Muusikoiden.net Keikat
 
Päivämäärä:la 15.03.2014
Esiintyjä:St. Rasta
Paikka:Helsinki, Kuudes Linja
Lisätietoja:SOUL KITCHEN CLUB 15.3.14 @ Kuudes Linja, (Hämeentie 13/Kaikukatu 4, Hki)
Live:
- Lossi T & Juoksut ("Ei mun takapihalla" -levynjulkaisukeikka)
- St. Rasta
- DJ Lovroc
- VJ Vixen
- RAPaoke-räppikaraoke hosted by Miky Mau klo 22.30 alkaen!
Liput 8 ¤ // klo 22-04

Mukana menossa: Asenne Surf, Skullcandy, Makia ja Ray-Ban

Soul Kitchen Club päräyttää pienen tauon jälkeen taas bileet käyntiin Kutosella, kuinkas muutenkaan!
Maaliskuun 15. juhlaan on syytä, sillä Lossi T & Juoksut julkaisee levyn ja bändi nähdään livenä Kutosen lavalla koko komeudessaan mahtavan äänentoiston saattelemana. Keikan heittää myös 11-henkinen St. Rasta, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Heti alkuillasta voit ottaa osaa Rauha Trion lanseeraamaan räppikaraoke RAPaokeen, jonka asenteellisin vetäjä palkitaan tuotepalkinnoin! Levyt pyöräyttää klubin residentti Lovroc ja visuaalista taidetta loihtii VJ Vixen. Tervetuloa viihtymään, näistä bileistä puhutaan pitkään!

Lossi T & Juoksut:

Rap- ja pelimannirytmeistään tunnettu Lossi T & Juoksut julkaisee toisen albuminsa ”Ei mun takapihalla” 15.3.2014.
Live-energiastaan tunnetun ryhmän orgaaninen soundimaailma ja yllätyksellinen soitanta ei jätä kylmäksi, ja se saa varmasti yleisön tanssimaan sekä hyvälle tuulelle. Positiivisen vastaanoton saanut Lossi T & Juoksut –yhtyeen esikoisalbumi (2012) pyöri levylautasella Radio Helsingissä ja Bassoradiossa, ja kolmen musiikkivideon lisäksi levyn tiimoilta julkaistiin Luomustudion kuvaama video. Energisten keikkojen lisäksi Funky Elephant-, Metsäfestiwal- ja Faces –festivaaleilla ja klubeilla yhtye on tehnyt katusoittokeikkoja esimerkiksi Sörnäisten metroasemalla koko bändin voimin.
Ensimmäisen pitkäsoiton Jamaica- vaikutteet ovat nyt jääneet mausteeksi taustalle, ja soundi on löytynyt eräänlaisesta rapin, funkin ja vinksahtaneiden pelimannirytmien välimaastosta. Tuoreella levyllä kuullaan vierailijoina Jonttia ja Shakaa, joista jälkimmäisen kanssa kuvataan keväällä julkaistavaa musiikkivideota kappaleesta ”Osta”.
www.soundcloud.com/lossitjajuoksut
www.facebook.com/lossitjajuoksut

St. Rasta:

”Jahti alkaa, torvet soivat. Vaatteisiin sonnustautuneet muusikot lähestyvät lavaa. Mellakka-aitoja kaatuu. Sirkus on saapunut kaupunkiin! Tykittely- ja hurlumheiorkesteri St.Rasta pakonomaisen reivinaloitusviettinsä vaatimana asettaa kuulijakuntansa jalkojen taajuusvastaanottimet hillittömän pogoamisen edellyttämälle aallonpituudelle. Hiki haisee ja balalaikka soi, kun painimisen Herran vuonna 2010 aloittanut yhtyeemme viheltää pilliin ottelun alkamisen merkiksi. Kaahailu- ja sekoiluvaaraa liikenteessä lisäävät myös kuluvan kevään aikana valmistuvat uudet ruudinkatkuiset äänityksemme. Tervetuloa tanssimaan, laulamaan ja ennen kaikkea nauttimaan!"

www.facebook.com/RauhatrioFin
www.facebook.com/Lovrocmusic
https://soundcloud.com/lossitjajuoksut
www.facebook.com/lossitjajuoksut
www.facebook.com/St.Rasta
https://soundcloud.com/st-rasta
Internet:http://www.facebook.com/St.Rasta
http://www.kuudeslinja.com/
 
http://muusikoiden.net/keikat/keikka.php?id=94822

Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry.