Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:ti 12.08.2014
Esiintyjä:APKQ
Paikka:Jyväskylä, Poppari
Lisätietoja:Viimeistä viedään tämän vuoden osalta, mutta meno pysyy kovana loppuun asti! 12.8. Popparin lavalle nousevat APKQ sekä Rantama Trio:

Elokuun klubin Helsingin-vieraaksi saapuu APKQ, jonka jäsenet ovat kartuttaneet soitto-oppejaan mm. Sibelius-Akatemiassa, Haagin kuninkaallisessa konservatoriossa sekä ympäri Eurooppaa katusoittaen. Popjazzmaailmanmusiikkifreetä ripauksella funkya soittava APKQ on yhtye, joka ammentaa vapaudesta tehdä mitä huvittaa. APKQ yhdistelee vahvoja melodioita sähköiseen improvisaatioon luoden jotain modernin alkukantaista. Tarjolla on siis jotain muuta sinulle ja kaikille muillekin.

A-P Kauppinen - Basso
Ukko Heinonen - Saksofoni
Lauri Kallio - Kitara
Toon Verheyen - Rummut

-------------------------------------------------

Jyväskylässä nykyään vaikuttavan kitaristi Timo Rantaman luotsaama Rantama Trio esittää kattauksen melodista jazzrockia, jossa kauniit ja mieleenpainuvat sävellykset virtaavat säihkyvinä puroina improvisaation meren tyrskyihin ja myrskyäviin ääniaaltoihin. Tuon meren takana on toinen maailma, johon vääjäämättä rantaudumme palkitsevan ja vaiherikkaan matkan jälkeen. Soittajien ehdoton avarakatseisuus, heittäytymiskyky ja vaikutteiden laaja kirjo tuovat esille värikkään paletin, joka näyttäytyy vivahteikkaan värikkäänä äänimaisemana. Lopputuloksena kuulijoiden eteen hyökyykin hyökkäävän svengaava moderni kitaratrio, joka ei pelkää mitään ja jolle kaikki on mahdollista.

Timo Rantama - Kitara
Iiro Laitinen – Rummut
Tatu Back - Basso

-------------------------------------------------

Soitto soi kello 21.00, liput 8/5 (opiskelijat, VIP)¤.
Summer Jazz Clubin toiminta on Musiikin Edistämissäätiön tukemaa.

Lisätiedot: Antti Lähdesmäki / 050 3020697
Internet:http://facebook.com/summerjazzclub
http://jazz-bar.com
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=97627

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.