Muusikoiden.net
23.06.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Oulun yliopiston Muko säilytettävä!
1
tcitc
12.11.2009 09:55:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Otetaanpas suora lainaus tuosta adressista:
 
Suomen opetusministeriö on päättänyt vähentää kulttuuri- ja matkailualan opetusta Suomessa. Tästä johtuen Oulun yliopisto on päätynyt tekemään pikaisella aikataululla päätöksen: Musiikkikasvatus pääaineena häviää Oulun yliopistosta ja näinollen Pohjois-Suomen koulut jäävät mitä ilmeisimmin tulevaisuudessa ilman pätevää musiikinopetusta. Oulun yliopiston Musiikkikasvatus on tärkeä kulttuurin tuottaja ensinnäkin Oulun yliopistolle, Oulun kaupungille ja koko Pohjois-Suomelle. Oulun mukolta valmistuneet ovat työllistyneet prosentuaalisesti erittäin hyvin Etelä-Suomea myöten. SIISPÄ: Ole mukana tukemassa aiettamme säilyttää Musiikkikasvatus pääaineena Oulun yliopistossa! Liity siis tähän vastahanka-ryhmään!
 
Nyt kaikki muusikoiden.nettiläiset vaan miettimään jos sitä nimen laittaisi alle hyvän asian puolesta.
 
http://www.adressit.com/oulunmuko
 
Amateurs built Titanic, professionals built the ark.
Icy-Sun
12.11.2009 16:18:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllähän se pisti heti ensimmäisenä vituttamaan, kun tuonne olin ensisijaisesti hakemassa ja sainkin kuulla, ettei koko hoitoa enään järjestetäkään. Allekirjoitin samantien. Kulttuurialalta ei mielestäni ole mikään välttämättömyys saada hyötyä rahallisesti tai tehdä siitä taloudellisesti kannattavaa. Moni varmasti muistaa peruskouluajoiltansa, että olisi tarvittu pätevämpää musiikinopetusta. Saas nähdä mitä jatkossa tapahtuu. Lähin yliopisto, joka tarjoaa musiikkikasvatusta on Lapissa asuville, pohjois-pohjanmaalaisille jne. enään Jyväskylässä.
tcitc
14.11.2009 12:44:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Icy-Sun: Kyllähän se pisti heti ensimmäisenä vituttamaan, kun tuonne olin ensisijaisesti hakemassa ja sainkin kuulla, ettei koko hoitoa enään järjestetäkään. Allekirjoitin samantien. Kulttuurialalta ei mielestäni ole mikään välttämättömyys saada hyötyä rahallisesti tai tehdä siitä taloudellisesti kannattavaa. Moni varmasti muistaa peruskouluajoiltansa, että olisi tarvittu pätevämpää musiikinopetusta. Saas nähdä mitä jatkossa tapahtuu. Lähin yliopisto, joka tarjoaa musiikkikasvatusta on Lapissa asuville, pohjois-pohjanmaalaisille jne. enään Jyväskylässä.
 
Joo uskon, ite hain kolmesti ennenka pääsin ja ois kyllä harmittanu jos ois niitten hakujen välissä loppunu uusien opiskelijoiden sisäänotto. Kaikki jotka vaan toivoo että suomalainen musiikkikasvatus pystyis kehittymään eteenpäin niin allekirjoitusta kehiin.
 
Amateurs built Titanic, professionals built the ark.
Epämuusikko
15.11.2009 22:32:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Gradua vaille valmiina Oulun Mukolaisena pitää itsekin allekirjoittaa tuo. Eikä vähimmässä määrin vastalauseena opintomahdollisuuksien ja tässä tapauksessa musiikin ruohonjuuritason (really!) toiminnan valumiseen pois susirajoilta ja lähemmäs niitä alueita jossa on jo kaikkea ja kaikki ja kallista jnejne.
 
Ämpärit täyttyvät, mieli on iloinen.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti