Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:pe 06.06.2014
Esiintyjä:Billy Bragg
Paikka:Helsinki, Savoy-teatteri
Lisätietoja:Englantilainen vasemmistoaktiivi, yhteiskuntakriitikko ja maailman kauneimpien rakkauslaulujen isä Billy Bragg saapuu Suomeen.

Billy Braggin ura alkoi punkin myötä vuonna 1977. Kuusi vuotta myöhemmin mies ja sähkökitara -formaatin löytänyt artisti julkaisi ensilevytyksensä Life's a Riot with Spy Vs Spy, jolla soi mm. Braggin tunnetuin kappale A New England.

Billy Braggin viimeisin albumi Tooth & Nail ilmestyi viime vuonna. Levy pohdiskelee elämää ja tekoja kantrin ja folkin keinoilla: tänä vuonna 57 vuotta täyttävä artisti tulee lähelle vähäeleisesti ja täynnä lämpöä.

Sama henki on läsnä myös kesäkuussa Suomen-keikoilla. Olipa lavalla "Bard of Barking" tai "Sherpa of Heartbreak", Billy Bragg pysäyttää ja pakottaa kuuntelemaan.

Bragg esiintyi Suomessa viimeksi vuonna 2000, joten on enemmän kuin korkea aika kuulla jälleen livenä vaikkapa Levi Stubbs' Tears, Between the Wars, Greeting to the New Brunette, Sexuality, tuoreimman albumin lämpimän toteava No One Knows Nothing Anymore tai suomalaisenkin miehen elämästä kertova Handyman Blues.
Internet:http://www.billybragg.co.uk/
http://www.savoyteatteri.fi
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=95642

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.