Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ma 27.10.2014
Esiintyjä:Anna Kokkonen
Paikka:Helsinki, Tavastia
Lisätietoja:Kolme vahvaa lauluntekijänaista nousee Tavastian lavalle samana iltana maanantaina 27. lokakuuta.

Arvioidut esiintymisajat:
20:30 Laura Airaksinen
21:30 Viitasen Piia
22:30 Anna Kokkonen

Anna Kokkonen on rohkea oman tiensä kulkija kotimaisen musiikin saralla. Tämä sielukas lauluntekijä tuotti ja äänitti alun perin omakustanteena debyyttilevynsä Salaisen puutarhan, johon tarttui Riku Pääkkösen levy-yhtiö Ranka Kustannus. Levy julkaistiin sellaisenaan alkuvuodesta 2014, musiikki nousi välittömästi mm. Radio Suomen soitetuimpiin useiksi kuukausiksi.

www.annakokkonen.com


Viitasen Piia on tummanpuhuvaa luomufolkkia soittava yhtye, joka julkaisi syksyllä 2012 kriitikoiden ylistämän omakustanteisen debyyttialbuminsa. Bändin nimeä kantava debyytti sai jatkoa, kun Texicalli Records julkaisi 2014 elokuun lopussa toisen kokopitkän albumin ’Uni onnesta’. Levy on saanut niin ikään loistavan vastaanoton kriitikoiden keskuudessa, ja on ehtinyt keräämään useita viiden tähden arvioita.

viitasenpiia.com


Laulaja-lauluntekijä Laura Airaksisen debyyttialbumi Ilman Suuntia (Studio57) yhdistää runollisen tarinankerronnan ajattomaan kansainväliseen soundiin. Kappaleet henkivät vahvaa elämänmakua ja kaukokaipuuta, ja riipaisevien rakkaustarinoiden taustalla onkin kohtaamisia oikeasta elämästä eri puolilta maailmaa. Levyä on äänitetty lukuisissa studioissa Tukholmassa, Suomessa ja New Yorkissa 13 eri maasta tulevan muusikon voimin.

www.laura-airaksinen.com

Ovet aukeavat klo 20:00
Liput 11,50e (ovelta 12)
Ikäraja 18
Internet:http://www.facebook.com/annakokkonen.music
http://www.tavastiaklubi.fi/tapahtuma/27578
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=98522

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry.