli kaiketi se ensimmäinen) Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Bandista voisi olla?
 
Lennu
01.03.2011 20:30:22
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

barbarian: Pari ensimmäistä levyä on nyt myyty. Yhtä asiaa en tosin tullut ajatelleeksi:
 
Miten levyt kannattaa paketoida ja pakata postia varten? Tää nyt menee jo varmaan ihan urpoksi, mutta voiko postiin marssia pelkän levyn kanssa ja sanoa, että "laittakaas tämä menemään"? Ei ole minkäänlaisia paketteja tullut todella moneen vuoteen lähetettyä. Maksikirjeenä nuo varmaan kannattaa lähettää?
 
Ja kysytään nyt vielä sekin, että kuinkakohan arvokas erittäin hyväkuntoinen The Beatlesin vuoden 1967 painos (eli kaiketi se ensimmäinen) Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Bandista voisi olla?

 
http://www.popsike.com/php/quicksea … ext=lonely+hearts+club+band&x=0&y=0
 
"mut lennulla on se etu että se voi perustelematta pitää asioita täysin paskoina ja se silti voittaa kaikki väittelyt." -Twinkle
kylereese
02.03.2011 10:24:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

barbarian: Pari ensimmäistä levyä on nyt myyty. Yhtä asiaa en tosin tullut ajatelleeksi:
 
Miten levyt kannattaa paketoida ja pakata postia varten? Tää nyt menee jo varmaan ihan urpoksi, mutta voiko postiin marssia pelkän levyn kanssa ja sanoa, että "laittakaas tämä menemään"? Ei ole minkäänlaisia paketteja tullut todella moneen vuoteen lähetettyä. Maksikirjeenä nuo varmaan kannattaa lähettää?
 
Ja kysytään nyt vielä sekin, että kuinkakohan arvokas erittäin hyväkuntoinen The Beatlesin vuoden 1967 painos (eli kaiketi se ensimmäinen) Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Bandista voisi olla?

 
pakkaat ennen postiin menoa levyn hyvään pahviboksiin missä levy ei paljoo pääse liikkumaan.
levy sisäpusseineen erilleen itse pahvikansista.
 
jos tosiaan on ensipainos siitä voinee jotain saada mutta sun tarvii löytää ostaja ja ottaa huomioon kunto ynnä muut seikat
niin ja varmista tosiaan onko se todella ensipainos :)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti