Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ke 01.10.2014
Esiintyjä:Black Lizard
Paikka:Helsinki, Malmitalo
Lisätietoja:Uuden sukupolven tulkinta 80- ja 90-lukujen särmikkäämmästä britti-indierockista. Helsinkiläisen psykedeelistä ja tummasävyistä rockia soittavan bändin debyyttialbumi "Black Lizard" ilmestyi loppukeväästä 2013 ja se nauhoitettiin Helsingissä ja Berliinissä yhteistyössä The Brian Jonestown Massacren Anton Newcomben kanssa. Albumi sai ilmestyessään upeat arvostelut ja se julkaistiin syksyllä 2013 myös Keski-Euroopassa ja Englannissa.

Black Lizard huomioitiin vuoden tulokkaana monen median toimesta ja saavutti YleXin ja Rumban Tulevaisuuden Tusina äänestyksen ykkössijan. Bändi on sittemmin esiintynyt monilla eurooppalaisilla festivaaleilla ja soitti maalis-huhtikuussa 2014 klubikiertueen Saksassa, Belgiassa, Englannissa, Ranskassa ja Hollannissa.

Tänä vuonna Black Lizard keskittyy kakkosalbumin tekoon ja nähdään vain muutamalla keikalla Suomessa.

Black Lizardin albumi oli Helsingin Sanomien musiikkitoimittajan Jarkko Jokelaisen valinta vuoden 2013 parhaiden äänilevyjen kolmikkoon: ”Vähäeleinen psykedelia vyöryy päälle surisevien kitaroiden, raukeasti rullaavan kompin ja laiskasti naukuvien vokaalien voimalla. Jälki on suorastaan tyrmäävää, kun hypnoottisen soundin alta puskevat esiin hunajaisesti viekoittelevat popmelodiat.” (HS 13.12.2013)

Paltsa-Kai Salama – laulu ja kitara, Joni Seppänen – kitara, Lauri Lyytinen – basso ja Onni Nieminen – rummut

ke 1.10. klo 19
Black Lizard

Kesto n. 1h
Vapaa pääsy
Ilmaislippuja jaetaan tuntia ennen konserttia.

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki
Internet:http://www.facebook.com/blacklizardmusic
http://www.malmitalo.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=98319

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.