Muusikoiden.net
26.04.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: FenderJacksonScandinavia
1
LostEmpathy
08.01.2011 13:20:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä on vaikeeksi mennyt tuon firman kanssa asiointi! Oisin halunnut tilata uuden keskiluokkaisen jacksonin tuolta tutun soitinliikkeen pitäjän kautta, mutta sanoivat suoraan ettei heitä kiinnosta suomen markkinat et tilatkaa thomannilta! Tykkäisin vaan asioida ja tukea tuollaista pienehkön paikkakunnan soitinliikettä, koska sieltä saa mahtavaa palvelua, ja voi turista vaiks tunti tolkulla paskaa vaikkei ole ees ostamassa mittään!!
 
Krice
08.01.2011 14:29:01
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kysyin kerran Jacksonilta onko niillä aikomusta tehdä 24,75"-stratoja jälleen (tyyliin takavuosien Fusion). Sain vastauksen Fenderiltä, että ei ole tulossa 24,75"-skaalaisia Fender Stratocaster -malleja. On se vaan oudoksi mennyt tämä maailma.
 
LostEmpathy
08.01.2011 17:19:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vai sekoittavat ne jo siellä merkitkin! Saapi sit nähdä millainen tuo x sarjalainen jackson dxmg mahtaapi olla, mikä tulee ensi viikon alussa mulle, minkä jouduin sit tilailee muualta, ku kerta ei suostuttu tuttuun liikkeeseen myymään...
 
McNulty
08.01.2011 18:54:36
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LostEmpathy: Kyllä on vaikeeksi mennyt tuon firman kanssa asiointi! Oisin halunnut tilata uuden keskiluokkaisen jacksonin tuolta tutun soitinliikkeen pitäjän kautta, mutta sanoivat suoraan ettei heitä kiinnosta suomen markkinat et tilatkaa thomannilta! Tykkäisin vaan asioida ja tukea tuollaista pienehkön paikkakunnan soitinliikettä, koska sieltä saa mahtavaa palvelua, ja voi turista vaiks tunti tolkulla paskaa vaikkei ole ees ostamassa mittään!!
 
Fender Scandinavia tarjosi tuossa pari vuotta sitten uudenlaista sopimusta kauppiaille. Sopimuksessa oli reilusti kohtia, joista kovinkaan moni kauppias ja jälleenmyyjä ei innostunut. Esim. ostopakotteet jotka eivät välttämättä soveltuneet pienempien paikkakuntien liikkeille. Minkäänlaista ehtoa tai porrastusta ei ollut... kaikille sama "jenkkilän sopimus". Eräs suuri ongelma on myös hinnoittelussa, varsinkin kun brittilä myy (tai ainakin myi) Fenderiä kovasti edulliseen hintaan verrattuna meidän kotimaan hintatasoon.
 
Toki voit ottaa yhteyttä Fender Scandinavian kotimaiseen edustajaan, Jerry Ala-Leppilampeen (myös m.netin jäsen - http://muusikoiden.net/jasenet/76857). Uskon että hän voi auttaa sinua haluamasi tuotteen löytymisessä. Fenderillä ja Jacksonilla on jälleenmyyjiä myös Suomessa. Mikäänhän ei estä sinua tilaamasta kotimaiselta jälleenmyyjältä soitinta.
 
functioning like the scissors, cut the tall ones!
Pieni rumpalipoika
08.01.2011 19:46:04
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jotain erikoista tosiaan näissä isoissa keskitetyissä skandi-tukuissa taitaa olla.
 
Lankomies yritti tilata yhden Helsinkiläisen ison maahantuoja-/jälleenmyyjäpuljun kautta akustista kitaraa. Oisko ollut jotain 500-700 euroa hinnaltaan, eli ei aivan rimpula kuitenkaan.
 
Liikkeestä lähestyivät tukkua sähköpostitse ainakin kahdesti reilun kuukauden aikana saamatta minkäänlaista vastausta, millä aikataululla moinen kitara olisi mahdollista saada.
 
Noh, lanko oli pakotettu tilaamaan kitaran T-kaupasta.
 
Eli ei se välttämättä ole aina ihan helppoa isommillakaan kaupustelijoilla.
 
Rummut nurin ja nussimaan! - Musanäyte: http://www.youtube.com/watch?v=xNXySiXWU9w
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti